Megjelenésének várható időpontja: 2020. október 30.

Fall ​with Me – Zuhanj velem (Várok rád 4.) 20 csillagozás

J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Első ​szerelem, második esély, és ellenállhatatlan vonzalom, ami a tehetséges festőként alkotó pultoslány és az érte mindenre képes kemény, szexi zsaru között lüktet.

Roxy tizenöt éves kora óta fülig szerelmes Reece-be, és amikor felnőttként végre együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát a látszólag elérhetetlen zsaruval, azt hitte, viszonzásra talál majd a szerelme. De nem így történt. Vagy legalábbis ő azt hitte. Reece azonban váratlanul újra berobban az életébe, amikor szabadlábra helyezik azt a férfit, aki annak idején súlyosan megsebesítette Roxy barátját. A támadó megbánta már, amit tett, Roxy azonban képtelen megbocsátani neki.

Roxy semmit nem szeretne kevésbé, mint megint odáig menni Reece-szel, a férfi azonban eltökélte magában, hogy bebizonyítja a lánynak ennek ellenkezőjét. Különösen, amikor kiderül, hogy egy pszichopata üldözi Roxyt. Roxy maga sem tudja, mi veszélyesebb: a pszichopata vagy az, hogy szembenézzen a rég eltemetett múlttal és megint feltárja… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634578352 · Fordította: Császár László · Megjelenés időpontja: 2020. október 30.

Kedvencelte 3

Most olvassa 8

Várólistára tette 106

Kívánságlistára tette 173


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Kedveltem nagyon a sorozat első három részét, de ez a folytatás úgy gondolom nem ért fel hozzájuk. Legalábbis az én olvasatomban. Lehet másnak ez lesz a kedvenc része, hiszen nem vagyunk egyformák. Ettől függetlenül azért kíváncsi vagyok a többi kötetre is, mert maga a sorozat minden tekintetben kedvenceim közé tartozik.
Magát a történetet egy kicsit kevésnek éreztem. Ugyan volt benne akció, romantika, erotika, egy kis krimi szál, de mégsem érte el nálam azt a hatást, amire számítottam. A cselekményeket mozgató szálak lehetett volna kidolgozottabbak. Nem volt nagy meglepetés, hogy mi lesz a történet vége.
Ebben a kötetben is kaptunk egy álompasit, Reece-t, akivel bővült a „Szexi Pasik Bandája”,és ha lehet ezt mondanom teljes joggal.♡ (bár nálam még mindig Jace a nyerő)
Roxy karaktere nekem nem jött be. Sokszor idegesített a sok hisztije a szörnyű életéről, meg hogy akarja is meg nem is Reece-t. Az ő háttértörténetét nem éreztem annyira kidolgozottnak, erősnek. Reece és közte kialakult „konfliktust”, ami egy spoiler épült, gyerekeknek találom. Túlagyalta az egészet.
Alapjában véve nem rossz könyv, szóval aki szereti a sorozatot, azoknak bátran ajánlom!

4 hozzászólás
l_moni>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Roxy a kis vadóc, aki mindennel egyedül akar megbirkózni.
Reece a dögös zsaru, aki segíteni szeretne neki.
Szeretem J.L.A. könyveit, szerettem Roxyék történetét.
Mondjuk azt nem értettem, hogy miért pont arra lett kiélezve a konfliktusuk amire, nem hinném, hogy egy ilyen dolog akkora gondot okozna.
Ennek ellenére tetszett :)
Jó volt újra olvasni a többiekről is.

baba03 P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Annyira vártam már ezt a könyvet és nem kellett csalódnom. Reece ultra gyorsan elrabolta a szívem. Hiába odavagyok a szexi, kemény zsarukért, akik a megfelelő nő hatására irányukban ellágyulnak. :-) Nagyon bírtam, ahogy Roxy-val viselkedett, amikor nagyon mérges volt rá akkor sem cselekedett meggondolatlanul. Roxy viszont néha kicsit makacs volt, sokat vissza-visszakanyarodott ugyanazokhoz a problémákhoz, de ennyi még belefért.
A krimi része is nagyon találó volt, borzongtam rendesen ettől a zaklatótól. Engem is kirázott a hideg, mikor megtalálta a saját mobilján spoiler Azt valahogy összehoztam magamban, hogy azoknak a furcsa spoiler szerepe lesz a dologban, de valahogy nem kapcsoltam össze spoiler. Meglepett, bár utólag logikus volt. Az viszont tetszett, hogy Reece rögtön hitt neki, mikor végre mesélt a furcsa dolgokról, amik a lakásban történtek.
Annyira jó volt, hogy az előző könyvek szereplői is fel-felbukkantak, jó volt olvasni róluk is egy kicsit. Katie-t még mindig hihetetlenül bírom, az ő történetére nagyon kíváncsi lennék. Na meg persze Nick is jöhet, úgyhogy alig várom a következő részt. :-)

BBetti86 >!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Most nagyon kezdek belefáradni ebbe a zsánerbe. Ez sem tetszett, pedig Armentrout könyvei között akad, amit szeretek.
A történet egyszerű és tipikus. Roxy kamaszkora titkon (?) szerelmes Reece-be, aki bevonult, hazatért és most rendőr. Roxy volt mellette, amíg a sérüléséből felépült. A férfi is végre a nőt kezdi el látni benne, és szenvedélyes viszonyba bonyolódnak. Csak éppen egy régi baleset miatt Roxy nem hiszi el, hogy megérdemli a boldogságot. El is lökné magától a férfit, ha nem lenne egy gyilkos a környéken, aki most Roxy-t szemelte ki magának.
Azt elvileg díjaznám, hogy a történetbe bekerült a zaklatós, gyilkosos szál, így azért nem csak arról szól, hogy a páros mennyire egymásra van kattanva. Csak éppen ennek is az lesz a lényege, hogy erősítse a kapcsolatukat, és egészen a végéig ez a szál nem dominál.
Elvileg díjaznám azt is, hogy itt nem csak a szex a csomag része. Úgy is nagyon egymásra cuppannak, de ők azért rég ismerik egymást, barátok is voltak, ez nem csak arról szólt, hogy nagy a fizikai vonzalom. Csak éppen erotikus romantikus regény, így a kelleténél szerintem több a szex.
A szereplők nagyon tipikusak. Van a hú de jó pasi, meg a dögös lány, és mindketten túl szépek és jók, hogy igaziak legyenek. Amik elvileg a gyengeségeik – ahogy Roxy magát hibáztatja Charlie balesetéért – igazából csak jobb emberekké teszik őket. Cseppet irritált az is, ahogy a korábbi részek párjai belibbennek, és van nem egy olyan párbeszéd, hogy micsoda jó pasik meg csajok, és mennyire imádják egymást. Ez már annyira csöpögősen rózsaszín, hogy felkavarta a gyomrom.
Helyenként a könyv nyelvezete is irritált. Amúgy is sokalltam a szexjeleneteket, hát még, ha mocskosabban van megírva.
Tulajdonképpen a zsáner elemeit nem használja rosszul, csak már nagyon fáraszt, hogy ennyire egyformák ezek a sztorik. Arról nem is beszélve, hogy az a szemüveg a borítón… rémes.

Skinike88 P>!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

Ismét egy nagyon jó könyvet kaptunk J.L.Armentrout-tól, ebben a könyvében a romantikus szál mellé egy kis krímit is kapunk. De mégis vacillálok a 4 és 4,5 csillag között, mert nekem már kicsit unalmas volt, hogy újra és újra ugyanarra a drámára kanyarodtunk vissza. A borító nagyon tetszik, mert egy szemüveges lány szerepel benne (hűen a sztorihoz). Kicsit sajnáltam, hogy Reece személyisége csak felszínesen lett bemutatva, de, hogy szexis, az nem marad rejtve. A sorozatból továbbra is az első rész a kedvencem, ebben a könyvben újra találkozhatunk mindenkivel. Remélem a következő kötet Nickről szól majd :)

fairy22e >!
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem

A borítóval kezdve az is nagyon jó megakad rajta az ember szeme.Már nagyon vártam, hogy megjelenjen a folytatás hasonlóan az előző kötetekhez ez sem okozott csalódást hiszen minden volt benne amit egy jó történethez szükséges volt. Már Jax és Calla történetében is tudhatjuk, hogy Roxy és Reece között volt valami. Mondjuk pont erre a kimenetelre nem számítottam, hogy pont egy ilyen titok miatt akadt meg kettőjük viszonya. Főleg a karakter típusok miatt. Reece egy olyan erős férfi karakter amely határozott, humoros, és a munkája miatt sem lehet könnyelmű. Viszont az meglepett, hogy a kettőjük közötti konfliktust ennyi ideig hagyta, hogy megoldatlan maradjon. Roxy karaktere viszont több szempontból is teli találat. Könnyen megszerethető volt még akkor is mikor néha az ember idegeit cincálta a hezitálásával. A régi szereplők visszatérése meg külön öröm volt számomra. Minden esetre minden pillanatát élveztem a könyvnek..Mindenkinek csak ajánlom!


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Roxy, nem a hazugság az, amit mindennél jobban gyűlölök. A legjobban a ragadozókat gyűlölöm, akik azt hiszik, nyugodtan zaklathatják a nőket és kihasználhatják azokat, akiket szeretek. Számomra ez megbocsáthatatlan. Éppen úgy, ahogyan a gyilkosság és az erőszak is – folytatta és azt hiszem, értettem, mire gondol. – De igen. Nagyon dühös voltam rád. És egy kicsit még mindig be vagyok pöccenve.
Görcsbe rándult a gyomrom. Most következik…

Könyvmolyképző KU>!

– Köszönöm – mondtam és halványan mosolyogtam.
Letette a poharat, aztán két kezével a pultra támaszkodott és felállt. Aztán nem törődve azzal, ki láthatja vagy ki nem, áthajolt a pult fölött és egy pillanatra már azt hittem, mindjárt megcsókol én meg a következő másodpercben totál elolvadok. Biztos voltam benne, hogy megteszi. Annyira vártam, hogy már alig bírtam elviselni. Két tenyerem szinte viszketett, annyira szerettem volna megfogni az arcát és már nem láttam egyebet, csak az ajkát. Annyira készen álltam, hogy elolvadjak!
Reece azonban nem csókolt meg. Oldalra billentette a fejét és az utolsó pillanatban a fülemhez hajolt, amikor pedig beszélni kezdett, forró lehelete miatt kis remegés futott végig a gerincemen.
– Még két óra, kicsim, és az enyém leszel.

Könyvmolyképző KU>!

– Szia Charlie!
Rám sem nézett.
Nem éreztem csalódottságot. Persze bennem volt egy tüske, hogy ez azért mégsem igazságos, de nem tört rám semmilyen hihetetlen csalódottság és keserűség, mert az évek alatt sajnos hozzászoktam már.
Leültem, a táskámat a lábam mellé, a földre tettem. Charlie közelről huszonkét évesnél sokkal idősebbnek tűnt. Arca beesett, a bőre színtelen, és egykoron élettel teli, zöld szemei alatt szigorú, fekete karikák sötétlettek.

fairy22e>!

– Különben azt hiszem, életemben először láttam olyat, hogy valaki könyvvel be tudott törni egy szélvédőt, úgyhogy ezért külön kösz.

109. oldal

fairy22e>!

-Nos, egyvalamit mindenesetre leszögezhetünk – monda Jax, majd az egyik ujját az állam alá tette, és felemelte a fejem. – Állati jó karod van.
A szemem forgattam az ajkamat örömtelen nevetés hagyta el.
– Két fiútestvérrel nem is csoda.

111. oldal

BBetti86 >!

– Szóval, vasárnaponként nem szoktál dolgozni, igaz? – kérdezte tőlem Dean, éa közben úgy tartotta maga mellett a kezét, mintha attól tartott volna, hogy a puszta érintésévek is elkaphat valamit Katie-től.
Ez nem tetszett.
Katie csak kuncogott, majd jégkékre festett körmű ujjait a feles pohárra kulcsolta.
– Vasárnaponként szabad, de ez még nem azt jelenti, hogy veled fogja tölteni a napot. Kivéve, ha Winchester a neved. – Aztán felvont szemöldökkel alaposan végigmustrálta a pasit, de úgy, hogy nekem a szám is tátva maradt a látványtól. – És te nagyon nem Dean Winchester vagy.

69-70. oldal

fairy22e>!

Hát persze hogy nem csak a szüleimmel kell majd közölnöm a dolgot! Murphy törvényének igazsága újra bizonyosságot nyert. Reece vigyorogva nézett rám.
– Akarsz fogadni?
– Arra, hogy mire itt végzünk, legszívesebben egy vonat alá vetném majd magam? -kérdeztem vissza, és kicsatoltam az övemet.

328. oldal

fairy22e>!

-Ó, az isten szerelmére! -mondtam, és mind a két kezemet az ég felé emeltem. – Valaki betört a lakásomba, és készített rólam néhány fényképet, amikor aludtam, és nagyon úgy néz ki, hogy van egy zaklatóm. Csak ezért jöttünk.
Mind a két szülőm meredten nézett rám.
– Ezt elég tapintatosan adtad elő! – jegyezte meg Reece szárazon.

330-331. oldal

fairy22e>!

– Hogy merészeli bárki ezt tenni a kislányommal? – Ököllel az asztalra csapott, de úgy hogy a tálak mind belecsörrentek. Aztán Gordon felé fordult.- Megvan még a sörétes puskád? Várj csak egy kicsit!
Aztán Reece felé fordult, és hozzátette:
– Azt ajánlom, hogy dugd be a füled, fiam, mert amit most mondok, az nem törvényes!
Recce egy szót sem mert szólni.
-Anya! – tiltakoztam ványadtan.
Ö azonban úgy folytatta, mintha meg sem hallott volna.
– Szóval megvan még a sörétes ugye? Mert akkor azzal együtt Roxy lakásában fogsz aludni. És ha valaki bemegy…

fairy22e>!

– Én? Fegyverrel a kezemben? – Annyira abszurdnak tűnt a gondolat, hogy hangosan felnevettem. -Tutira az lenne a vége, hogy vagy magamat lőném meg vele, vagy valami szerencsétlen arra járót.
Nekem nem való a fegyver.

122. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jay Crownover: Rule
Kristen Proby: Közel hozzád
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: A vetélytárs
L. J. Shen: Sparrow