!

Oblivion ​– Feledés 2. (Luxen 2,5) 56 csillagozás

J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.
1 2
Könyvmolyképző 2.771 Ft-tól
1 2
Régikönyvek.hu 2.804 Ft-tól
Könyvtár

Daemon ​Blackkel összekapcsolódni szívás…

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az,… (tovább)

Eredeti mű: Jennifer L. Armentrout: Oblivion

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
376 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633999516 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999509 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Daemon Black · Katy Swartz · Dee Black · Dawson Black · Lesa · Adam Thompson · Blake Saunders · Ash Thompson · Andrew Thompson · Carissa · Lydia · Nancy Husher


Hirdetés

Kedvencelte 20

Most olvassa 23

Várólistára tette 100

Kívánságlistára tette 194

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
3.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Izzy2552 könyve J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Kiemelt értékelések

+
>!
ZitussKa P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Milyen èrzès is ezt a könyvet olvasni ès ismèt elmerülni ebben az izgalmakkal teli, tökèletesen, ès rèszletesen megalkotott Luxen világában.? Csodás.
Minden rèszlet annyira ügyesen, logikusan ès aprólèkosan ki van dolgozva, hogy hibát aligha lehetne találni benne. Hihetetlen ès mèg mindig le tud nyűgözni.
Elkèpesztően jó ès megnyugtató volt ismèt Daemonnal, Katy-vel ès a többiekkel tölteni az időmet. Règen látott jó barátoknak èrzem őket, akikkel hosszú idő után ismèt együtt tölthetek egy kis időt. Ők olyanok nekem mint a csillagok, ugyan nem látom mindig őket, de tudom, hogy vannak. :) Mindig várom, hogy újra ès újra megèlhessem velük a kalandokat ès pillanatokat. Akár többször is. Hiába. Nem tudom megunni ezt a sorozatot. Jó volt újra üdvözölni őket. Hiányoztak:) Újabb varázslatos utazáson vehettem rèszt. Olvassátok, Daemon rengeteg újdonságot tartogat nekünk. Sok új rèszlet, gondolat, ès èrzelem. Szerelmes lettem megint, sajnos megvett kilóra, sokadszorra is:) A humora mèg mindig a helyèn van ennek a sorozatnak, az izgalmakról már nem is beszèlve. Kedvenc!

4 hozzászólás
+
>!
Naiva P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

*Fangirl Screaming*
Jennifer L Armentrout nagyon ügyes.
Tudja jól, hogy kell előhozni még a legvisszafogottabb olvasóból is a fangörlködést’.
Természetesen nem magamra gondolok. A Luxen sorozatot mindig jó újraélni. Nem volt ez másként most sem. Tudtam előre mi fog történni, mégis annyira izgatott voltam. A többi könyvet, tananyagot, mindent háttérbe szorított Daemon története.
Nagyon jó belelátni a spoiler gondolataiba. Érdekes, hogy a saját szemszögéből egyáltalán nem tűnt annyira nagyképűnek.
Nagyon szeretem a bunkó, beképzelt Daemon-t, de nem tudtam betelni a gondoskodó, törődő kétségbeesett oldalával sem. Nem beszélve a féltékeny DB-ről. Imádni való volt.
Voltak benne újabb, korábbi részekben nem szerepelt jelenetek. Főleg olyanok, amelyekben nem szerepelt Katy. Mindenesetre ezek a jelenetek puzzle darabkaként illeszkednek az Opál történetéhez és minden értelmet nyer. Tavaly angolul az Opal és az Onyx eBook változathoz már volt szerencsém, de nagyon hálás vagyok Kedves @Könyvmolyképző, hogy fizikális formában elérhetővé tettétek a Lux, illetve Daemon rajongók számára a könyvet. Nem kell túlragozni. 5 csillag. Ezen nincs mit gondolkodni.

2 hozzászólás
+
>!
DarknessAngel P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Daemon egyszerűen csúcsszuper! <3 És Jennifer is, amiért megalkotta. Hihetetlen mennyire megunhatatlan ez a történet, főleg úgy, hogy most már Daemon godolatait is megismerhetjük.
Nekem az Ónix mindig sokkal jobban tetszett, mint az Obszidián. Nem zavart, hogy Katy miért viselkedett olyan bizalmatlanul egy bizonyos arrogáns luxennel, mert én megértettem az indokait. Valamint ez az a rész, ahol ők ketten végre igazán egymásra találnak, így nem lehetett nem szeretni.
Most Daemon szemszögéből felelevenítve csak még jobban tetszett. Már az előző részben is jó volt, hogy a Thompson ikrekkel több időt tölthettünk, mert egy másik szemszögől nézve, ők is igencsek szerethetők. Főleg Asht kezdem egyre jobban megkedvelni. :D
Viszont itt, mivel híján voltam Katy gondolatainak, jobban sajnáltam szegény Daemont. Hogy tényleg mennyit megszenvedett ezzel a csökönyös lánnyal, aki egyszerűen nem és nem hajlandó beismerni az érzéseit. Szóval igen, amit az Ónixban megértettem, az most itt egy kissé eltörpült Daemon sajgó szíve mellett. De attól még imádom! Katyt, Daemont, Deet, Adam-et, spoiler Tökéletes. *-*

7 hozzászólás
+
>!
Ashriver 
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Oh Daemon, Daemon, Daemon…. én úgy imádlak! Pont rád volt most szükségem :)
Szeretem, amikor egy történetet a másik fél szemszögéből is elolvashatjuk. Főleg, hogy ez a másik szemszög Daemon Black! Ajánlom, nem bánjátok meg, még ha eredetiben Kat szemszöge nem is jött be, ezt imádni fogjátok!

+
>!
könyvmolyeszti 
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Talán jobban tetszik mint az Ónix, de nem vagyok benne biztos. :D Katy kevésbé idegesített, mint az Ónixban a kötődéses találgatásaival, ez is plusz pont. Végre megtudhattam miket gondolt Daemon, ennek örültem a legjobban. Némelyik részbe vagy Daemon gondolatait olvasva még én is belepirultam. :D Egyszerűen tökéletes, hamarosan újra elolvasom a többi részét is. :)

+
>!
HoneyBee0395 P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Azért valljuk be, elég merész húzás két könyvet kiadni ugyanazzal a fülszöveggel és borítóval. Kíváncsiságom határtalan, természetesen most sem hagyott nyugodni a lelkem. Aztán ahogy nálam állandóan lenni szokott, megint megvett kilóra egy könyv…

Bővebben ~ http://booksofdreamer.blogspot.hu/2017/01/jennifer-l-ar…

+
>!
Anett_92 P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Huuu hát ez nagyon jo volt! *.*
Egyaltalan nem zavart, hogy olvastam már a történetet, csak mas szemszögből .
Ugyanúgy lebilincselt , ugyanúgy izgultam es szurkoltam a Daemon-Katy parosnak mintha most olvasnám előszőr. :)
Sokszor porul jartam mar a férfi szemszöggel, de J.L. Armentrout ezt is telibe trafálta. Imádtam olvasni Daemon gondolataiban. :) Nagyon szórakoztató volt meg kanos es huncut is :D.
Jó volt újra olvasni Adamről és spoiler
Blaket ugyanúgy utaltam, talán meg jobban is…
Várom a következő részt! :)

6 hozzászólás
+
>!
sedina22 P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Megint egy teljesen új könyvet kaptunk, amivel hihetetlen gyorsan lehet haladni.
Sokkal összetettebb, Daemon szemszögéből ez a történet, mint anno az Ónix volt, amikor olvastam. :)
Sok az újdonság, rengeteg érzés van jelen, amit nagyon mélyen élhetünk meg.
A könnyed laza humor itt is jelen van, ugyanakkor még is komorabb ez a könyv.
A félelem igenis létező fogalom Daemon számára is, még is folyamatosan próbál átlépni rajta, mert nem tehet mást..imádtam a kitartását, azt, hogy minden nehézség ellenére újra talpra áll, erősebben, mint bármikor.
Továbbra is magával ragadó, amikor megmutatkozik Daemon kedvesebb oldala, elbűvöl, amikor előbújik belőle a nagy testvér Dee miatt.
Hozta a várt színvonalat, a borító ezzel a zölddel igazán különleges lett. :)
A rajongásom talán még jobban fokozódott eziránt a „csodálatos” luxen iránt.^^

+
>!
Eszandics P
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Szerintem sosem unom meg a luxenek világát! :) Annyira jó volt újra visszarepülni ebbe a történetbe, csak más szemszögből. Nem is akármilyenből. Daemon Black engem már tavaly megvett kilóra, imádtam, imádom! :D Visszahozta teljesen azokat a részeket, mint az ónix sőt nekem még jobban is tetszett, mert Blake BobyBuddyBenBillyBrad.. végre nem annyit szerepelt így. A vége megint megrázott teljesen, pedig már tudtam mi fog történni. Kicsit jobban bírtam amúgy a „bunkó” Daemon-t, mint ezt a szentimentális változatot, de kell ezt is tudni. :D Az biztos, hogy valamikor az egész sorozatot újraolvasom és szerintem nem is egyszer. :)

+
>!
Gothic01
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.

Először is óriási köszönet illeti a @Könyvmolyképző Kiadót, amiért a nagyobb procedúra ellenére is nyomtatásba hozták nekünk a második Daemon-szemszöges Luxen regényt! ^.^

Január elsején megálltam az új szerzeményeim előtt és elkezdtem töprengeni, melyikőjüket olvassam idén először. De amint megakadt a tekintetem az Oblivion 2. részén tudtam, semmivel sem indíthatnám jobban az évet, mint Daemon-nel :D Nagyon élveztem minden sorát a regénynek, örömmel fogadtam a már megismert jeleneteket és azokat a plusz történéseket, amiknek Katy nem lehetett személyesen a tanúja mutánsság ide vagy oda, ő sem lehet egyszerre két helyen. Ráadásul mivel én is az elvetemültebb luxen-rajongók táborát erősítem, óriási élmény volt, hogy újra belecsöppenhettem Mr. Badass Alien gondolataiba és azt kell mondjam, nem okozott csalódás az írónő. Hozta azt a stílust és mentalitást minden egyes mondatban, amit az olvasók elvárhatnának az alapján Daemon-től, amilyennek megismerték a Katy szemszögében megírt kötetekben. :) De ezen kívül mélyebb vizekre is evezhet az olvasó a lapokat pörgetve, még jobban előkerül az, az oldala Daemon-nek, amit kezdetben nem nagyon akaródzott megmutatni. :) Most már végképp, megingathatatlanul állítom: kevés dolog annál szórakoztatóbb, mint amikor egy ilyen „kemény csávó vagyok” karakter bizonytalankodását követheti nyomon az ember :D Az utóbbi időben a csapból is Rhysandet folyattam, fogom is még, de téged is imádlak, Daemon <3 Katy ebben a részben párszor nagyon hülyén viselkedett, de ettől függetlenül őt és a párját is nagyon a szívembe zártam, így nem is tudom megmondani, a Katy szemszöges Ónixt szerettem-e jobban vagy ezt. A cselekményben nyilvánvalóan nem ment végbe változás, de nekem a korábban említett kis pluszokkal lettek teljesek azok a történések, amikről ezelőtt a könyv előtt az Ónixban olvashattunk. Így lett kerek az egész, a kettő könyv adja a maximálisan tökéletes élményt. Azokat biztosan nem fogja ennyire lenyűgözni a kötet, akik nem szerelmesedtek bele maradéktalanul a sorozatba, rájuk nem lesznek akkora hatással ezek a jelenet-morzsák, de a Luxen rajongóknak csakúgy kötelező olvasmány ez, mint az első Oblivion! ^.^ Most kedvem lett újra elővenni az összes kötetet és az elsőtől- amin már több, mint négyszer végighaladtam- kezdve újraolvasni őket…. De egyelőre talán beérem majd az Obsessionnal is :D
Bővebben a blogomon:
http://goodbye-agony.blogspot.com/2017/01/jennifer-l-ar…

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Naiva P

– Ti könyvmolyok bírjátok az ízelítőket, nem?

313. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black · könyvmoly
+
>!
Naiva P

Ha elveszítesz valakit, akit szerettél, sosem lesz könnyebb. Csak hozzászoksz.

99. oldal

+
>!
DarknessAngel P

Aznap volt a születésnapja.
És tudtam, hogy kapott egy új laptopot, mert reggel jött egy e-mail értesítés, hogy frissítette a blogját. Igen, feliratkoztam. Na és?

122. oldal

2 hozzászólás
+
>!
sedina22 P

Összekapcsolódtunk. Örökre. És ettől a tudattól nem akartam sikoltozva elmenekülni az éjszakába.

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black
+
>!
sedina22 P

Szükségem van rád, nem veszíthetlek el. Most nem. Soha.

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black
+
>!
Naiva P

– Féltékeny voltam – ismertem be.
– Micsoda? – Újra összeért az ajkunk. A combja közé csúsztattam az enyémet.
– Féltékeny voltam arra a sok időre, amit vele töltöttél. Amikor először a képbe került, nem gondolkodtam tisztán. Azt hittem, el foglak veszíteni… mielőtt egyáltalán az enyém lettél volna.

345. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black · Katy Swartz
+
>!
sedina22 P

Jó ég, mennyire vágytam rá, hogy újra megízleljem az ajkát!
Mindazonáltal nem hittem, hogy Kat is akarná. Valószínűleg
megütne.
Sűrű pillái leereszkedtek, eltakarták a szemét. Jobban meggondolva
igenis benne volna… de amikor elválnánk, tüzet okádna.

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black
+
>!
Naiva P

Csak neki van ilyen hatalma felettem. Hogy lehet, hogy nem veszi észre?

199. oldal

+
>!
sedina22 P

Mert ennek a lánynak az életcélja, hogy a dolgokat megnehezítse számomra.

27. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Daemon Black
+

A sorozat következő kötete

Luxen sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A halál csókja
Julie Kagawa: The Iron Queen – Vaskirálynő
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Kerstin Gier: Rubinvörös
Cassandra Clare: Az angyal
Rachel Hawkins: Demonglass – Démonüveg
Kerstin Gier: Silber – Az álmok első könyve
Becca Fitzpatrick: Finale – Végjáték
Joss Stirling: Lélektársak – Sky