Fall ​with Me – Zuhanj velem (Várok rád 4.) 311 csillagozás

J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Első ​szerelem, második esély, és ellenállhatatlan vonzalom, ami a tehetséges festőként alkotó pultoslány és az érte mindenre képes kemény, szexi zsaru között lüktet.

Roxy tizenöt éves kora óta fülig szerelmes Reece-be, és amikor felnőttként végre együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát a látszólag elérhetetlen zsaruval, azt hitte, viszonzásra talál majd a szerelme. De nem így történt. Vagy legalábbis ő azt hitte. Reece azonban váratlanul újra berobban az életébe, amikor szabadlábra helyezik azt a férfit, aki annak idején súlyosan megsebesítette Roxy barátját. A támadó megbánta már, amit tett, Roxy azonban képtelen megbocsátani neki.

Roxy semmit nem szeretne kevésbé, mint megint odáig menni Reece-szel, a férfi azonban eltökélte magában, hogy bebizonyítja a lánynak ennek ellenkezőjét. Különösen, amikor kiderül, hogy egy pszichopata üldözi Roxyt. Roxy maga sem tudja, mi veszélyesebb: a pszichopata vagy az, hogy szembenézzen a rég eltemetett múlttal és megint feltárja… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

462 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634578352 · Fordította: Császár László
462 oldal · ISBN: 9789635614851 · Fordította: Császár László
462 oldal · ISBN: 9789635614868 · Fordította: Császár László

Calla Fritz · Reece Anders · Roxanne 'Roxy' Ark · Roxy · Katie

Tünde1>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Nagyon tetszett.Izgalmas,letehetetlen.Hamar végeztem vele.
Végig szurkoltam Roxynak,hogy forduljn jobb irányba az élete.
Reece szenvedéseit átéreztem.
Az alkotónak nagy gratuláció!!
Köszönöm a sok ajánlást!

Hddorka P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Kedveltem nagyon a sorozat első három részét, de ez a folytatás úgy gondolom nem ért fel hozzájuk. Legalábbis az én olvasatomban. Lehet másnak ez lesz a kedvenc része, hiszen nem vagyunk egyformák. Ettől függetlenül azért kíváncsi vagyok a többi kötetre is, mert maga a sorozat minden tekintetben kedvenceim közé tartozik.
Magát a történetet egy kicsit kevésnek éreztem. Ugyan volt benne akció, romantika, erotika, egy kis krimi szál, de mégsem érte el nálam azt a hatást, amire számítottam. A cselekményeket mozgató szálak lehetett volna kidolgozottabbak. Nem volt nagy meglepetés, hogy mi lesz a történet vége.
Ebben a kötetben is kaptunk egy álompasit, Reece-t, akivel bővült a „Szexi Pasik Bandája”,és ha lehet ezt mondanom teljes joggal.♡ (bár nálam még mindig Jace a nyerő)
Roxy karaktere nekem nem jött be. Sokszor idegesített a sok hisztije a szörnyű életéről, meg hogy akarja is meg nem is Reece-t. Az ő háttértörténetét nem éreztem annyira kidolgozottnak, erősnek. Reece és közte kialakult „konfliktust”, ami egy spoiler épült, gyerekeknek találom. Túlagyalta az egészet.
Alapjában véve nem rossz könyv, szóval aki szereti a sorozatot, azoknak bátran ajánlom!

Réka0128 P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

„Nem mindenkinek ugyanaz jelenti a boldogságot.”

Hát az biztos, hogy nekem sajnos egyre kevésbé nyújtanak boldogságot a rubin pöttyös könyvek. A sorozat első két részét nagyon szerettem, majd jött a harmadik ami már nem lett a kedvencem és sajnos ez a kötet sem győzött meg. Nem igazán értem, hogy az írónő miért kezdte el beleerőltetni a krimi szálat a történetbe, ami ráadásul igencsak gyengére sikerült. A főszereplők kapcsolata is elég furcsa volt, mert szinte rögtön a dolgok közepébe csöppentünk és az ágyban hentergésen kívül sajnos nem sok mindent csináltak. :D Ettől függetlenül voltak szerethető részei is a sztorinak, plusz kikapcsolódásnak teljesen megfelelt.
Őszintén szólva Roxyval nem igazán voltam kibékülve. Eleinte rettenetesen idegesített, de végére már azért egészen észhez tért és a humora is tetszett. Reece szimpatikus volt igazából, csak attól mentem falnak, hogy folyamatosan kicsimnek hívta Roxyt. :D
Ha esetleg megjelenik magyarul a többi rész nem hiszem, hogy elolvasom őket, inkább maradok az írónő fantasy könyveinél. :)

Mrs_Curran_Lennart P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Erős jóindulattal 4 csillag, mert a női főszereplő, Roxy végig az agyamra ment. A csajról leginkább a palotapincsik jutnak eszembe, kicsi, de jó sokat és hangosan ugat, és nekimegy a nagyobb kutyáknak. Mert ez a Charley-s dolog elkerülhető lett volna, persze akkor elmarad a hat év önmarcang, meg Reese kerülése. Az egész sztorit Reese miatt volt érdemes elolvasni, aki egy igazi szívdöglesztő, csakakönyvekbenvan ilyen szintű jó pasi. Az első százötven oldal dögunalom, de onnan már csak felfelé megyünk, úgyhogy kitartást, ha belekezdtek.

kellyolvas P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Az első három rész után nem tudom hova tenni ezt a történetet. Miért kell egy new adult sorozatból erotikus krimit csinálni, ráadásul egy faék egyszerűségű nyomozással, ami az elején teljes spoilert kap.
Roxy nekem túl önmarcangolós volt, nem voltam odáig a monológjaiért, Reece pedig nem tudta ezt eléggé ellensúlyozni, pedig sokat emelt rajta az egyenruha. Nem volt elég erős a köztük lévő kémia sem. Hiába jelentek meg a régi szereplők, nem vigasztalt, ez már nem ugyanaz, már Calla részében sem volt ugyanaz a feeling, mint a Shepherden.
Bővebben a linken: link

doriismolnar>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Egy kicsit vegyesek az érzéseim a könyvvel kapcsolatban. Az első fele nagyon tetszett, szinte faltam az oldalakat. A második fele már kevésbé. Valahogy elvesztette azt, amit addig láttam benne. De persze aztán a történet vége fele azért kezdett olyan lenni, mint az elején. Nagyon tetszett benne a krimi szál is, ugyanakkor nem tudtam nem észrevenni a kis hasonlóságot, az írónő Míg a halál… című könyvével. Aki olvasta azt a könyvet is, szerintem tudja, hogy mire akarok kilyukadni. A főszereplő pasi ugyanúgy zsaru, és ugyanúgy idegesítően sokszor „kicsimnek” szólítja a csajt.

Viszont ebben a könyvben a szerelmi szálat sokkal kidolgozottabbnak éreztem. És mindkét szereplő érzelmi háttere, múltja is jobban meg lett írva. Habár Roxy néha eléggé bosszantó volt a viselkedésével. Persze bizonyos szempontból még lehetett érteni, hiszen nagy trauma érte. De egyes tetteire ez sem volt mentség. Na és ugye, ott van Reece.. Valamiért különösen szeretem, ha a férfi főszereplő rendőr. Rendkívül szeretetteljes és odaadó pasi. *-* Ő volt a kedvencem a történetben. ♥
Ami a krimi szálat illeti, jó volt, de én attól kezdve sejtettem, hogy ki a zaklató, ahogy felbukkant a könyvben. És be is igazolódott a gyanúm.

Összességében szerintem egész jó kis történet volt, szeretem az ilyeneket. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még több része a sorozatnak.

bemese05 P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Az biztos, h nem ez a legjobb rész a sorozatban, sőt… De nagyon jót tett az olvasási élményemnek, h közben elolvastam a kedvenc könyvemet is :D így nem kaptam agybajt Roxy gondolataitól, mert sajnos néha eléggé az agyamra ment a hülyeségeivel.
Ha ez a rész mondjuk Reece szemszögéből íródott volna, szerintem simán megkaphatta volna az 5 csillagot is,mert volt itt azért sok minden ami izgalmas volt, és Reece 100x érdekesebb és normálisabb Roxynál.
Egyébként Roxy az előző részben egy vagány,kedvelhető csajszinak tűnt, de sajnos olyan szűklátókörű volt majdnem a könyv végéig ami elég lelombozó volt. Én értettem, h miért nem kedveli Henryt, meg sajnáltam is ami Charlieval történt, de szerintem olyan sokáig hordozta magában a haragot ami nem volt egészséges. Így tett Reece-el szemben is. Még jó, h Reece végre megmakacsolta magát és a sarkára állt. Ha nem lett volna ez a szexi zsaru a képben az egész könyv nem sokat ért volna :D Roxyval ellentétben Reece igencsak szerethető karakter csupa jó tulajdonsággal, főleg, h csípi a diliseket :D
Ez az egész pszichopatás történet pedig elég izgalmasra sikeredett :)
Szóval nem ez lesz a kedvenc részem és nem is nagyon hiszem, h újra előveszem, de azért jó volt Reecet megismerni :D

kocybaba P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Alig vártam, hogy elfogyaszthassam az éves JLA adagom és folytathassam a sorozatot, de azzal nem számoltam, hogy ezzel a résszel így kifullad. Az elején azzal az ostoba félreértéssel se indult valami ragyogóan, mert Roxy túlspilázta a dolgokat és gyáva nyúlként viselkedett, amit még lenyeltem, viszont később sem bírtam mit kezdeni vele. Reece-el azért összeillő párosítás voltak és naná, hogy kedveltem a srácot, de a többiekhez nem értek fel. A krimiszál is marha erőtlen lett, ellenben legalább megnyomta a történetet, és a múltbeli poggyászok és levonható tanulságok se maradtak el. Igazából a jól bevált recept volt, mégse stimmelt… Szó mi szó egynek megtette és bízom Nickben, hogy vele talán visszatalál régi fényéhez a sorozat.

Brigi89>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

A sorozat előző részei jobban tetszettek.
Reece tökéletes férfi főszereplő, Roxy karaktere viszont nagyon idegesített. Mindig minden csak róla szólt. Pedig ha nem ennyire önfejű, akkor a saját dolgát könnyítette volna meg. Nem is értem Reece mit szeretett benne. A zaklató annyira nem érdekelt, már az elején lehetett tudni ki az.
Charlie történetszála szomorú volt. Sajnáltam azért Henryt is, élete végéig bánhatja a tettét.
Remélem a következő Nick könyve lesz, érdekes karakternek tűnt.

Könyvmolyképző KU>!

– Roxy, nem a hazugság az, amit mindennél jobban gyűlölök. A legjobban a ragadozókat gyűlölöm, akik azt hiszik, nyugodtan zaklathatják a nőket és kihasználhatják azokat, akiket szeretek. Számomra ez megbocsáthatatlan. Éppen úgy, ahogyan a gyilkosság és az erőszak is – folytatta és azt hiszem, értettem, mire gondol. – De igen. Nagyon dühös voltam rád. És egy kicsit még mindig be vagyok pöccenve.
Görcsbe rándult a gyomrom. Most következik…

Könyvmolyképző KU>!

– Köszönöm – mondtam és halványan mosolyogtam.
Letette a poharat, aztán két kezével a pultra támaszkodott és felállt. Aztán nem törődve azzal, ki láthatja vagy ki nem, áthajolt a pult fölött és egy pillanatra már azt hittem, mindjárt megcsókol én meg a következő másodpercben totál elolvadok. Biztos voltam benne, hogy megteszi. Annyira vártam, hogy már alig bírtam elviselni. Két tenyerem szinte viszketett, annyira szerettem volna megfogni az arcát és már nem láttam egyebet, csak az ajkát. Annyira készen álltam, hogy elolvadjak!
Reece azonban nem csókolt meg. Oldalra billentette a fejét és az utolsó pillanatban a fülemhez hajolt, amikor pedig beszélni kezdett, forró lehelete miatt kis remegés futott végig a gerincemen.
– Még két óra, kicsim, és az enyém leszel.

adelreads>!

Úgyhogy, ha kell, zuhanj velem a mélybe – mondta, miközben hüvelykujjával végigsimított az arcomon. – Engedd el magad, és zuhanj, mert ígérem, hogy én mindig elkaplak majd, kicsim.

– Szia Charlie!
Rám sem nézett.
Nem éreztem csalódottságot. Persze bennem volt egy tüske, hogy ez azért mégsem igazságos, de nem tört rám semmilyen hihetetlen csalódottság és keserűség, mert az évek alatt sajnos hozzászoktam már.
Leültem, a táskámat a lábam mellé, a földre tettem. Charlie közelről huszonkét évesnél sokkal idősebbnek tűnt. Arca beesett, a bőre színtelen, és egykoron élettel teli, zöld szemei alatt szigorú, fekete karikák sötétlettek.

adelreads>!

Mert ha az ember olyasmi miatt csalódott, vagy szomorú, ami fölött nincsen semmi hatalma, akkor sokkal könnyebbelfogadni a helyzetet, de ha olyan dolog miatt történik mindez, amit az ember saját magának köszönhet, azt már sokkal nehezebb lenyelni.

adelreads>!

Reece Anders eljött, én pedig hirtelen nem is tudtam, hogy a következő pillanatban tökön rúgom majd, vagy inkább megcsókolom.

L_B_Mariann>!

Emlékszel még, hogy mit mondtam?
– Nagyon sok mindent szoktál mondani. És nem mindig figyelek – …

adelreads>!

Kopogó szellem jár nálam. Most már tuti. A házat biztos valami indián temetkezési helyre építették. Mind meghalunk.

adelreads>!

Annyira hülye voltam, mert az idő… nos, az idő nagyon gyorsan rohan, és soha semmit nem ígér!

Cintia_ P>!

Várok rád sorozat · Összehasonlítás