Frigid (Frigid 1.) 27 csillagozás

J. Lynn: Frigid J. Lynn: Frigid

For ​twenty-one-year-old Sydney, being in love with Kyler isn't anything new. They'd been best friends ever since he pushed her down on the playground and she made him eat a mud pie. Somewhere over the years, she fell for him and fell hard. The big problem with that? Kyler puts the 'man' in man-whore. He's never stayed with a girl longer than a few nights, and with it being their last year in college, Syd doesn't want to risk their friendship by declaring her love.

Kyler has always put Syd on a pedestal that was too high for him to reach. To him, she's perfect and she's everything. But the feelings he has for her, he's always hidden away or focused on any other female. After all, Kyler will always be the poor boy from the wrong side of tracks, and Syd will always be the one girl he can never have.

But when they're stranded together at a posh ski resort due to a massive Nor'easter, there's nothing stopping their red-hot feelings for each other from coming to the… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
240 oldal · ASIN: B0741DF963
>!
240 oldal · ASIN: B00CONW5I6
>!
240 oldal · ISBN: 9781939392756

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Kyler Quinn · Sydney Bell


Kedvencelte 4

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Lunèa_Charlotté>!
J. Lynn: Frigid

Mikor az Írónő kihirdette a megjelenését, már akkor megfogott az egész fülszöveg… Mégis az utolsók közé tettem az olvasási listámon. Valahogy mikor előttem volt nagyon nem akaródzott rá a kedvem…
És mikor ismét elkezdem nézelődni a könyvek között egyből elkezdett valami húzni felé… Nagyon király egy könyv! *-*
Nem bántam meg, hogy elolvastam, mert igazán érdekes volt. Az az egész ahogy ki van találva és elénk van állítva… WOW! Ezt jobban nem lehetett volna megírni. :D
Olyan rövid kis történet, amit minden bizonnyal fel fogok még lapozni, mert ezt megunni? :)) Ebben minden volt ami egy könyvbe kell… Talán több is. :P
Tetszett, hogy a szereplők nem tökéletesek, talán ezért olyan különleges. :D
Bővebben: Nemsokára. :D

4 hozzászólás
Javíthatatlan>!
J. Lynn: Frigid

Oooh. Shit.
Még többet ki lehetett volna hozni a történetből, mert kicsit lagymatag a maga fura módján.
Ennek ellenére mégis tetszett. Még két ilyen lökött szerencsétlent! Lezsibbadtam a sok teóriától. :D
De a vége? Áááááh… rózsaszín :)

3 perce fejeztem be, lehet h nem ez a legösszeszedettebb szövegszerkesztésem. Máskor inkább hagyom ülepedni :)

Ja amúgy, kikapcsolódásnak ajánlom. Könnyed, néhol mosolyogtató, máskor meg felhoz csapkodós :)
Később majd bővebben :)

csucsorka IP>!
J. Lynn: Frigid

Bár néhol szeretne drámaibb, mélyebb, izgalmasabb lenni, mint amilyen, de ez valójában egy hópehely-könnyűségű történet arról, hogyan verekedd ki magad a hóviharból és a friendzoneból.

Némi nyavalygást és hiteltelen magyarázatot spoiler leszámítva kikapcsolt és szórakoztatott, én pedig pontosan erre vágytam, semmi többre.

Blue_Nadine>!
J. Lynn: Frigid

Bár nem ez az első könyv, amit Jennifer L. Armentrouttól olvastam hivatalosan mégis ezt tekintem annak. Az igazi első könyv még a Brazen-időszakomból származik, amikor faltam azokat a fajta könyveket, próbálva a jobbakat kiválogatni. Jennifer könyva a Tempting the Best Man is ilyen volt, bár különösebb háttértartalma nem volt. Az tény viszont, hogy nagyon jól megtudja írni a szerelmes részeket és a karakterekkel is nagyon jól bánik.

Ezzel kapcsolatban ebben a könyvben sem kellett csalódnom. Bár elég érdekes és végül is majdhogynem hihetetlen történetet alkotott nekem így is nagyon tetszett az egész.

Adott két legjobb barát: egy fiú és egy lány. Már kiskoruk óta egymáshoz vannak nőve, de a hosszú évek alatt mégis csak barátok maradtak. Illetve, a lánynak mélyebb érzései is vannak a fiú iránt, de ezt nem akarja elmondani neki, mert fél, hogy tönkretenné ezzel a barátságukat. Tekintve, hogy nem mer arra gondolni, hogy akár egy pár is lehetnének, a srác folytonos nő ügyei és női miatt. Ő más, mint azok a lányok, ezért azt hiszi, hogy rá soha nem tudna úgy tekinteni a srác, mint egy potenciális barátnő jelöltre. A srác pedig szintén ilyen véleményen van: ő sem tudja elképzelni, hogy a lány tudná szeretni őt, mert sokkal jobb életre, párra tartja őt, mint saját maga.

És bár most sokan forgathatják a szemüket, hogy mennyire tipikus helyzet, és mekkora klisé stb, és annyira butaság, hogy nem jönnek össze. Valójában viszont ez az élet. Én már többször is hallottam másoktól, hogy azért nem akarnak a pasi haverjaikkal elmenni randizni, még ha nagyon is bejönnek a másiknak, mert egyszerűen félnek, hogy azt a remek barátságot elveszíthetik. Mert mi van ha tényleg nem jön össze? Mi van ha a másik nem gondol rá úgy? Ezt viszont nem tudhatja meg csak akkor, ha valamilyen szinten lépést tesz az ügy érdekében… Mi tudjuk egy könyvről, hogy a végén úgy is összejönnek, de a karakterek nem tudhatják – a valóéletben nem lehet tudni.

Szóval nekem nagyon tetszett a helyzet. Az egyik kedvenc szerelmi alapom ez a barátságból lesz szerelem dolog.
Maga történet vezetés a fogalmazás, a karakterek mozgatása is tetszett. Egyre jobban meg kedvelem JLA stílusát és karaktereit. Olyan emberieket tud alkotni. Ami fontosabb, hogy olyan főhősnőket, akiknek a helyébe tényleg beletudom képzelni magam, és mélységesen együtt tudok érezni velük, akármi is történjen. Itt nem volt semmi olyan dolog, amin forgattam volna szemem, vagy csak ráztam volna a fejem, hogy „mekkora hülyeség ez, annyira egyértelmű!”. Teljesen megértettem mindkettejük indokait – ezen mondjuk sokat segített a váltott nézőpont, amit szerencsére az írók egyre többször alkalmaznak. Így sokszor könnyebb megérteni a pasit is, aki persze hajlamos elcseszné az esélyét a lánynál. Itt sem volt másképp, de legalább tudtuk, hogy miért.

Az utolsó jelenet, amikor főhősünk, Kyler elmegy helyrehozni a dolgokat Syddel… hát egyszerűen tökéletes volt! Nem tudok mást mondani rá. Amikor vége lett, sőt egész végig alatta csak vigyorogtam és nyugodtnak éreztem magam, hogy igen, ennek így kellett lennie. Nem volt egyáltalán nyálas és visszahozta azokat az érzéseket, amik bennem is ott voltak a történetüket olvasva.

Amit viszont nagyon sajnálok, hogy ennek is sorozatnak kell lennie! Mert hát miért ne? Mondjuk, ha a két főszereplő barátairól fog játszódni a történet a következő kötetben, akkor egy szavam se lesz. Már a mostani kötetben is nagyon felkeltették az érdeklődésem, és az ő esetük sem éppen a legcsodásabb. Én általánosságban nem szeretem, ha egy szerelmi történetet túl bonyolítanak és elnagyzolnak, de itt most a történet bonyolultsága nagyon tetszik. Leginkább, mert tudom, hogy JLA remekül megtudja oldani, hogy elégedett legyek vele.

Úgyhogy, ha tényleg ők lesznek, akkor nagyon várom már!

zwecki>!
J. Lynn: Frigid

Cuki történet. Néhol szirupos, néhol idegesítő, de alajában véve kellemes kis olvasmány.
A lassú történetvezetés hasonlít az írónő más műveihez.
Syd gondolatai és túlreagálásai (the queen of overreacting) néhol idegesítőek voltak, de Kyler mindenért kárpótolt. A humora… (LOL: king of Assdom:))
Határozottan bekerült a legek közé. :D

Vivuska>!
J. Lynn: Frigid

Könnyed, romantikus történet. Egy nap alatt kiolvastam. Most pont erre volt szükségem: Egy egyszerű, romantikus olvasmányra.
Sokáig tologattam, mert a fülszöveg annyira nem fogott meg. De tetszett! Nem bántam meg hogy elolvastam!

esztikriszti>!
J. Lynn: Frigid

Egyszerű, kellemes romantikus olvasmány ami két ember közötti kommunikáció hiányán alapul.
A történet eléggé sablonos és a csavar is kiszámítható volt, Sydney személyiségéről nem is beszélve…"néha" túlreagálta a dolgokat. Ennek ellenére ajánlom, az írónő humorának és szívmelengető jeleneteknek köszönhetően kifejezetten jól szórakoztam:)

rikkabe>!
J. Lynn: Frigid

Nagyon szeretem az írónő könyveit, . Nem volt túl hosszú, jó szereplők, szerencsére semmi szerelmi háromszög … Jó stílusban megírt, rövid, könnyed kis szerelmi történet. Mostanában volt néhány mellényúlásom, szóval ezúttal próbáltam biztosra menni, és nem csalódtam. Semmi világmegváltó sztori vagy gondolat, de könnyed, egy estés kikapcsolódásnak tökéletes! Szerintem a második részre is sort kerítek. Nem lett kedvenc mint a Luxen sorozat, azt eddig nem múlta felül nálam a többi regénye …Az angolja is könnyen érthető, jól olvasható.


Népszerű idézetek

Javíthatatlan>!

“Good God, if taking off panties was an Olympic sport, you’d have a gold medal.”

Lunèa_Charlotté>!

There was nothing sexier than a guy playing the guitar. Okay. Maybe a guy on a motorcycle. That was pretty hot, too.

Javíthatatlan>!

“But you love me?”
His lips tipped up at the corners. “I love you as much as a kid loves Santa.”
I laughed. “That’s serious.”

Lunèa_Charlotté>!

"Keep telling yourself that, sweetheart. One of these days you’re going to admit that you’re madly, deeply in love with me. It’s my boyish charm—hard to resist.”

Lunèa_Charlotté>!

Sometimes words weren’t enough—they couldn’t cover the feeling.

Javíthatatlan>!

Sometimes lying was the easiest thing to do, especially when I was lying to myself. And saying the truth out loud meant I could never take it back.

Lunèa_Charlotté>!

“Me?” He laughed again. “I am allergic to that shit. Love? Nope. All I’ve seen that do is tear people down and fuck up lives. I don’t want any part of that.”

Lunèa_Charlotté>!

“It’s in the past. There’s nothing we can do about that.

Cheril>!

I loved her. God, I loved her so much. I couldn’t believe I’d made it this long without telling her. I was an idiot, but I was one hell of a lucky idiot.

Kapcsolódó szócikkek: Kyler Quinn

A sorozat következő kötete

Frigid sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Bad Judgment
Anna Todd: After We Fell
Leisa Rayven: Broken Juliet
Sara Ney: The Studying Hours
M. Leighton: Down to You
Rachel Van Dyken: Toxic
Tammara Webber: Easy
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook
Jessica Park: Flat-Out Matt