Trust ​in me – Bízz bennem (Várok rád 1,5) 773 csillagozás

J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.

Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.

Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?

J. Lynn: Trust in Me

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
392 oldal · ISBN: 9789633995228 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
392 oldal · ISBN: 9789633995235 · Fordította: Császár László
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633995211 · Fordította: Császár László

1 további kiadás


Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Cameron Hamilton · Avery Morgansten · Jase Winstead · Teresa Hamilton · Raffaello · Ollie · Michelangeló · Deni Hamilton · Richard Hamilton


Kedvencelte 130

Most olvassa 31

Várólistára tette 182

Kívánságlistára tette 248

Kölcsönkérné 11


Kiemelt értékelések

Krisztina_Németh_2>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Jajj, hogy én mennyire imádom a pasik szemszögét olvasni! Igazábol a történetet tekintve nem kaptunk semmi ujdonságot, csak még a Várok rádban Avery érzéseit-titkait-félelmeit tudtuk meg, addig a Bizz bennem-ben egy csodálatosan fantasztikus pasi gondolatairol olvashattunk. Nem bántam meg, hogy elolvastam, igy volt teljes Avery és Cam története.

Sippancs P>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Nincs egy hete, hogy elolvastam a Várok rád-ot, és ma már a Bízz bennem-et is sikerült a kezembe vennem. Eddig bírtam idegekkel. Eddig bírtam Cameron Hamilton nélkül.

Hiába ugyanaz a cselekmény és a párbeszédek, és hiába fújtam szinte kívülről az egészet, ez most nagyon kellett nekem. (Mondhatni annyira, mint Cam tojásai Avery-nek. :)) Kellett, hogy lássam a történetet a férfi szemszögéből, az ő agyán keresztül, hogy elvesszek újra az érzésekben, hogy nevessek Cam minden egyes idióta poénján és egoista dumáján, hogy izgulhassak megint a boldog befejezésért, hogy találkozzak újfent Ollie-val (nagy bánatom, hogy ő nem kapott külön könyvet – *hüpp, hüpp*), és azért, mert JLA egyszerűen annyira fantasztikusan ír, hogy öröm egy fárasztó munkanap/hét után a könyveivel kikapcsolódni.

Vajon nekem hova kellene költöznöm és mit kellene tennem ahhoz, hogy kifogjak egy olyan pasit szomszédnak, mint Cameron Hamilton?

11 hozzászólás
gabiica P>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Imádtam Cam szemszögéből is megismerni a történetet. Az első könyv olvasása során sokszor gondoltam arra, hogy vajon Cam mit érez és mit gondol, és emiatt kifejezetten örültem neki, hogy erről az oldalról is megismerhetjük az eseményeket.
Tetszett, amit Avery ébresztett a fiúban, a törődést, a szeretetet, és szerettem a kitartását. Tökéletesen kidolgozott karakter/jellem, maga az álom.

ZitussKa>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Az ütközés elkerülhetetlen volt. Basszuskulcs! Eperke rongyolt belém.

Ez az egyik, legjobban várt könyvem volt a sok közül, így a decemberi megjelenések közül, és szavak nincsenek rá mennyire imádtam. Cameron vonzerejének már a Várok rád olvasásakor sem tudtam ellenállni, de itt! Te jó ég. Ha eddig szerettem, most nem is tudom milyen szóval jellemezzem az érzéseimet:D Eszméletlenül jól felépített karakter, kívül-belül. Ha eltekintenék attól, hogy sötét hajú, szikrázó kék szeme van, magas, menő a stílusa, akkor is oda lennék érte. Mert okos vicces, kedves, gondoskodó, megértő, türelmes és lehengerlő dumája van:D Nagyon szerettem ahogyan elmeséli, ő hogyan élte meg a kapcsolatukat Averyvel, a nehézségeket, na és persze azt ami miatt Avery olyan zárkózott volt. Így a szemszögváltással kiderült hogy a lazasága mellet ő is igencsak küszködött Avery közelében, hogy ne nagyon mutassa feltűnően az érzéseit, a vágyait, az idegességét és hogy ne siettesse, ha még nem áll készen. Aranyos volt na:) Nagyon♥ Olvassátok el bátran, nem lesz csalódás, és tuti biztos hogy minden sorát élvezni fogjátok:)

-Köszönöm, hogy bízol bennem!

Mrs_Curran_Lennart P>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Szeretem a fiú/férfi szempontból írt könyveket. Egy srác fejébe belelátni mindig érdekes, legyen szó egy szociopatáról, vagy egy olyan édes fiúról, mint Cam. Már régebben olvastam az első kötetet, ami ugye Avery szemszöge. Akkor nem is tűnt ennyire fel, hogy Avery mennyire megkínozza szegény srácot. Itt viszont rendesen kapunk Cam érzéseiből. Éppen ezért is vontam le fél csillagot, mert Avery sokszor idegesített. Remélem a kiadó nem várat minket sokáig Jase történetével.

Milli88 P>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

„A világot jelented nekem.”

Fura, de a két részt összehasonlítva rá kellett döbbennem, hogy Cam szemszögéből jobban tetszett a sztori. Nem lehet elmondani, hogy J. L. Armentrout mennyire jól ír, nagyon szeretem a műveit. És ezt most újfent bebizonyította.

Cam Hamilton egy köztünk élő mini hős. Tudom, nem a legszebb dolog, amit a húga védelmében tett, de amin keresztülmegy, hogy elnyerje Avery kegyeit aki azért valljuk be egyáltalán nem könnyíti meg a dolgát, hát minden elismerésem.

Az is nagyon megkapó volt a számomra, hogy tartalmazott a történet olyan jeleneteket, amelyek a Wait for you – Várok rádban nem voltak benne. Illetve az utolsó fejezet tökéletes felvezetése volt a Be with me – Légy mellettemnek.

Szerettem, a nagyon is újraolvasós kategória. ❤

kellyolvas P>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Egyszerre olvastam az első résszel, kb 2 fejezetenként felváltva, eddig sosem csináltam így, de ennyi év polcon történő porosodás után nekem most jött el ez a sorozat és mondhatom, nagyon tetszett. Amúgy is a váltott szemszög a kedvencem, most váltogathattam a könyveket.
Egyébként meg gyilkos dolog volt a könyv végére csempészni Teresa történetének első fejezetét, jöjjön a Be with me…

K_A_Hikari>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Nos…nem kell tőle új történet várni, mert nem az, csupán az érem másik oldala.
Ilyen ritkán van, de megelégedtem volna Avery szemszögével is, akkor talán nem csökken a Cameron-kedvelés mutatóm.
Voltak hibái, olyan részek, amik annyira nem tetszettek, de továbbra is könnyed és gyorsan olvasható.
Végül is nem bántam, hogy elolvastam.

Bővebben: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2016/04/j-l-armentrou…

1 hozzászólás
doriis_and_herbooks>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

Oh, Cam.. ♥ *-*

Az az igazság, hogy én jobban szeretem azokat a történeteket, amelyek két szemszögből íródtak. De, hogy őszinte legyek, hiába tudtam már, hogy mi fog következni, ugyanúgy szerettem a történetet, talán még jobban is. Azt hiszem sokan elmondhatjuk, hogy a férfi szemszög kicsit érdekesebb számunkra, mármint női szempontból. :D Ez itt sem volt másképp, nagyon tetszett, hogy Cam gondolatain keresztül is megismerhettem a történetet. És persze őt magát is. Hiszen itt most ő volt a főszereplő.♥

Az írónő ismét kitett magáért az biztos. Mindenképpen folytatni fogom a sorozatot. ^^ Már nagyon kíváncsi vagyok a többiekre is. :)

SzAngelika>!
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem

„Ha rólad van szó, az nem időpocsékolás.”

Továbbra is fenntartom, amit a Várok rád esetén gondoltam: Ez bizony egy nagyszerű stílusban tálalt, álmodozósan sóhajtozós és pirulósan szenvedélyes new adult sztori. Cam pedig… *sóhaj* Kérhetném a pasit következő szülinapra? Vagy névnapra?(az úgy is közelebb van) Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2016/01/jennifer-l-ar…


Népszerű idézetek

Estheer>!

[…] éppen akkor mentem vissza a szobába, amikor Ollie, kezében Raffaellóval, a bejárati ajtó felé indult.
– Ezt azért ne! – Letettem a sörömet.
– Élj szabadon, kis zöld barátom! – mondta Ollie, és cuppanós csókot nyomott a páncélra. – Fuss!

22. oldal

Ercsusz>!

– EGY LÁNYT?
A szobám mennyezetére meredtem.
– Igen, anya, egy lányt.
Kis szünet hallatszott a vonal másik végéről.
— Egy csajt?
– Igen
– Úgy érted valódi, élő, nőnemű személyt?
– Egy élettelen, műanyag pasi ellentétét.
Anya lecsissegett.
– Te tényleg egy lányt akarsz hazahozni hálaadásra?
Ez kezdett egy kicsit kínossá válni.
– Miért vagy ezen annyira megdöbbenve?
– Mert te soha nem szoktál lányokat hazahozni, Cameron. Te… ne tedd le! Drágám! – Valami zörgés szakította meg a hangját, aztán megint meghallottam, amit mond. – Drágám, Cameron egy valódi, élő lányt akar hazahozni hálaadásra! Mit szólsz? Nem! Ezt nem… mi van?
– Jézusom! – nyögtem fel, és lehunytam a szememet. Talán tényleg nem volt annyira jó ötlet.

201. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton · Deni Hamilton
>!

A titkok… nos, vannak alkalmak, amikor fontos, hogy megtartsuk őket, és vannak olyanok is, amikor eleve megölik azt, amiből talán valami gyönyörű is kifejlődhet.

213. oldal

Kapcsolódó szócikkek: titok
Fay>!

Anya megint közelebb hajolt a mikrofonhoz.
– Apád azt kérdezi, hogy nem Averynek hívják-e véletlenül.
A szememre szorítottam a tenyeremet.
– De, igen. De ő akkor is csak egy barátom. Komolyan, anya! Csak barátok vagyunk, úgyhogy légy szíves, ne viselkedjetek úgy, mint valami dilinyósok, és ne kezdjétek azonnal az esküvőnket tervezgetni.
– Azért ez egy kicsit erős volt! – fújtatott. – Eszembe sem jutna az esküvőtöket tervezgetni, amíg karácsonyra haza nem hozod.
Felnevettem.

201-202. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton · Deni Hamilton
Fay>!

– Tudom. Elég néhány órán keresztül nélkülözni a csodálatos társaságomat, és azonnal légszomj, fokozott verejtékezés, és alkalmanként…
– Azt hiszem, te már betegesen nagyképű vagy.
Vigyorogva néztem.
– Szeretem ezt inkább amolyan jellembeli erősségemnek tekinteni.

344-345. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
1 hozzászólás
Estheer>!

– Szóval […] Miért is nézted olyan meredten a lakása ajtaját?
– Ezt meg honnan tudod?
– A kukucskálón keresztül figyeltelek.
– Király – felnevettem, és ittam egy kortyot. Néhány percig csak ültünk csendben egymás mellett, majd megszólaltam. – Randira hívtam.
Jase nem úgy tűnt, mint akit különösebben izgatná a dolog.
– Klassz.
– De elutasított.
Azonnal felém kapta a fejét, és galambszürke szemében érdeklődés csillant.
– Mi van?
– Bezony. – Hátradőltem a kanapén, és vigyorogtam,mint akinek elmentek otthonról. – Simán lepattintott.
Jase a kanapé karfájára támaszkodott, és hirtelen olyan erősen kezdett nevetni,hogy szerintem a hasa is megfájdult bele.
– Bejön nekem ez a csaj!
– Nekem is – feleltem sóhajtva. – Nagyon.

76-77. oldal

K_A_Hikari>!

Vannak olyan pillanatai az életemnek, amikor szó szerint el sem tudom kèpzelni, hogyan jutottam el oda ahol éppen vagyok.

42. oldal

Fay>!

– Szerintem, ami könnyű, abban nincs is élvezet.

276. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton · élvezet
Ercsusz>!

– Szóval akkor…
– Szóval akkor?
– Mit csinálsz kedd este?
– Nem tudom. – Kimerültnek tűnt. – Miért?
– Mi volna, ha velem randiznál?
– Cam! – sóhajtott fel.
– Ez még nem volt nem.
– Nem.
– De ez már az volt. – Tagadhatatlan.
– Igen, az.
[…]
– Szerda este?
– Szia, Cam!
Eperke becsukta az ajtót, de még tisztán láttam, hogy elmosolyodik, és nagyon is jól tudtam, hogy ez azt jelenti, hamarosan beadja a derekát.

93-94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Avery Morgansten · Cameron Hamilton
Milli88 P>!

… Eperke fogta magát, és levett a lábamról.

373. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Hamilton

A sorozat következő kötete

Várok rád sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vagány
Vi Keeland: A beosztott
Kim Holden: Bright Side
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú