Be ​with Me (Wait for You 2.) 30 csillagozás

J. Lynn: Be with Me J. Lynn: Be with Me

Teresa ​Hamilton is having a rough year—she’s in love with her big brother’s best friend, but he hasn’t spoken to her since they shared a truly amazing, mind-blowing, change-your-life kiss. She got out of a terrible relationship. And now an injury is threatening to end her dance career for good. It’s time for Plan B – college. And maybe a chance to convince Jase that what they have together is real.

Jase Winstead has a huge secret that he’s not telling anyone. Especially not his best friend’s incredibly beautiful sister. Even though he and Teresa shared the hottest kiss of his life, he knows that his responsibilities must take priority. He certainly doesn’t have time for a relationship. But it doesn’t help that all he can think about kissing the one girl who could ruin everything for him.

As they’re thrown together more and more, Jase and Tess can’t keep denying their feelings for each other. But a familiar danger looms and tragedy strikes. As the campus recovers,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
HarperCollins, London, 2014
398 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780007530991
>!
HarperAudio, New York, 2014
>!
William Morrow, New York, 2014
384 oldal · ISBN: 9780062294784

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jase Winstead · Teresa Hamilton


Kedvencelte 5

Most olvassa 3

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

pveronika>!
J. Lynn: Be with Me

Wow! Nekem határozottan ez a kötet tetszett a legjobban a sorozatból! Elismerem, az első két részben van egy Cameron Hamiltonunk, de sajnos ott a női főszereplő nálam így is levont egy csillagot, és a negyedik rész sem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet, de annyira bánom már, hogy valami rejtélyes oknál fogva először átugrottam ezt a kötetet, mert határozottan hiba volt!

A könyv főszereplője Tess, Cam húga, akinek egy sérülés miatt átmenetileg abba kell hagynia a profi balettet, így egyelőre kénytelen beiratkozni ugyanarra az egyetemre, ahová Cam, Avery és Cam legjobb barátja Jase is jár, aki iránt a lány évek óta plátói érzéseket táplál. Egyetlen Jase-től kapott csók mindent megváltoztat, azonban a jövő bizonytalansága, a testvéri féltés, és Jase múltja is az útjába látszik állni a kapcsolatuknak…

A könyv több nehéz témát is érintett, és úgy érzem, hogy ez alkalommal az írónőnek sikerült valóban profin és kliséket kerülve hozzányúlnia ezekhez. A szereplőket is megkedveltem, és nagyon örültem, hogy végre a főhősnő is legalább annyira kidolgozott és erős karakter volt, mint a főhős. Számomra nagyon sokszor ez vesz el a történetből. Nem szeretem, amikor egy írónő csak a főhősre koncentrál, és mellette a főszereplő lány csak egy gyenge, halk útitárs, akár mint a Wait for You esetében is.

Imádtam a kis Jack-et, a sütiket, és úgy ahogy van, az egész történetet. A csillagozásomhoz valószínűleg az is hozzátett, hogy hangoskönyvben hallgattam, és a narrátorok is kiemelkedően jók voltak. Tényleg őszintén ajánlom! :)

PS: Így, hogy előbb olvastam a negyedik kötetet, találtam ebben a könyvben egy fura dolgot, ami nem tudom, hogy hiba-e, vagy csak nem emlékszem egy magyarázatra a 4. könyvből, de itt Calla azt mondja a többieknek, hogy spoiler Fura…

6 hozzászólás
mani12 P>!
J. Lynn: Be with Me

Minden sorát imádtam. Meglepő volt, fordulatos, bizonyos részek kiszámíthatóak voltak, bizonyos részek viszont számomra váratlanok. :) Nagyon tetszett a történet, Jase múltja, Tess jelene és problémái. Szépen ki volt dolgozva a kapcsolatuk, a kémia pedig fantasztikus volt a szereplők között. Most úgy érzem jobban szerettem, mint az első részt, de lehet, hogy csak azért, mert ez frissebb olvasási élmény. :)

Lunèa_Charlotté>!
J. Lynn: Be with Me

Ebben a részben csalódtam egy kicsit. :/ Többet vártam volna el, mert mind a két szereplőt nagyon bírtam az előző részben…
De mégis hozta az Írónő a formáját és persze humorát. :)) Ez a rész is igazán különleges volt és igazán, igazán megrázó… Talán picit durvább volt mint az első rész.
Persze az se mondható piskótának, de itt is sok mindent érintgettet…
Várom már a folytatást. :))

eSsZ P>!
J. Lynn: Be with Me

szent cupcage… hogy en ezt mennyire szerettem..
oke.. jase-t szerettem.. hogy en miert nem vagyok egy par evvel fiatalabb!?! :D
ez a resz vegre elerte nalam azt a fajta huuuhaa erzest.. es totalisan belehabarodtam hosunkbe…. hogy mi jott be ebben a reszben annyira? es miert ez a resz a nyero a tobbihez kepest? ime
-jase.. imadni valo dogos pasi, nagy szivvel.. aki betolti a teret.. amikor jelen van…az a bizonyos leesik az allad es nem latsz mast csak ot.. na jo.. nem omlengek tovabb… na :D
-teresa.. kedveltem. neha tul agyalta… de ki nem az o helyeben? mondjuk ki,hogy jase nem konnyitette meg a dolgokat,de tess kitartott az erzesei mellett.. birtam a kiscsajt.
-cselekmeny.. porgott.. nem unatkoztam…mindig tortent valami..

azt gondolom,hogy orok ervenyu ez,hogy ha a karakterek olyanok akiket szeretsz es szurkolsz nekik akkor szinte mindegy milyen a korites… akkor is belemerulsz es elvezni fogod.
szerintem ez egy jo olvasmany.. csak kellett volna egy jase szemszog is.. hiszen a titka.. ami nekem nem volt meglepi… erdemelt volna annyit,hogy halljuk es lassuk ot belulrol.. ne csak kulso szemlelodokent. ezert vontam le fél csillagot..
ui.: csak mert muszáj… olyan édes… remélem minden jól alakul…. látom magam előtt :) spoiler

xoxo_ivett>!
J. Lynn: Be with Me

Jajj, hogy én hogy megimádtam Jaset! Igaz az elején amikor próbált ellenállni Tessnek, szívesen fejbe kólintottam, de amikor kiderült a nagy csattanója (amire nem számítottam ilyen korán), akkor már megértettem, hogy miért volt ez.
De ezzel a könyvvel is megint csak az volt a problémám, hogy a többiek alig szerepeltek, most talán még kevesebbet, mint az előzőben, és sajnáltam, hogy nem láthattunk bele Jase fejébe, mert úgy megszoktam már, hogy tudhatjuk mi jár a pasik fejében is…

esztikriszti>!
J. Lynn: Be with Me

Jobban tetszett mint az első rész, de nem kötött le eléggé. Pontosan tudtam hogy mi követezik, ki a tettes, mi történhetett, egy szóval kiszámítható.

vankozsofi>!
J. Lynn: Be with Me

Aaaaannyival jobban szerettem mint az elsőt !
Tess, tuti kedvenc női szereplő lettel !
Sok ilyen tökös, vicces, talpraesett csajt még ! Hát mennyivel jobb ilyen főhősről olvasni mint a szende kis virágszálakról (akik általában egy karikacsapásra változnak át tüzes dominákká egyik pillanatról a másikra) !
Ó és Jase, te Jase… megvan benned minden ami egy könyves álompasiban meg kell hogy legyen! Vicces vagy, szórakoztató, pimasz, kissé arrogáns, nagyon dögös de mégis érző szívű, gyengéd és törődő.. Mindenkinek egy Jaset de azonnal!
Meglepő módon rengeteg fordulatot hozott a történet, sokszor fogtam a fejem hogy „na neee” de épp ezért volt jó! Amit hiányoltam az a több Cam-Jase „konfrontáció”.. Kis piszkálódás ide kis csipkelődés oda jót tett volna a storynak.
Olvassátok el !! Nem fogtok csalódni, szavamat adom! :)

Vivuska>!
J. Lynn: Be with Me

Nekem ez a rész is tetszett, bár nem annyira mint az első kettő. De jó kis történet volt!
Sok volt benne a tragikus elem, a történet arról szól, hogy lépnek ezeken túl, persze közben egymásba szeretnek….

zwecki>!
J. Lynn: Be with Me

Amennyira tetszett az első két rész, ez most annyira nem jött be.
Nyávogás, drámázás, még egy kis nyávogás, szeretlek,-de-nem-lehetek-veled típusú konfliktusok.
Hanyagolható.


Népszerű idézetek

Lunèa_Charlotté>!

“Yeah, I know he pushed you away or whatever, but he’s a guy and he’s stupid."

Cheril>!

“Now here comes the scary part,” he said, taking a deep breath. “We need to tell your brother.”

And that would be terrifying. For Jase. But I smiled. “Maybe I’ll just update my Facebook to ‘in a relationship’ and tag you?”

Kapcsolódó szócikkek: Jase Winstead · Teresa Hamilton
Lunèa_Charlotté>!

“Sometimes I don’t think you’re right in the head.”

Cheril>!

God, I wasn’t falling in love with Jase.
I was in love with him.

Kapcsolódó szócikkek: Teresa Hamilton
Cheril>!

“I want you to be with me.”

Kapcsolódó szócikkek: Jase Winstead
Lunèa_Charlotté>!

I wanted to be that little girl again, the one who didn’t have to pull up her big girl panties and deal with the shit sandwich that was life.

Cheril>!

I really hadn’t trusted any guy since Jeremy, anyone except my brother.
But I had trusted Jase from the moment I had met him.

Kapcsolódó szócikkek: Teresa Hamilton

A sorozat következő kötete

Wait for You sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Jessica Park: Left Drowning
Colleen Hoover: It Ends with Us
Lisa De Jong: When It Rains
Samantha Young: Into the Deep
Sarah Brianne: Lucca
Laurelin Paige: Last Kiss
Laurelin Paige: Fixed on You