Csak ​a tested érdekel 49 csillagozás

J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929861
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Hidvégi Bora


Kedvencelte 12

Most olvassa 1

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 63

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Nagyon szeretem J. K. Smith könyveit, ugyanis képes minket kirángatni akár egy olvasói válságból, de akár egy rossz hangulatból is, hiszen humorral ízesített romantikus-kalandos történetei már az első oldaltól kezdve magukba szippantják az olvasót. Ha szükségem van egy kis jókedvre, biztosan J. K. Smith könyveit veszem elő!

Bora személyisége már a történet elején nagyon tetszett. Erős, talpraesett és okos nő, aki jobbat érdemel a jelenlegi helyzeténél. Örültem, hogy nem alázkodott meg Péterrel szemben, hogy nem hagyta magát még inkább belekavarni a hazugságokba. Nagyon nehéz egy ilyen megszokott kapcsolatból, ő mégis bátor volt és megtette, hiszen még fiatal ahhoz, hogy belefásuljon a helyzetbe.

Zsolt egy elég zárkózott személyiség, akinek több fájdalom lapul a mélyében, mint azt gondolnánk. Meg vannak a maga démonjai, amikkel meg kell küzdenie, ám mégis jött egy nő, aki felpiszkálja az alvó oroszlánt és felszínre hoz olyan érzelmeket, amiket nem hitt volna, hogy érezhet.

Már az elején magával ragadott a hangulat, nagyon érdekelt, hogyan alakul Bora sorsa, miként lép túl egy óriási csalódáson és utána hogyan talál rá újra a szerelemre. Kalandos utazás Skócia csodálatos tengerpartjára, nagyszájú főhősnő és egy titokzatos, jóképű pasas, mi más kell még?

A párkapcsolati problémák mellett az írónő humorral csempész mosolyt az arcunkra. Ez egy igazi csajos könyv, amiből megtanulhatjuk, hogy soha senki miatt ne adjuk fel a nőiességünket!

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/05/eloolvasas-…

2 hozzászólás
>!
Pandalány P
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Pörgős, vicces, ugyanakkor megvan benne a kellő komolyság és üzenet.
Az írónő a tőle eddig megszokott humorát megőrizve egy új irányba indult könyve stílusát tekintve. És azt kell, hogy mondjam, ez nekem nagyon tetszik! Eddig se volt vele problémám, de a Csak a tested érdekel története érezhetően más, mint az eddigi regényei.
J. K. Smith kiválóan ért ahhoz, hogy eredeti humorával megfűszerezze a könyv lapjait, ugyanakkor ügyel rá, hogy a történet komolysága megmaradhasson és ne csak a humor legyen a mozgatórugója.
Szeretem azokat a regényeket, amik a valóságtól csak kis mértékben rugaszkodnak el és mindamellett, hogy a realitás talaján maradnak nagyrészt, megvan bennük a kellő varázslat is. Ez most kissé költőien hangzik, de úgy éreztem olvasás közben, hogy Bora és Zsolt története igazából szinte bárkivel megtörténhet.
Bővebben itt: http://pandalanyolvas.blogspot.com/2019/04/j-k-smith-cs…

2 hozzászólás
>!
turanett P
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Jaj, Istenem! Hát lehet ezt nem szeretni? :D Az utánozhatatlan J.K. stílus. Imádtam! Nekem most pont egy ilyen könyv kellett, azért is vettem előre a listámon. Könnyed, vicces és még is van benne mögöttes tartalom. Bora tipikusan az a karakter amit imádok. Talpraesett, vicces és helyén van a szíve. Már az elején a megkedveltem. Péterrel való kapcsolata, már halálra volt ítélve. Én azon csodálkoztam, hogy eddig bírta, egy ilyen csótány mellett. Bora barátnőit is nagyon bírtam, minek ellenség, ha ilyen barátai vannak az embernek. Persze csak képletesen, mert nagyon jó fejek voltak. Zita néha előbb beszélt és utána próbált gondolkodni, de a hangsúly a próbált-on volt. :D Zsolt magának való figura, amit sajna az ingerszegény gyerekkorának köszönhet. A vonzalom, már az elején érezhető volt a két karakter között, csak arra voltam igazán kíváncsi, hogy Bora, hogy hozza ki az „állatot” Zsoltból. De vicces volt az elejétől végig követni a civakodásukat. Olyan jó volt Skóciáról olvasni. Régi vágyam oda eljutni. Most egy kicsit sikerült. Ezért hálás vagyok. :)

U.i.: viszont egy valamit nem értek, mit keres rajta a sci-fi címke?

8 hozzászólás
>!
Tímea_Bernadett_Lőrinczné_Molnár P
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Üdítő volt számomra, mint egy hűsítő, jéghideg limonádé forró nyári napokon. S nekem most pont erre volt szükségem, ez az írás volt az, ami visszahozta az olvasási kedvem. Rengeteget mosolyogtam, kuncogtam, dühöngtem olvasás közben, nagyon magával ragadott a történet és a szereplők. Jó volt látni Bora és Zsolt jellemfejlődését, változását azzá az emberré, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak, akik ketten alkotnak egy egészet. Rengeteg humor, vicces jelenet elevenedett meg a szemeim előtt, amiben jelentős szerepe volt a barátnőknek és Bora családjának is, szuper jófejek és szeretnivalóak. De az sem volt semmi, ahogy a jégszív family szép lassan felengedett, talán Zsolt szüleinek is jut még pár karó nélküli év, gyermekeik ölelő karjaiban. Tetszett anyuka kirohanása a regény végén, de lehet pár évtizeddel korábban kellett volna. Izgalomban sem volt hiány, mikor minden jóra fordult volna, az írónő egy jó kis csavart azért elhelyezett a hajós kalanddal, de minden így volt jó, ahogy volt. Szórakoztató, olvasmányos regény, mögöttes tartalommal a sorok között. Sok-sok ember életét, személyiségét skatulyázza be család az elvárásaival, mindenkinek kívánok egy Borát, aki visszaadja a törött szárnyú pillangóknak a repülés lehetőségét. Újabb szuper regény! :-)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854
1 hozzászólás
>!
pufivipi
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Magával ragadó történet, csak úgy beszippant és a végén mosolyogva elereszt. Ez kellett most nekem. Bora leveti szürkeségét és egy karakán, belevaló csajjá avanzsálódik. Zsolt a tipikus gazdag seggfej,aki egy fal mögé rejti érzéseit. Olvastunk már ilyet? Szerintem rengeteget, de ennek ellenére kellő humorral és hangulattal megírt, szerethető és élvezhető olvasmány. Csak ajánlani tudom!

2 hozzászólás
>!
Kovács_Ági_3 P
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Teringették ez a könyv… Fantasztikus. Anyám, annyit nevettem, hogy csak, na. Imádom az írónő stilusát, a könnyed és vicces romantikus történeteit. Szívesen adnék erre 10 csillagot, mert iszonyatosan jó könyv.
Bora egy imádnivaló nőszemély, de Zita… Hát ez valami észbontó nőszemély. Legnagyobb karakter a történetben, ahogy fapofával beszél az kész tanulmány.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/08/j-k-smith-csak-test…

1 hozzászólás
>!
Vien
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Azt hiszem, meglett a kedvenc J. K. Smith könyvem! (:

Judit már az első könyvével levett a lábamról, a másodikat is imádtam, a harmadik pedig már egy újfajta élményt nyújtott, és a brutális fejlődése most, ebben az irományban teljesedett ki – úgy hiszem, azért is, mert én olvasóként úgy éreztem, a szíve-lelke benne van, minden ezzel járó fájdalommal és boldogsággal.

Magába szippantott, meghatott, szórakoztatott és megérintett.
Azt tudni kell, hogy hasonlókat éltem át, mint Bora, nekem is volt egy Péterem bár a kezemet nem kérte meg hála Istennek:D , és lett egy Zsoltom bár Őt nem mondanám nőcsábásznak. Ha már itt tartunk, bárki, aki kételkedne, hogy egy srácból/férfiból, aki naponta váltogatja a „csajait"/ "nőcskéit” , bármilyen érzelmet ki lehetne csikarni, ha megtalálja a megfelelő lányt – megnyugtatom, hogy igen, borzasztóan ritka, de TÉNYLEG létezik. Nem velem történt meg, hanem egy hozzám közel álló személlyel, és bár nem ez a srác lett élete szerelme, de ettől még nem lesz kevésbé igazabb.

Nem is számítottam másra, de imádtam minden sorát. Komolyan, minden nőnek akár férfiaknak is, mert itt annyira emberi, valósághű lett a másik nemet képviselő karakter is el kellene olvasnia. Ugyanis nem szabadna egy rossz kapcsolatban vagy egy érzelemmentes világban ragadnia senkinek, mert ezeknél rosszabb nincsen.

Meg merem kockáztatni, hogy ez az írónő legjobb könyve. Kaptunk egy összetört, de annál erősebb nőt, aki bár megzuhant, sikerült visszatérnie önmagához, és kilépnie a kalitkából, amibe bezárta magát, bármilyen fájdalommal is jár ez; és egy tipikus férfit, aki azért valahol mélyen mégsem az, akinek a felszínen látszik, de ahhoz, hogy ez tisztázódjon, egy olyan nő is kell mellé, aki ki tudja ezt hozni belőle.
Bár a felülmúlhatatlan, jellegzetes humor nem tudom, mennyire nézhettek hülyének például mikor hangosan felnevettem a metrón és a happyend jellemzi ezt a könyvét is, de sokkal komolyabb érzelmi szintre evez és életszerűbb, kicsit másabb, pikánsabb jelenetekkel, de az előbbiek miatt mégiscsak juditos.

Könnyed és szórakoztató, mégis olyan mondanivalóval, fájdalommal és reménnyel, ami miatt érdemes elolvasni!❤ Köszönöm az élményt, a rengeteg nevetést vagy éppen lelki sajgást mert ugyanezeket én is megéltem , de legfőképpen a bizonyítékot, hogy igenis létezik a nagybetűs szerelem, ami akkor jön, ha nem számítasz rá, úgy és onnan, ahogyan és ahonnan nem gondolnád, ami nem meseszerű, mégis lehet egy életen át tartó, minden nehézség ellenére. És természetesen legfőképpen a barátságodat. Imádlak!:)

2 hozzászólás
>!
Dinah I
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Juditban nem lehet csalódni. Az ember lánya fáradtan, zsibbadt kézzel is képes késő estig olvasni. Rövidebbnek éreztem, mint korábbiakat, de ahogy gyerekben sincs két egyforma, ezt a könyvet sem hasonlíthatom össze az előzőekkel.

Teljesen más világ, eltérő szereplők és életek… valahogy hiányérzetem volt, magam sem tudom, miért. Talán a rövidsége miatt… Tényleg nem tudom. Más. Egyedi Juditos, a maga sajátjával, de mégis más.
Ennek ellenére jókat nevettem egy-egy szituáción, csajos beszóláson… :)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854
1 hozzászólás
>!
hegyizsu I
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Azt ígértem nem írok értékelést. De mire való az ígéret? Hát! Pontosan arra, hogy ne tartsuk be.
Egy újabb fantasztikus könyvvel örvendeztetett meg minket az írónő.
A már megszokott egyedi stílust megőrizve ismerhettük meg Bora és Zsolt történetét.
Nem hiányzott ebből a könyvből semmi. Volt benne árulás, szerelem, újrakezdés, szív és lélek.
Bora és Zsolt elrabolta a szívemet.
Zsolt problémája sem ismeretlen előttem. Van a családomban olyan, aki nem szereti ha hozzáérnek, ölelgetik. Ha valakit a közelébe enged, akkor az különleges helyen van a szívében.
Mosolyogva, olykor nevetve olvastam, a vicces párbeszédeket és helyzeteket, de mikor leraktam akár egy pillanatra is, könnyek gyűltek a szemembe. A végén csak ültem a csukott könyv felett és kavarogtak bennem az érzések.
Nem tudok és nem is szeretnék mást mondani, csak annyit, hogy KÖSZÖNÖM!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus könyvet!

2 hozzászólás
>!
Nora42
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Egy érzelmi hullámvasút volt ez a könyv nekem. Először is szembesültem azzal, hogy ez a könyv más mint az előzőek. Kicsit durcultam, de magába szippantott rendesen. Ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Juditnak sikerült egy újabb kedvencet írnia! Fantasztikus volt látni ahogy a szereplők egy hatalmas jellemfejlődésen mennek át, ahogy Bora változik, úgy változnak a körülötte lévők is. Dorka nagy kedvencem lett, remélem róla is megtudhatunk majd többet is!!?? Zsolt lett a legújabb álompasim!! Még jó hogy itthon olvastam a hűs szobában, mert néha hangosan felnyerítettem! Egy élmény volt!! Nem tudok elég hálás lenni Juditnak hogy megírja nekünk ezeket a csodákat, amiket én előveszek szomorúbb napjaimon és mindjárt napsugarat csempész a hétköznapokba!!! Köszönöm hogy olvashattam!!! Tűkön ülve várom a következőt! Ja, igen, és mi lett Pók-kal?

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Pandalány P

Ajándék lónak ne nézd a fogát, de a szavatossági idejét azért megkukkolhatnád.

>!
vikcs P

– Mindenkinek vannak hibái, vannak hülye percei, minden kapcsolatban előfordulnak veszekedések. Hol több, hol kevesebb. Ha még nem érezted azt az érzést, amikor keveredik a szerelem a gyűlölettel, nem találtad meg azt a férfit, akivel érdemes lenne végleg összebútoroznod.

>!
Pandalány P

Nem karikák éktelenkednek a szemeim alatt, hanem teli bevásárlószatyrok.

>!
vikcs P

„Neked kell figyelned magadra, mert más nem fogja észrevenni, ha nyakig merültél a lelki kerti budiban.”

>!
Pandalány P

Nem is tudják, milyen szerencsések, amiért vannak érzéseik, céljaik, vágyaik. Az én életem megrekedt egy szinten, vagy el sem kezdődött.


Hasonló könyvek címkék alapján

Fiona Gibson: Anya randizni kezd
Leiner Laura: Ég veled
J. Goldenlane: Napnak fénye
Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
Ruby Saw: Gázt neki, Chiara!
Ruby Saw: Az igazi
Vavyan Fable: Jégtánc
Christine Anne Colman: Elveszetten