!

Obsession ​– Függőség (Luxen) 67 csillagozás

J. L. Armentrout: Obsession – Függőség
Könyvtár

Őrülten ​nagyképű… de meg kell veszni érte.
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.

Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a… (tovább)

Eredeti mű: Jennifer L. Armentrout: Obsession

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633998342 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633998823 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Daemon Black · Luc · Hunter · Serena Cross · Lore · Dex · Sin · Zombro


Hirdetés

Kedvencelte 27

Most olvassa 10

Várólistára tette 128

Kívánságlistára tette 223

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Izzy2552 könyve J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Kiemelt értékelések

+
>!
Naiva P
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Ez azért lényegesen forróbb erotika terén, mint a Luxen sorozat akármelyik része. Meglepően tüzes, de tényleg. Már inkább érettebb korosztály számára íródott, felnőttesebb tartalommal. A Luxen világ felnőtt része.
Nagyon bírom JLA gördülékeny, humoros írói stílusát és az általa megalkotott karakterek nagy részét. Az írónő jól tudja, hogy kell egy pörgős és izgalmakkal teli történetet úgy megírni, hogy közben alig történik valami. Imádom a megreformált könyves rosszfiúkat.
Oh My Yum! Hunter pedig igazi rosszfiú – sokkal inkább az, mint Daemon, – de persze neki is van egy hihetetlenül édes oldala. spoiler
Kétségkívül ő, az ő macsós arroganciája, és hatalmas beszólásai a történet legnagyobb erősségei. Van egy picike párhuzam Daemon és az ő viselkedése között, de Hunter teljesen más. Belőle szerettem volna többet és még többet. A hősnő, Serena valamiért számomra közömbös. Kicsit üresnek éreztem és nem értettem, miért kell folyton folyvást részleteznie Hunter „adottságait”. Elhiszem. Egyébként nem kényeskedik, nem nyafog, nem egy hátráltató karakter, de valami hiányzott belőle. Talán csak jobban szeretem a kolerikus személyiségű hősnőket.
Jó lett volna, ha az írónő ebből az arumok világából is sorozatot készít. Nagyon szórakoztató, nagyon szexi kötet.

4 hozzászólás
+
>!
molybarby
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Kezdjük a borítóval ami nálam 5*, a történetben viszont volt egy-két apróbb hibácska ami miatt le kellett vennem azt a fél csillagocskát :D Példának okáért halálra idegesített, hogy az erotikus jeneteknél vagy hatvanszor megcsippentette a mellbimbóját. Most komolyan? Mi ez, rádió? Na, mindegy. Az ilyen apróbb dolgoktól eltekintve imádtam. Nagyon jó kis párost alkottak ketten és jó volt látni ahogy Hunterbe egy kis emberség is feléled. :)

2 hozzászólás
+
>!
Nikyy18 
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Nagyon tetszett. A szereplőket hamar megkedveltem. Hunter egyből a szívembe lopta magát azzal a ki ha én nem bunkó stílussal :) Serenát is megkedveltem bátorsága és talpraesettsége miatt. Sokat nevettem a civakodásaikon. Jó volt kicsit többet megtudni az Arumok világáról.

+
>!
puncsoscukor63
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Most hirtelen nem is találom a szavakat erre a könyvre.
Imádom a Luxen sorozatot, és nagyon örülök, hogy Serena és Hunter háttértörténetével is megismerkedhettünk végre, és az abban a sorozatban átélt csetepatékhoz hasonlókban is részünk lehetett, csak pont ellenkezőképpen, az arum szemszögéből élhettük át.
Az is világossá vált ebből a történetből, hogy a luxenek nem mindig tartoznak a jófej kategóriába, sőt, vannak igazán kiemelkedően példátlan egyedek is.
Meg persze az arumok közül a jófiúkat is megismerhettük, köztük elsősorban Huntert és Dex-et, de Lore-t se felejtsük ki a sorból.
Külön tetszett, hogy spoiler, ami ugyebár méginkább összefűzi a két párocska történetét.
Hogy Serenát is megemlítsem, hasonlóan talpraesett és életrevaló nő, leszámítva a néha elég ostoba döntéseit…, mint Katy, ugyanúgy a szívemhez is nőtt.
18 éven felüli Luxen rajongóknak ajánlanám leginkább, hisz erotikus tartalmakban sem szenved hiányt az olvasó :)

+
>!
SzAngelika
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

„Huntert szeretni kész őrültség… mégis helyes.”

Annyira, de annyira boldog vagyok, amiért a könyv totálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet! Izgalmas és szórakoztató történet két roppant szimpatikus karakterrel, ahol ráadásul még a régi ismerősök is beköszönnek. Élvezettel merültem el a lapok között, s kimondottan nehezemre esett letenni a könyvet.
Dicsérhetném a szerző magával ragadó, humorban gazdag írásmódját, a pörgős cselekményt, a sistergő szenvedélyt, vagy áradozhatnék a talpraesett és karakán hősnőről, meg a dögös, s legalább annyira arrogáns főhősről… S bár mind igaz lenne, egyszerűen annyit mondok: olvassátok.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.com/2016/12/jennifer-l-a…

3 hozzászólás
+
>!
Anett_92 P
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Hűű.. hát ez valami elképesztően jó történet volt!
Tele volt izgalommal, akcióval, erotikával. Több erotika volt benne, mint a Luxen részekben.
Nagyon olvastatta magát és minden oldalon történt valami… valami nagyon izgalmas.
Hunter pedig nagyon szenvedélyes rosszfiú, de nagyon szerethető is. nem hittem volna, hogy egy arumról így fogok valaha is nyilatkozni. Rengeteg tulajdonsága van, ami miatt lebilincselő személyiség.
Szerettem a Serena-Hunter párost és nagyon szurkoltam nekik.
Örülök, hogy az arumok közül is ismerhettünk meg jószívűeket. :)
Imádtam!

+
>!
Eszandics P
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Én úgy gondoltam Armentrout már a luxen világában nem tud számomra jobbat írni, mert már így is imádom. TÉVEDTEM! Ez a könyv eszméletlen! Akik olvasták a sorozatot azoknak Hunter és Serena neve ismerős természetesen, én már ott nagyon kedveltem őket és érdekeltek. Hálás vagyok, hogy megíródott ez a könyv. számomra nagyon hasonlóak a főszereplők, de ez egyáltalán nem zavart. Hunter az arroganciájával, nagyképűségével úgy vett le a lábamról, mint Daemon. Serena-t pedig még jobban megkeltem, mint Katy-t. Sokkal intimebben mutatta be őket az író nő, mint a luxen párosunkat és annyira jól tette ezt az egészet, hogy azon gondolkoztam, hogy Daemon-Katy páros miért nem így lett megírva? értem én, hogy ez már más korosztály, de akkor is!:D Serena rengeteg mindent veszít el az életében, de úgy érzem megfelelő kárpótlás az élettől Hunter. Úgy szerettem, hogy egyre jobban elkezd emberesedni, érezni, mellette persze megtartja a sármját, férfiasságát. Egy szó, mint száz: nem lett papucs! KÖSZÖNÖM! Én úgy olvasnék még róluk mondjuk egy Opposition az ő szemszögükből:D telhetetlen vagyok tudom. , egyszerűen nem akarom elengedni ezt a sorozatot!
Egy ajánlat, ha nekivágsz ennek a könyvnek úgy tedd, hogy nem teszed le egyáltalán!❤

3 hozzászólás
+
>!
sedina22 P
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Őszintén? Azt hiszem minden Daemon rajongó bajban lesz :D
Letehetetlen ez a könyv, csak akkor és úgy érdemes elkezdeni, ha van egy szabad délutánja illetve estéje az embernek, mert annyira magába szippant, hogy megszűnik minden körülöttünk.
Nagyon izgalmas a történet, mindvégig pörögnek az események, folytonos mozgásban van a cselekmény, nem laposodik el, nincs unalmas rész :D
Arumok..nekem nagyon ellenszenvesek voltak, mert hát tiszta sötétség, árnyak, meg stb..szívtelen szörnyetegek. De igaz, hogy az éremnek mindig két oldala van! Illetve minden történetnek is. :) a luxenek nem is tudom mit váltottak ki belőlem, nem gyűlöletet, de valami nagyon hasonlót hozzá! Mindkét fajnál vannak s*ggfejek, illetve, rossz fiúnak tűnő jófiúk. :)
Így, hogy közelebbről megismerhettem Huntert,már nincs akkora előítéletem vele szemben. Nagyon sok a közös Daemon és Hunter karakterében, de bárki aki olvassa ezt a könyvet, az ráfog jönni erre :)
Serena története sajnálatra méltó, mindent elveszít, de úgy gondolom megfelelő kárpótlás neki Hunter :D Nagyon sokat nevettem a kettejük civakodását olvasva. De a forróság, ami közöttük van, az túltesz mindenen, akkora hévvel égnek, hogy néha azt hittem, megsült néhány agysejtem :D
Feltűnt még egy szereplő aki megragadta a figyelmem, mégpedig Dex, Hunter barátja. Szellemes, humorral teli, könnyed és laza fickó..szívesen olvastam volna még róla. :)
Többet is érdemelne ez a könyv öt csillagnál. :)

+
>!
meteoritastar P
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Már nagyon vártam ezt a könyvet. Mikor elöször találkozott Daemon Hunterrel, már akkor felkeltette az érdeklődésemet ez az arum. De szerintem ezzel tuti nem voltam egyedül. :)):))
Aztán megtudtam, hogy van könyve, na és ekkor következett a kinzó várakozás, hogy mikor kerülhet a kezembe. És nagyon is megérte várni Hunter történetére. :)):))
Nekem nagyon tetszett ez a könyv. Nem volt egy Daemon és Katy páros, mert nálam ők az örök kedvencek, de ott volt Hunter és Serena szorosan a nyumokban.
Nagyon bírtam Hunter stílusát. Ez beképzeld, laza, semmi sem érdekli, seggfej stílust. Nem is beszélve, ahogy az Ő gondolataiba belátva követhettem nyomon, ahogy Serena megpuhítja :)):))spoiler
Serena is már az elején nagyon szimpi volt. Semmi felesleges nyavajgás, csak ami adott helyzetben teljesen érthető volt. Szoval nagyon tetszett a párosuk.
Nem is beszélve arról, hogy régi ismerősök is felbukkantak. spoiler
A történet érzéki, perzselő és izgalmas volt. Valamint humoros, ahogy Hunter igyekezett önmaga maradni. :)):))
Érdekes volt olvasni a másik nézőpontból, egy arum szemszögéből is megismerni az akkori helyzetet, az életüket a Földön. És nagyn fura is volt, hogy most egy arumnak drukkoltam, mikor harc volt és /elég sokszor volt rá példa/ nem egy Luxennek. De mivel ez a történet az Origin környékén játszódik és már az Oppositiont is elolvastam, így már képben voltam, hogy nem minden fekete és fehér, ezért ez egyáltalán nem befolyásolta a hozzáállásomat a szereplők iránt. Nagyon szimpik voltak a jó, najó kevésbé rossz arumok. Örülök, hogy jobban megismerhettem őket és most már jobbanis kedvelem őket. NAjó, Huntert imádom. :)):))
De van egy dolog, ami továbbra is változattlan. Én még mindig utálom a Védelmi Minisztériumot :)):))
Még ha Luxen rajongó is vagy, akkor is csak ajánlani tudom, hogy olvasd el ezt a könyvet, mert érdemes megismerni Huntert, de vigyázz veszélyes lehet rád nézve :)):))

+
>!
Gothic01
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Ennél találóbb nem is lehetne a címe, valóban függőséget okoz!
A Luxen sorozathoz tartozik a regény, így gondoltam, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy legszívesebben egy ültő helyemben ki szeretném majd olvasni, amint belekezdek. Sajna ez a terv időhiány miatt nem jött össze Sokan szkeptikusan állnak valamilyen szinten az alapötlethez. A főszerepben egy arum? Ez most komoly?? Miután masszívan öt+ három kiegészítő köteten keresztül az lett beleverve a kedves olvasó fejébe, hogy az arumok a mocskok, a szörnyetegek, akik elszívják a luxenek képességeit és úgy játszadoznak szerencsétlen emberek életével, mint a macska a gombolyaggal, nem is meglepő ez a kezdeti megrökönyödés. Ez a könyv igazolja azt a legjobban, mennyit jelent a tálalás, mennyit jelent egy nézőpont. Az arumok természetesen továbbra sem kis bolyhos nyuszik, de kiderült, ők sem mind olyan elvetemült szörnyetegek, mint ahogy azt a luxenek állították. Mint ahogy az is, hogy hiába imádjuk sokan őket, főleg Daemon-t :D a luxenek sem nevezhetőek szentnek, sőt… talán még a többségük pont, hogy az Oppositon-beli megszállókra hasonlít, mint Black-ékre. Egyik faj sem fekete vagy fehér és sokkal több közöttük a hasonlóság, mint a különbség. Ezt bizonyítja például, hogy mindkét faj képviselői saját magukat látják kevésbé rossznak , a másikhoz viszonyítva xD Örültem, hogy jobban meg lehetett ismerni a sötét földönkívülieket, örüljön Dex a „menőbb” jelzőnek a képességeiket, a természetüket és így utólagosan összehasonlítva talán még nagyobb kedvenceim lettek, mint a luxenek :D Ha választani lehetne, persze még mindig origin lennék… de ezekre a vad árnyakra sem mondanék élből nemet. Sokáig azt hittem, hogy a sztori valamivel az Origin előtt játszódik, így körülbelül annyira tátva maradt a szám, mint Serena-nak az első mondat alatt, amikor egyszer csak felbukkant Luc klubjában Daemon. Hatalmasat csapott ez a meglepetés, de örültem neki ^-^ Akkor is, ha a kedvenc luxenünk csak említés szintjén és néhány oldal erejéig volt jelen. Ha már a visszatérő szereplőknél tartok… nagyon díjaztam, hogy Jennifer visszahozta a történetbe a már fentebb emlegetett Luc-öt is. :) Az apró párhuzamok, a visszatérő, korábban mellékesebb karakterek mind üdítően hatottak és, akkor még nem is beszéltem az izgalmakról és egy olyan főszereplő párosról, ami mindent visz….
Bővebben a blogomon:
http://goodbye-agony.blogspot.com/2017/01/jennifer-l-ar…

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

… lehet, hogy nem száz százalékig ember, de biztos, hogy tömeges bugyiledobást idéz elő az egész univerzumban.

+
>!
puncsoscukor63

– Ne már! – Luc megbántottságot színlelt. – Az én kívánságaim nem is annyira szörnyűek.
– Aha, én pedig titokban egy puszinyuszi vagyok.

323. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hunter · Luc
+
>!
Sheila_7

(…) bolygótól függetlenül az összes hím seggfej.

78. oldal

+
>!
SzAngelika

A luxenek a maguk elcseszett módján olyanok, mint egy doboz galaktikus Pringles csipsz. Amint bedobtál egyet, képtelen vagy leállni.

353. oldal, 30. fejezet

+
>!
Sheila_7

–Hallom, hogy korog a gyomrod, úgyhogy szerintem, felesleges ezen vitatkoznunk. És nem úgy nézel ki, mint azok a nők, akik éheztetik magukat, hogy olyan alakjuk legyen, mint egy kamasz lánynak.
Leesett az állam. Most megsértődjek, vagy sem? A fenébe is, elvégre nő vagyok, úgyhogy megsértődtem.
– Seggfej.

Kapcsolódó szócikkek: Hunter · Serena Cross
+
>!
Sheila_7

– Nem fogom megköszönni.
–Nem is vártam tőled ilyen egyszerű gesztust –felelte. Fakó szemében harag… vagy talán csodálat villant. –Végül is, még azt sem köszönted meg, hogy megmentettem a seggedet… Az amúgy elég formás seggedet. Úgyhogy a hálátlant is feljegyzem az erényeidet taglaló hosszú listára. Eddig az szerepel rajta, hogy túlreagálod a dolgokat, először cselekszel, aztán gondolkozol, hisztériázol…
– Baszódj…
–Ne merészeld befejezni a mondatot! –Hunter figyelmeztető hangja olyan mély volt, hogy remegés futott végig a gerincemen. Nem szorulok rá arra, hogy baszogassanak.

76. oldal

+
>!
sedina22 P

Biztos voltam benne, hogy ez a mély hangú, érdekes szemű pasi szexferomonokat bocsát ki,mert hirtelen láttam magunkat az ágyban (..)

48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Serena Cross
+
>!
sedina22 P

Jézusom, a pasi egyrészt idegen, másrészt ember, harmadrészt nindzsa!

74. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Serena Cross
+
>!
sedina22 P

– Miért…miért bámulsz folyton?
Röviden felnevettem.
– Nem szabad?
– Dehogynem, de te egyfolytàban nézel.
– Szeretlek nézni, a hajad miatt.
Ezt tényleg kimondtam?
– A hajam miatt?
Tényleg kimondtam.
– A színe miatt. Na, mindegy.
Apró mosoly jelent meg a száján.

Kapcsolódó szócikkek: Hunter · Serena Cross
+
>!
Sheila_7

– Te egy…
–Ha megint kimondod azt a szót, hogy idegen, megfojtalak. Megértetted? –A hanghordozásából nem tudtam eldönteni, viccel-e vagy sem. –Már ezerszer megbeszéltük, mi vagyok. Én sem mászkálok fel-alá azt motyogva, hogy te ember vagy.
A szám tátva maradt.
– De az más!
– És mégis, miben? – kérdezte.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rick Yancey: Az ötödik hullám
Melissa Landers: Elidegenítve
Kresley Cole: Poison Princess – Méreghercegnő
Gayle Forman: Ha maradnék
Anna Banks: Poszeidón
Brigid Kemmerer: Storm – Vihar
Maggie Stiefvater: Sinner – A bűnös
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Richelle Mead: A halál csókja