Szerelem ​hirdetésre 298 csillagozás

J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Kori élete fordulóponthoz érkezik. Férje és szülei meghalnak, munkahelyét elveszíti, egyedül marad a világban, és csak legjobb barátnőjére számíthat. Életét eddig családja szabályai szerint élte. A tragédia után minden megváltozik körülötte.
Vajon hogy éli meg a hirtelen jött függetlenséget?
Megtakarított pénzéből utazni szeretne, a helyszínt csukott szemmel választja ki a földgömbre bökve, de halott férje ezt a tervét is meghiúsítja.
A lány régi életét maga mögött hagyva fejest ugrik az ismeretlenbe, és munkát vállal egy kanadai farmon. A farm tulajdonosa, a jóképű Christopher Walker, aki egyedül neveli kislányát. Hamar kölcsönös vonzalom alakul ki köztük.
Vajon túléli kapcsolatuk a múlt szellemeinek felbukkanását? Van esély újrakezdeni egy tragédiák sokaságával teletűzdelt életet?

J. K. Smith humoros jelenetekben és érzelmekben gazdag könyve ezekre a kérdésekre keresi a választ, és elvezeti az olvasót egy olyan világba, ahol a család és az összefogás a legfontosabb érték.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
316 oldal · ISBN: 9786155692581
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692574

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Laskovics Orsolya · Christopher Walker · Paul Walker · Holly Walker · Jamie Walker


Kedvencelte 55

Most olvassa 5

Várólistára tette 156

Kívánságlistára tette 124

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

„Az életüket megtöltötte a béke és a boldogság.”

Őszintén szólva nagyon kellemesen csalódtam.
Többnyire a „nyári limonádénak” nevezett történeteket nem szeretem, mert hamar megunom őket.

Számomra az első egy könyvben, hogy a történet helyén legyen, kellő romantika, izgalom, erotika, humor és sajnos vagy sem a brutalitást is imádom.

Ebben a kötetben, a fent felsoroltak közül, mindegyik tényező megtalálható, és ezen igen csak meglepődtem.

Egyértelműen kellemes kikapcsolódást nyújtott a számomra, értékeltem a humort, sokszor felnevettem, vagy elmosolyodtam.
A cselekmény szálat, egy kellemes folyó sodrásával tudnám jellemezni, egy – egy apró vízesés szerű megtöréssel.
Érdekesnek találtam főszereplőnk karakterét, érthető okok miatt az elején egy visszafogottabb lelkületű, majd később egy igazán karakán hölgyeményt ismerhettem meg.
Bár, néhol volt egy olyan érzésem, szívesen megráznám, főleg a vége fele, kicsit túlzónak éreztem és nem volt „fer” ahogy viselkedett, de hamar túlléptem rajta és mosolyogva folytattam utamat a történésekkel.
A bikánk ebben a kötetben nagyon édesre sikeredett, olyannyira, hogy a haj és szemszín nem stimmel, de ezen felül, mint kívül, mint belül megtaláltam álmaim férfiát.
Imádom az ilyen típusú hímeket és ami a legjobb van humora…nekem is kell egy ilyen példány…(csak a párom ne olvassa) :D

Okom panaszra nincs, szerettem és szeretem most is.
Akárhányszor egy könnyedebb kalandra vágyom elő fogom venni és újra élem.

Kedves Írónő!

Még nem olvastam ez előtt a tollad által szőtt „meséket”, de nagy örömömre szolgálna, ha hamarosan megörvendeztetnél egy újabb, friss kötettel….sűrűbb kikapcsolódásra vágyom. :)

Köszönöm, hogy létre jött ez a kis csoda és csak fantáziában gazdag időszakot kívánhatok!

Ajánlom, kedvenc!

2 hozzászólás
zuna19>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Jesszumpepi! Annyira le vagyok most döbbenve. Szerelmes lettem a történetbe. Megy is rögtön a kedvenceimhez és a kívánságlistámra is felkerül. Kell belőle egy példány a polcomra. Elkerülhetetlen, azt hiszem.
Hogy lehet ennyire jót kitalálni? Maga a sztori is imádni való, na de a karakterek jöttek mellé és pluszba még ez a kidolgozás is. Felülmúlhatatlan, hogy végre kijelenthetem, hogy abszolút kellemesen csalódtam egy magyar írónőben. 5 csillag!!!! Pedig annyira bátortalanul kezdtem neki. Jó, hogy már az elején megfogott a fülszöveg, de az nem garancia már semmire. Főleg, hogy sok fülszöveg nem fejezi ki mit is takar igazából az adott könyv. De itt minden rendben volt.
Szerelem első olvasásra!
Barátság, család, szerelem és humor egyvelege, megfelelő mértékben egy kis dráma. Számomra tényleg tökéletes egyensúlyban tálalva.
Kori és Chris nagyszerű párosítás volt. Holly egy elragadó, kis cserfes forgószél. Igazából még rengeteg szereplőt sorolhatnék, akik bearanyozták most a napomat, de nem teszem. Szívem szerint most futnék neki az újraolvasásnak, ennyire tetszett.

1 hozzászólás
Niitaa P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

"Amikor először megláttam ezt a könyvet, csak mosolyogni tudtam. Már ránézésre látszik, mennyire kis aranyos. A vidám színek, az egyszerű, de aranyos borító és a cím. Akkor még úgy tovább is mentem mellette, noha nagyon figyelemfelkeltő volt. Aztán drága @BarbyMalik0112 barátnőm elolvasta és az adott reakciójából ítélve tudtam, hogy nekem is szükségem lesz erre a könnyed olvasmányra. Így belevágtam.
(…)
Egyszerűen imádtam! Rég olvastam már ennyire aranyos és humoros történet.Az írónő egyszerűen fantasztikus tehetséggel van megáldva. Már alig tudom kivárni a folytatást. Pontosan ezért szeretem az Álomgyár kiadót: esélyt adnak a friss íróknak is, segítik őket végig a teljes folyamatban. Hiszen ezeket a kéziratokat kár lenne veszni hagyni. Akkor most egy kedvenc könyvvel szegényebb lennék.
A Szerelem hirdetésre egy igazán nyári olvasmány, amit napfényben fürödve egy kis limonádéval előkap az ember, s elmerül ebben a csodálatos világban, majd csak akkor képes kiszakadni belőle, mikor az utolsó oldalig elolvasta. Utána pedig feltöltődve, mosolyogva folytatja a napi teendőit. Köszönöm, hogy részese lehettem kanadai farmnak, a Walters családnak!"

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/08/j-k-smith-szerele…

9 hozzászólás
Sippancs P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Egészen a tegnapi napig nem igazán voltam meggyőződve arról, hogy nekem ezt a könyvet olvasnom kell (lsd. harsány borító). Aztán egy értékelés hatására késő délután elkezdtem, és már csak azt vettem észre, hogy 11 óra, és elrepült 200 oldal…
Fantasztikus könyv! Letehetetlen, tele szájjal vigyorgós, cukin romantikus. Gyakorlatilag már a fülszöveget elolvasva tudod, hogy mi lesz a végkifejlet, de annyira könnyű beleélni magad a cselekménybe, és megszeretni a szereplőket, hogy ha lehetne, egy szuszra olvasnád végig az egészet. Ehhez az is hozzájárul, hogy az írónő stílusa fiatalos és gördülékeny, és a történet is két szemszögből kerül elmesélésre. Plusz ott vannak még az olyan egyebek is, mint a vidéki környezet, az eltérő kultúrákból adódó humoros helyzetek, egy 4 éves kislány, a maga cserfességével és szerethetőségével, egy cuki kiskutya, lökött mellékszereplők…
Összességében hatalmas pozitívum volt ez a könyv számomra, főleg úgy, hogy elsőkönyves magyar írónőről beszélünk.
Bátran ajánlom a romantika rajongóinak!

12 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Fiatalos történet, amely kikapcsolódást nyújt a nyári estéken.
Minden sora megeleveníti az egyszerű vidéki hangulatot.

Mrs_Curran_Lennart P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Ez egy igazi csajos könyv volt, egy rózsaszín limonádé, de annak pont jó. Semmi világmegváltás, katarzis meg hasonlóak, amit ugye nem is vártam, mégis jól szórakoztam végig. A romantikus szálon sokat dobott a csipetnyi magyar virtus, a rengeteg poén, és Chris különleges családja. Az a kis eksön a végén lehet, hogy egy picit sok volt, de első könyvnek egyáltalán nem volt rossz.

Fangirl033>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

"Képtelen vagyok értelmes, összefüggő mondatokba foglalni, hogy én mennyire is imádtam ezt a könyvet. De azért megpróbálom. :D Már nagyon kíváncsi voltam a történetre, felkeltette a borító, és a fülszöveg az érdeklődésemet, de igazán csak a sok pozitív vélemény győzött meg arról, hogy merjem elkérni az Álomgyár kiadótól. Itt is szeretném nekik megköszönni, hogy eljuttatták hozzám ezt a csodát, nagyon hálás vagyok! ♥

Akik egy könnyed kikapcsolódásra vágynak, sok-sok romantikára, egy humoros, vicces sztorira, azoknak J. K. Smith: Szerelem hirdetésre c. könyvét ajánlom meleg szívvel! :)"
Bővebben: http://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2017/08/j-k-smit…

1 hozzászólás
Lillsz>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

„Ez a könyv az első oldaltól kezdve magába szippantott és nem engedett a végéig. Imádtam! Nem tudom leírni, szavakba foglalni, hogy egyszerűen mennyire szerettem…❤ J. K. Smith abszolút új írónő számomra, de azonnal megvett engem ezzel a könyvével kilóra! Az biztos, hogy fogok tőle még olvasni, nagyon-nagyon szeretnék. Ezzel a könyvvel egyszerre ütötte ki nálam a romantika- és humorfaktort, szinte végig mosolyogtam. Mivel Lilla a nevem sikerült elérzékenyülnöm, inkább a vége fele, de ahj! Annyira jó volt, annyira, de annyira jó! :')” 5/5
Bővebben: https://lillszinbookland.blogspot.com/2018/03/j-k-smith…

3 hozzászólás
Milli88 P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

„– Én pedig köszönöm, hogy feladtad azt a hirdetést, és megváltoztattad az egész életemet!”

Az első szó, ami eszembe jut a könyvről az az, hogy cuki. És itt nem csak a kutyusra gondolok. :D
Könnyed nyári limonádéra vágytam, és ezt bőven meg is kaptam. Persze egész sor rézelem vonul fel benne, ami azért is volt jó, mert ugyan romantikus könyv, de mégis volt benne izgalom, ármány, intrika, bosszú és még sorolhatnám. De a leghangsúlyosabb mégis a mély érzelmi szál volt. Most valamiért nagyon szükségem volt rá, és köszönöm, hogy egy ilyen cuki könyvet tarthattam a kezemben egy napon keresztül. Azt vettem észre magamon, hogy végig fülig ért a szám olvasás közben. Minden rááldozott perc megérte és tudom, hogy ha rossz kedvem lesz, vagy csak egy könnyed de mégis humoros könyvre lesz szükségem, akkor bármikor felcsaphatom újra az olvasómat. :D

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Mérget vennék rá, hogy ennél könnyebb és üdítőbb nyári limonádét nem fogok találni idén. Megdobogtatta romantikus, magyar szívemet, és aki rám nézett vagy hallott engem olvasás közben, biztosan fura dolgokat gondolt rólam.
A valóságtól néha nagyon elrugaszkodott a történet, de könnyű volt kritizálás nélkül túllépni bizonyos zavaró tényezőkön. Talán csak a tárgyalásnál éreztem azt, hogy ilyen csak a mesében van!
spoiler :D

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

vikcs>!

Olyan ritkán állunk meg és figyelünk a körülöttünk megtalálható csodákra.

162. oldal

2 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

– Miért rúgtál bokán? – törölgette a szemét a férfi.
– Csak hogy érezd a törődést.
– Ja, már értem. Akkor kösz, hogy ilyen erősen törődsz velem.

174-175. oldal

Fangirl033>!

Néha hagyni kell, hogy a másik egyedül elinduljon céltalanul, hogy kitombolja magát.

165. oldal

Mimi_Taylor I>!

– Akkor mától minden nap ezt fogom hordani.
– Nekem jó, majd szólok, ha már büdös vagy – …

137. oldal

Fangirl033>!

Van olyan tárgy, amihez ragaszkodik az ember.

17. oldal

Niitaa P>!

Eddig minden oké. Megy ez neked, Chris. Gyerek alszik, a kutya épp most pisili le a rózsabokrot, semmi gáz. Megoldod. És láthatóan meg is hülyültél, mert itt beszélgetsz magaddal.

35. oldal

1 hozzászólás
zuna19>!

– Oké, megvárom, amíg befejezi a röhögést, addig leülök Holly mellé a szénabálára. Neki legalább tetszik. Holly – kiabált oda a kislánynak Kori –, milyen a csizmám?
– Csúcsszuper! Apa, én is kapok olyat?
– Na, látja, maradikám. Csúcsszuper surranóm van, úgyhogy most felpattanok a musztángom hátára, és ellovagolok a naplementében.

7 hozzászólás
>!

– Orszolya.
– Nem, nem sz, csak s itt is. „Sz” függő vagy, vagy csak „s” fóbiás? Or-so-lya.
– Orsolya. Laskovics Orsolya – húzta ki magát büszkén a férfi. – Hű, mekkora király vagyok. Figyelted? Laskovics Orsolya, Laskovics Orsolya, Laskovics Orsolya.
– Szuper, mehetünk is aludni.

129. oldal

1 hozzászólás
nypiro P>!

Kétpetéjűek. Nem kell majd ráírnunk a fejükre alkoholos filccel a nevüket – mondta komolyan Chris, mikor kettesben maradt Korival.
– Tiszta hülye vagy. Ha lenne erőm, most kapnál egyet.
– Bár már ott tartanánk. Olyan hihetetlen, hogy azt a két kis pacát mit hoztuk össze.

Kapcsolódó szócikkek: Christopher Walker
3 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter
Radnóti Miklós: Bori notesz
Sven Nordqvist: Findusz elköltözik
Zelk Zoltán: A három nyúl
Maja Lunde: Hónővér
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Rotraut Susanne Berner: Téli böngésző
David Attenborough: Az élő bolygó
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Marilyn Miller: Túl a maffián