Még ​egy rohadék (Rohadék 2.) 64 csillagozás

J. L. Perry: Még egy rohadék

A világhírű bestseller. Egy szívfájdítóan gyönyörű love sztori.

Jaxson Albright-nak hívnak, de a barátaimnak csak Jax vagyok.

Kiváltságosként nőttem fel, és úgy volt, hogy apám nyomdokaiba lépve politikai pályára lépek, de nekem más terveim voltak.

A családom megvetéssel kezeli, hogy tele vagyok tetkókkal, piercingekkel, és van egy tetoválószalonom, amit én vezetek Sydney Newtown nevű menő kertvárosában. Itt be tudtam illeszkedni. Az lehetek, akinek a sors szánt.

De nem lennék itt, ha nincs a megváltóm, a rózsaszín hajú angyalom, Candice. Ugyanabban a körben nőttünk fel, és hozzám hasonlóan ő is számkivetett. Amióta csak az eszemet tudom, szerelmes vagyok belé. Nem bírom elfelejteni. Az övé a szívem, a fenébe is.

J. L. Perry: Jax

Eredeti mű

>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
496 oldal · ISBN: 9786156022417 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
450 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156022400 · Fordította: Debreczeni Kinga

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jaxson Albright


Kedvencelte 6

Most olvassa 12

Várólistára tette 101

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Silverlight
J. L. Perry: Még egy rohadék

Sokkal többet vártam ettől a könyvtől. Nagyon tetszett a fülszöveg, s gondoltam megpróbálkozom vele. Az eleje még tetszett, aztán fokozatosan vesztett a varázsából és a végére már csak azért olvastam, mert tudni akartam mi lesz a szereplőkkel. Nekem az egész kidolgozatlannak, csapongónak tűnt. A férfi főszereplőt sokkal inkább megértettem, s elfogadhatóbbnak tartottam a cselekedeteit, mint a nőinek. Candice nekem furcsa nő, s nem igazán értettem, hogy mit miért tesz. Végig sejtettem a titkát is, mert lássuk be annyi volt a célozgatás, hogy nem kellett Einsteinek lenni hozzá, hogy tudjam merre tart a történet. A történet végére már szinte mérges voltam, hogy tudtak ennyi nem túl hiteles és értelmes cselekményt belehalmozni ebbe a kötetbe. Nagy csalódás volt az egész. A vége tetszett volna, de addigra már elfáradtam az olvasásában.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
450 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156022400 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Evika82 P
J. L. Perry: Még egy rohadék

Ez a könyv akár 5 csillagos is lehetett volna… de könyörgöm 102 Bakker!!!
Kicsit megölte a sztorit. Nem szokásom a fordítók munkáit méltatni, vagy uram bocsá leszólni, de valaki szerezzen már be a fordító csajnak egy szinonima szótárat!
Nagyon tetszett Jax és Candice párosa, de sajnos nem tudtam maximálisan élvezni az olvasást, mert mindig kizökkentett az az átkozott „Bakker”!
Pedig tetszett, hogy éveket mesélt el a páros életéből a könyv, és az is, hogy a nagy titkok feltárása után igenis szántak időt a megbocsájtásra. Jax és Candice kapcsolata lépésről lépésre épült újra. Szerethető érzelemdús könyv volt ez. Csak az a „Bakker” ne lett volna… :(

>!
pufivipi
J. L. Perry: Még egy rohadék

Miért nem maradhatott az eredeti cím és az eredeti borító? Kár érte!
Annyira akartam szeretni, jó lett volna, ha nincs így elnyújtva, ha nincs benne a sok huzavona. Túl nagyokat ugrik időben, hónapok, évek telnek el és ugyanott folytatják, ahol abbahagyták. Jax sem sikerült túl kedvelhetőnek, jólelkű meg minden, de néha kifejezetten seggfej, még élete szerelmével is. Úgy odáig van a csajért, hogy ha elsétál mellette valaki azt is meg…Na nem már..
Candice a tette ellenére mégis szimpatikusabb, nekem ő tartja egybe az egész sztorit. Szóval a kidolgozás messze alulmaradt Carter könyvénél.

>!
VVivuss
J. L. Perry: Még egy rohadék

Az eddigi velemenyek miatt felve fogtam neki. Az elso par oldal utan ugy voltam vele, hogy ez tenyleg eleg gyenge lett. Szamomra ahogy haladt a tortenet, ugy tetszett egyre jobban :)
Eleg valoszinu volt Candice „titka”. spoiler
Jax kiborulasat teljesen megertettem. Azokat az eveket, amikrol lemaradt mar semmi sem hozta vissza. Neha viszont atesett a lo tulso oldalara. Nem gondolt bele, hogy Candice mint ment keresztul, amikor o lelepett. Valoszonuleg nem veletlenul titkoltak el elole.
Jo volt Carter-t ujra „latni” :) spoiler
Nagyon szerettem, orulok a happy end-nek :)

>!
L_B_Mariann
J. L. Perry: Még egy rohadék

Miért?! Miért?! Pedig annyira vártam!
Nagyon csalódott vagyok! Sokkal többre számítottam! Na és itt most nem a terjedelemre, gondolok! Tartalomra! Szerintem, simán a felére lehetne csökkenteni az oldalak számát, mert annyi felesleges és semmitmondó történés volt benne! Ezek miatt éreztem azt, hogy unalmassá vált számomra. :(
Candice-t, nem kedveltem meg. Sokszor egyáltalán nem értettem.
Jax-szel, nem volt gond. És nem, nem a külseje miatt mondom ezt! (Na persze!!!) Annyira aranyos volt, ahogyan a kislánnyal bánt!

Szerintem, ez a könyv, megsem közelíti Carter és Indiana történetét! Azt nagyon szerettem.

>!
udora
J. L. Perry: Még egy rohadék

Az első része után biztos voltam benne, hogy ezt is el kell olvasnom. És hát igazam lett, nem bántam meg. Nagyon tetszett ez a történet is, biztosan újraolvasós lesz.
Tetszett a sok huza-vona a szereplők között. Izgalmassá és pörgőssé tette a történetet.

>!
Nickie
J. L. Perry: Még egy rohadék

Huhh.. Végre végeztem, nem szívesem írom le, de ez borzasztó volt..
A mindazonáltal szó nem tudom hányszor hangzott el, de annyira idegesített, hogy az valami hihetelen.
Lehet én vagyok túl falusi, vagy nem is tudom milyen szót használjak rá, de az egész könyv az előzőhöz képest egy nagy nulla volt.
Egyik szereplőt sem tudtam igazán megkedvelni, rengetegszer fogtam a fejem, hogy édesistenem..
Ha félbehagynék könyveket, ez az első lett volna..

>!
Beusom24
J. L. Perry: Még egy rohadék

Ok, én most tatál ki vagyok. Nagyon nehezen haladtam a könyvel. Egyszerűen untam, idegesített mindkét szereplő. Istenem évek teltek el mióta utoljára találkoztak, de a csaj csak rá tudott gondolni, senki mással nem volt együtt :o/ pfff, szánalmas. Nem is tudtam megkedvelni sem Jax, sem Candinct. Jax egy rendes tetovált pasi, megfelelő méretekkel :) idegesített ez a huza vona köztük. Elég nyilvánvaló volt , h mi lesz a csavar. Az első részért sem voltam oda, de ez. Hát ízlések és pofonok.

5 hozzászólás
>!
Detty77
J. L. Perry: Még egy rohadék

Nagyon vártam ezt a könyvet. Egy picit csalódott voltam, mert voltak részek, amik untattak. Jax sértettsége nekem kissé hosszúra nyúlt. Ahogy néha Candice reakcióit sem tudtam hova tenni. De a szerelem és a szenvedély kárpótolt♥ Nagyon tetszett, hogy olvashattam Carterről, mintha ez a Rohadék előzmény kötete lenne.

>!
Veress_Éva
J. L. Perry: Még egy rohadék

Tetszett. Talán még jobban is mint az első kötet. Candice karaktere, főleg a bizonyos „eltűnésnél” iszonyatosan idegesített. Ilyet nem csinál egy józan ésszel rendelkező, felelős felnőtt, de persze lehet, hogy az írónak „csak” ennyi konfliktusra jutotta.
Minden negatívummal együtt kifejezetten jó kis olvasmány volt, még az is lehet, hogy előbb-utóbb újra elő fogom venni.


Népszerű idézetek

>!
krisztin1

Attól függetlenül, hogy mi él a köztudatban, a pénz nem minden. A szülők nem vehetik meg a gyermekük szeretetét. És a tiszteletet sem. Ezeket ki kell érdemelni.

Kapcsolódó szócikkek: Jaxson Albright
>!
pufivipi

Legyen türelmed haragodnál erősebb, s így a tetteid miatt
megbánás nem emészt majd


Hasonló könyvek címkék alapján

Kylie Scott: Lead – Szóló
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok
Stephanie Laurens: Henrietta tévedése
Anne Gracie: Tudorok
Alexandra Adornetto: Lázadó
Elena Ferrante: Az elvesztett gyerek története
Anthony Burgess: A narancsműves testamentuma
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
Kimberley Freeman: Csillagok az óceán felett