Szerelem ​hirdetésre 22 csillagozás

J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Kori élete fordulóponthoz érkezik. Férje és szülei meghalnak, munkahelyét elveszíti, egyedül marad a világban, és csak legjobb barátnőjére számíthat. Életét eddig családja szabályai szerint élte. A tragédia után minden megváltozik körülötte.
Vajon hogy éli meg a hirtelen jött függetlenséget?
Megtakarított pénzéből utazni szeretne, a helyszínt csukott szemmel választja ki a földgömbre bökve, de halott férje ezt a tervét is meghiúsítja.
A lány régi életét maga mögött hagyva fejest ugrik az ismeretlenbe, és munkát vállal egy kanadai farmon. A farm tulajdonosa, a jóképű Christopher Walker, aki egyedül neveli kislányát. Hamar kölcsönös vonzalom alakul ki köztük.
Vajon túléli kapcsolatuk a múlt szellemeinek felbukkanását? Van esély újrakezdeni egy tragédiák sokaságával teletűzdelt életet?

J. K. Smith humoros jelenetekben és érzelmekben gazdag könyve ezekre a kérdésekre keresi a választ, és elvezeti az olvasót egy olyan világba, ahol a család és az összefogás a legfontosabb érték.

>!
Álomgyár, 2017
316 oldal · ISBN: 9786155692581
>!
Álomgyár, 2017
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692574

Kedvencelte 5

Most olvassa 4

Várólistára tette 36

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Tünde_JLT IP
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Fiatalos történet, amely kikapcsolódást nyújt a nyári estéken.
Minden sora megeleveníti az egyszerű vidéki hangulatot.

>!
ellafisher P
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Ez a regény egy tipikus könnyed nyári olvasmány, ami felér egy jégkockákkal megszórt hűvös limonádéval. A Szerelem hirdetésre aranyos története sokaknak jelenthet szórakozást, akik rajonganak a romantikus történetekért és szívesen ellátogatnának egy amerikai farmra, egy kis lovaglótúrára.

Bővebben…
https://mymoonlightlibrary.blogspot.hu/2017/07/j-k-smit…

>!
BarbyMalik0112
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Bővebb értékelés a blogomon: https://barbyesakonyvek.blogspot.hu/2017/08/j-k-smith-s…

"A Szerelem hirdetésre egy tökéletes nyári olvasmány. Kikapcsolódást nyújt a hétköznapokból, szinte egy tündérmesébe vezet el minket.
Bűbájos volt.
Humoros és aranyos.
Bár elsőkönyves írónő tollából született, mégsem érezhető ez rajta. Nagyon szerettem olvasni, beszippantott a történet, és nem akart elengedni. Drukkoltam a szereplőknek a nehézségekben, velük együtt örültem a boldogságukban. Ráadásul rettentően egyedi ötlettel állt elő J. K. Smith. Vegyítette a külföldit a hazaival, megfűszerezte pár csipet romantikával és fordulatokkal, és össze is állt a Szerelem hirdetésre. Laza, könnyed, imádni való.
Azoknak ajánlanám, akik a monoton napokba egy kis színt akarnak csempészni méghozzá egy jó könyvvel. :)"

4 hozzászólás
>!
sztrapacska1213
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Kikapcsolódásra tökéletes olvasmány, könnyed, humoros, nagyon mai nyelven szól. Cuki kislány, Cuki kutya, egy szívdöglesztő apuka, egy király barátnő, szerető család, klassz szomszédok és Laskovics Orsolya :)))
Én nagyon élveztem :)

1 hozzászólás
>!
Gombos_Niki
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Amint kézbe kaparintottam a könyvet, tűkön ülve vártam, hogy végre el tudjam kezdeni olvasni.
Félre is dobtam minden aktuális dolgomat és olvasmányomat, és belefogtam…
Azt kell, hogy mondjam, nagyon is megérte! :)
A könyv első felében jókat derültem. Tényleg voltak olyan részek, amin hangosan felröhögtem! (Buszon! Kicsit sem néztek hülyenék! Ezúton is köszi! :D )
Olyan is volt, hogy az oldal tetején nevettem, az alján pedig már sírtam. Igazi kis érzelmi hullámvasút vezetett végig a történeten.

Korit már az elejétől megkedveltem, emellett sajnáltam is a rossz házassága miatt. De minden jó, ha a vége jó. Nem igaz? :)

Frigyes egy igazi sz@r ember, sikerült gyűlölhetővé varázsolni a karaktert. Annyira, hogy máig ideges leszek, ha eszembe jut. Ha egyszer egy ilyennel hozna össze a sors…. inkább hagyjuk, mert erről már könyvet tudnék írni, ha belelendülök!

Andi. Hát, nem semmi csaj, az biztos! Nem lehet mellette unatkozni :D Kissé fura teremtés, de barátnőnek bizonyítottan első osztályú! :) Nagyon tetszett, amit a könyv vége felé produkált! Hatalmas figura :)

Chris…. Úristen! Honnan ástad elő ezt a pasit? Sürgősen keresnem kell magamnak egy ilyet! Először úgy éreztem, kicsit sok a jóból, de szerencsére belevittél egy hibát, ami kicsit tompított ugyan a nagy csillogáson, de ettől még ugyanolyan álompasi maradt! <3 Holly pedig csak fokozta ezt a gyönyörűséget! Édes pici lányka, szinte látom magam előtt! :) Imádnivaló!
És Cuki??? Amikor megláttam a nevét, kicsit lefagytam… az én Cukim??? Kb 25-ször olvastam el azt az oldalt, mire rájöttem, hogy a szín nem egyezik. Ettől függetlenül valahányszor meg lett említve a történet során az apró szőrgombóc, mindig az én drága Cukimat láttam lelki szemeimmel. Akár véletlen volt, akár nem, mindenképp örülök, hogy így nevezted el a kutyust. Bár nem ismerted az én Picikémet, egész jól rátapintottál. Fájó szívvel gondolok arra, hogy ezt az időszakot az életéből nem velem töltötte. Szóval hiába a vidám részek, szerintem érthető, hogy én ezen is sírtam. (milyen picsogós lettem!?! :D )

Nem akarok spoilerezni, direkt nem írok semmi konkrétumot, de a vége teljesen letaglózott. Általában a hasonló könyvek kiszámíthatóak, az ember már a harmadánál sejti, mi lesz a vége, de ez…??? Nem semmi fordulatok, erre nem is gondoltam!
A vége annyira beszippantott, hogy ha közben felborulunk a busszal, akkor sem adtam volna ki a kezemből a könyvet, amíg nem végzek vele.

Tehát tömören: romantikus, humoros, szívfacsaró, izgalmas történet. Imádtam! Érdemes rá időt szánni! :)
Nagyon várom a következő könyvet! (és a bemutatót ;) )

1 hozzászólás
>!
helkaland
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Ez az a könyv, amelyet egy nyári délutánon a kezedbe fogsz, kifekszel a hintaágyba, lágyan fújdogál a szél és te teljesen beleveszel a történetbe. Vicces, romantikus, néhol szomorú és izgalmas is, tökéletes kikapcsolódást nyújt!
Bővebben: http://helkaland.blog.hu/2017/07/06/j_k_smith_szerelem_…

1 hozzászólás
>!
Gabriella_Tomasits
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Tökéletes nyári olvasmány;-) Nem sablon történet,ez már magában esélyt adott neki,a kis könnyed humor pedig hab a tortán.

1 hozzászólás
>!
judit1818_jksmith
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Nem akarok elfogultan írni, de én imádtam a megírása minden pillanatát és a visszaolvasását is. :)

>!
Melia
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Nem voltak megdöbbentő fordulatok, vagy nagyon váratlan események, de kellemesen kikapcsolt. Bár nem úgy olvastam, de simán el tudnám képzelni ezt a könyvet egy könnyed strandkönyvnek.

>!
Koli
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre

Ez a könyv engem teljesen kikapcsolt. Igyekszem mindig olyan könyveket olvasni, amit könnyednek ígérkeznek és alaposan utánanézek, milyen véleménnyel vannak róla a bloggerek. Nem csalódtam. Az első perctől elvarázsolt a hétköznapi, mégis tündéri stílussal. Nem tudtam letenni. Egy ültő helyemben végeztem vele. Mintha én is ott lettem volna azon a farmon. Szinte az illatokat is éreztem. Csak gratulálni tudok hozzá! Köszönöm az élményt és a nyugodt órákat, amiket kaptam! :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
BarbyMalik0112 

– Miért rúgtál bokán? – törölgette a szemét a férfi.
– Csak hogy érezd a törődést.
– Ja, már értem. Akkor kösz, hogy ilyen erősen törődsz velem.

174-175. oldal

>!
MSE71

Ahogy sípolni kezdett a teafőző, levette a tűzről a kancsót és ráöntötte a filterre a forró vizet, majd citromlevet és egy jó adag mézet tett mellé. (…)
– Holly? Szerinted? – kérdezte inkább a kislányt Kori.
– Hát, karácsonykor, amikor nagy a hó, de előtte ki akarom nyitni a mikulás ajándékait.
– Jézuska – javította ki mosolyogva Kori.
– Mikulás, drágám.
– Ó, ne már, mindent elvesztek tőlem? Oké. Lehet Mikulás, de akkor 24-én este bontjuk ki az ajándékokat.
– Miért?
– Mert én most egy átlagos csütörtöki napon pulykát eszem, és reggel óta főzök, na pont azért.
– Nem értem. Mi bajod a Mikulással?
– A Mikulással semmi bajom, de ő nálunk december hatodikán csempész csomagot a gyerekek kipucolt csizmájába, 24-én pedig a Jézuska jön. Ráadásul nálunk nem nagy divat a Halloween. Mégis teleraktam a kedvetekért tökökkel meg egy rakás ijesztő hülyeséggel a házat. Hatalmas citromnak öltözve megjelentem a Honey-ház ajtajában egy mini eperrel és egy óriási banánnal az oldalamon, és lelkesen kiabáltam, hogy „Csokit, vagy csalunk!”, aztán visszajöttem és cukorkát adtam a méhecskévé változott Honey-knak. Úgyhogy vagy ötvözzük az ünnepeinket, vagy itt sem vagyok, csillagbogár – mosolygott negédesen a vőlegényére Kori.

1 hozzászólás
>!
Gabriella_Tomasits 

Szóval: Laskovics Orsolya.
– Én is ezt mondtam – nézett ártatlanul Korira a férfi.
– A túrót – nevetett a lány. – Meg sem közelítetted. Gyerünk, mondd!
– Lájszkoviksz Orsolija – próbálkozott újra lassan a férfi, s Korinak a végén már potyogtak a könnyei a nevetéstől.
– Ez olyan, mintha egy tehén kérődzne az egyik mesében – nyögte ki a hasát fogva a lány.

>!
Evika82 P

Szóval: Laskovics Orsolya.
– Én is ezt mondtam – nézett ártatlanul Korira a férfi.
– A túrót – nevetett a lány. – Meg sem közelítetted. Gyerünk, mondd!
– Lájszkoviksz Orsolija – próbálkozott újra lassan a férfi, s Korinak a végén már potyogtak a könnyei a nevetéstől.
– Ez olyan, mintha egy tehén kérődzne az egyik mesében – nyögte ki a hasát fogva a lány.
– Hát, igazán kösz, az én nevem legalább ki lehet mondani – válaszolt tettetett sértettséggel Chris.
– Bocs, szóval, Laskovics.
– Laszkoviksz.
– Las-ko-vics – tagolta Kori, hátha úgy könnyebben megy Chrisnek.
– Laszkovics.
– Majdnem. Laskovics. Nem sz, csak s. Laskovics.
– Laskovics – Chris már nagyon koncentrált.
– Bingó! – ujjongott Kori. – Most jön az Orsolya.
– Orszolya.
– Nem, nem sz, csak s itt is. „Sz” függő vagy, vagy csak „s” fóbiás? Or-so-lya.
– Orsolya. Laskovics Orsolya – húzta ki magát büszkén a férfi. – Hű, mekkora király vagyok. Figyelted? Laskovics Orsolya, Laskovics Orsolya, Laskovics Orsolya.
– Szuper, mehetünk is aludni.
– Várj! – fogta meg a kezét. A nő azt hitte, újra csókolózni akar, de meg sem közelítette azt, amire a férfi készült. – Csak egy kérdés. Hogy lehet valakinek ilyen hülye neve? – tört ki belőle a röhögés, mire Kori belebokszolt a férfi mellkasába.
– Na jó éjszakát, ha kiszórakoztad magad, aludj te is, vicces fiú – hagyta magára a még
mindig nevető férfit.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lylia Bloom: Visszaszerzett életek
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök
Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Priscille Sibley: Csillagpor
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Nora Roberts: Csendes öböl
Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek
Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány