Csak ​a tested érdekel 121 csillagozás

J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929861
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Hidvégi Bora · Tokodi Zsolt


Kedvencelte 19

Most olvassa 2

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Málnika P>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

”Elegem van a játszmákból. Beleuntam a folytonos küszködésbe, a harcokba, abba, hogy eltaposnak, hogy játszanak velem. Az egyetlen járható út mostantól az őszinteség, még akkor is, ha az kegyetlenül fáj.”

J. K. Smith eddig megjelent könyveit mind sziporkázóan humorosnak és szórakoztatónak találtam, így nagyon vártam már a Csak a tested érdekelt, amely azonban meglepő módon egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Az új regényből ugyanis számomra nagyon hiányzik a magyar írónőtől korábban megszokott eredetiség, sodró lendület, és talán a legfájóbb pont, hogy a könnyesre nevetős jelenetek is jelentősen megkoptak. A könyvet olvasva elképzelni sem tudtam, min vihognak Bora és barátnői, egyetlen annak szánt jelenetet sem találtam viccesnek, sokkal inkább alpárinak, vagy épp bugyutának. A történet túlságosan biztosra megy, az erotikus-romantikus műfaj jól megszokott alapjaira épülve adott egy szerelmi csalódáson átesett, önbizalomhiányos lány és egy jóképű férfi, aki képtelen kötődni, mindezen pedig a főnök-titkárnő klisé sem segít. A könnyen olvasható regény vége pedig már az elejétől borítékolható. Hiába a kiemelten magas százalék, nekem ez most nagy-nagy csalódás volt, amelynek mértékéről sokat elmond, hogy kizárólag egy kihívás kedvéért olvastam végig. Az írónő könyveit azonban továbbra is keresni fogom, és remélem, hogy a biztonsági írás, amely az erotikus könyvek rajongóira épít, helyett ezekben ismét az eredetiségé lesz majd a főszerep.

6 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Ez még mindig annyira de annyira… <3
Mozgalmas, érzelmes, megható, vicces.

vikcs>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Nagyon szeretem J. K. Smith könyveit, ugyanis képes minket kirángatni akár egy olvasói válságból, de akár egy rossz hangulatból is, hiszen humorral ízesített romantikus-kalandos történetei már az első oldaltól kezdve magukba szippantják az olvasót. Ha szükségem van egy kis jókedvre, biztosan J. K. Smith könyveit veszem elő!

Bora személyisége már a történet elején nagyon tetszett. Erős, talpraesett és okos nő, aki jobbat érdemel a jelenlegi helyzeténél. Örültem, hogy nem alázkodott meg Péterrel szemben, hogy nem hagyta magát még inkább belekavarni a hazugságokba. Nagyon nehéz egy ilyen megszokott kapcsolatból, ő mégis bátor volt és megtette, hiszen még fiatal ahhoz, hogy belefásuljon a helyzetbe.

Zsolt egy elég zárkózott személyiség, akinek több fájdalom lapul a mélyében, mint azt gondolnánk. Meg vannak a maga démonjai, amikkel meg kell küzdenie, ám mégis jött egy nő, aki felpiszkálja az alvó oroszlánt és felszínre hoz olyan érzelmeket, amiket nem hitt volna, hogy érezhet.

Már az elején magával ragadott a hangulat, nagyon érdekelt, hogyan alakul Bora sorsa, miként lép túl egy óriási csalódáson és utána hogyan talál rá újra a szerelemre. Kalandos utazás Skócia csodálatos tengerpartjára, nagyszájú főhősnő és egy titokzatos, jóképű pasas, mi más kell még?

A párkapcsolati problémák mellett az írónő humorral csempész mosolyt az arcunkra. Ez egy igazi csajos könyv, amiből megtanulhatjuk, hogy soha senki miatt ne adjuk fel a nőiességünket!

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/05/eloolvasas-…

2 hozzászólás
Pandalány P>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Pörgős, vicces, ugyanakkor megvan benne a kellő komolyság és üzenet.
Az írónő a tőle eddig megszokott humorát megőrizve egy új irányba indult könyve stílusát tekintve. És azt kell, hogy mondjam, ez nekem nagyon tetszik! Eddig se volt vele problémám, de a Csak a tested érdekel története érezhetően más, mint az eddigi regényei.
J. K. Smith kiválóan ért ahhoz, hogy eredeti humorával megfűszerezze a könyv lapjait, ugyanakkor ügyel rá, hogy a történet komolysága megmaradhasson és ne csak a humor legyen a mozgatórugója.
Szeretem azokat a regényeket, amik a valóságtól csak kis mértékben rugaszkodnak el és mindamellett, hogy a realitás talaján maradnak nagyrészt, megvan bennük a kellő varázslat is. Ez most kissé költőien hangzik, de úgy éreztem olvasás közben, hogy Bora és Zsolt története igazából szinte bárkivel megtörténhet.
Bővebben itt: http://pandalanyolvas.blogspot.com/2019/04/j-k-smith-cs…

2 hozzászólás
zuna19>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Már egy hónapja nálam van ez a könyvtári példány. Valahogy most pár hét leforgása alatt nem volt kedvem nagyon olvasni. Fáradt is voltam hozzá munka mellett, nyaralásra meg nem akartam magammal vinni semmit, nehogy sérüljenek. Az nem lett volna jó, se a saját könyvnél sem a kölcsönzötteknél.
Irtózatosan vártam már ezt a könyvet, amióta megjelent. A fülszöveg megfogott és abszolút nagy rajongója vagyok az írónőnek. Még kedden elindítottam az olvasást és most értem oda, hogy el is kezdjem + befejezzem. Egy délután alatt felfaltam az egészet.
Bora már az első perctől kezdve, nagyon szimpi volt, sőt a családja is meg persze a barátnői is. Petya karaktere már nem annyira megnyerő természetesen, de kellett ebbe a történetbe egy ilyen is. Zsolt meg számomra olyan volt, hogy tudtam a végére szeretni fogom és kivártam. Ez a fóbiája nem tudom honnan ered, tuti átsiklottam felette a gyors olvasás alatt. Majd újra nekifutok. spoiler De még ennek ellenére is tökéletes kikapcsolódást nyújtott.

turanett P>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Jaj, Istenem! Hát lehet ezt nem szeretni? :D Az utánozhatatlan J.K. stílus. Imádtam! Nekem most pont egy ilyen könyv kellett, azért is vettem előre a listámon. Könnyed, vicces és még is van benne mögöttes tartalom. Bora tipikusan az a karakter amit imádok. Talpraesett, vicces és helyén van a szíve. Már az elején a megkedveltem. Péterrel való kapcsolata, már halálra volt ítélve. Én azon csodálkoztam, hogy eddig bírta, egy ilyen csótány mellett. Bora barátnőit is nagyon bírtam, minek ellenség, ha ilyen barátai vannak az embernek. Persze csak képletesen, mert nagyon jó fejek voltak. Zita néha előbb beszélt és utána próbált gondolkodni, de a hangsúly a próbált-on volt. :D Zsolt magának való figura, amit sajna az ingerszegény gyerekkorának köszönhet. A vonzalom, már az elején érezhető volt a két karakter között, csak arra voltam igazán kíváncsi, hogy Bora, hogy hozza ki az „állatot” Zsoltból. De vicces volt az elejétől végig követni a civakodásukat. Olyan jó volt Skóciáról olvasni. Régi vágyam oda eljutni. Most egy kicsit sikerült. Ezért hálás vagyok. :)

U.i.: viszont egy valamit nem értek, mit keres rajta a sci-fi címke?

8 hozzászólás
Trudiz >!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

A humora bejött, jókat derültem egy-egy beszólásán. Támogató barátnők, utazás, főnökből szerelmes társ, furcsa szülők alakították az eseményeket.Történetileg jó volt, esetleg még egy csavar lehet belefért volna.
A lezárása tetszett.

Ella_Steel I>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Őszintén a cím alapján nem pont ilyen történetre számítottam, de talán nem is baj, hogy egy kicsit másabbat kaptam a vártnál. Az írónő hozta a szokásos formáját, a humora nem maradt el. Olvasás közben azt éreztem, mintha ott lennék Boráékkal.
Ez egy igazi szívet melengető történet, ami pont azt adta, amire szükségem volt. Feltöltött. Zsolt az az igazi seggfej, aki a megfelelő nő kedvéért képes a változásra. A bonyodalom pont annyi, amennyi ebbe a történetbe szükséges és pont akkor oldódik meg, amikor kell, pont úgy, hogy az a romantikus lelkületű olvasóknak igazán jólessen.
A legvége talán kissé túl szépre sikerült az öreg Tokodival, de ez semmit sem von le a könyv értékéből.

1 hozzászólás
Silverlight>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Ismét egy érdekes, magával ragadó történet az írónő tollából. Szeretem, hogy mindig valami újat és újat képes alkotni. Nekem ez a könyv kicsit valahogy kiforrottabbnak tűnt mint az előzőleg olvasottak. Zsolti és Bora nagyon aranyos páros. Izgalmas, magával ragadó, humoros sztori. Nagyon sokat nevettem a szereplőkkel. Nekem néha egy picit Bora karaktere túl sok volt, s talán néha furcsán kezelte az adott szituációkat, de összességében még ez sem tudott megzavarni.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854
Tímea_Bernadett_Lőrinczné_Molnár P>!
J. K. Smith: Csak a tested érdekel

Üdítő volt számomra, mint egy hűsítő, jéghideg limonádé forró nyári napokon. S nekem most pont erre volt szükségem, ez az írás volt az, ami visszahozta az olvasási kedvem. Rengeteget mosolyogtam, kuncogtam, dühöngtem olvasás közben, nagyon magával ragadott a történet és a szereplők. Jó volt látni Bora és Zsolt jellemfejlődését, változását azzá az emberré, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak, akik ketten alkotnak egy egészet. Rengeteg humor, vicces jelenet elevenedett meg a szemeim előtt, amiben jelentős szerepe volt a barátnőknek és Bora családjának is, szuper jófejek és szeretnivalóak. De az sem volt semmi, ahogy a jégszív family szép lassan felengedett, talán Zsolt szüleinek is jut még pár karó nélküli év, gyermekeik ölelő karjaiban. Tetszett anyuka kirohanása a regény végén, de lehet pár évtizeddel korábban kellett volna. Izgalomban sem volt hiány, mikor minden jóra fordult volna, az írónő egy jó kis csavart azért elhelyezett a hajós kalanddal, de minden így volt jó, ahogy volt. Szórakoztató, olvasmányos regény, mögöttes tartalommal a sorok között. Sok-sok ember életét, személyiségét skatulyázza be család az elvárásaival, mindenkinek kívánok egy Borát, aki visszaadja a törött szárnyú pillangóknak a repülés lehetőségét. Újabb szuper regény! :-)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
350 oldal · ISBN: 9786155929854
1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Málnika P>!

Nagyon gáz felvenni mások szokásait, és háttérbe szorítani önmagunkat.

116. oldal

Málnika P>!

Senki sem tudja jobban, mi kell egy nőnek, mint a saját édesanyja.

254. oldal

Málnika P>!

Elegem van a játszmákból. Beleuntam a folytonos küszködésbe, a harcokba, abba, hogy eltaposnak, hogy játszanak velem. Az egyetlen járható út mostantól az őszinteség, még akkor is, ha az kegyetlenül fáj.

189. oldal

Pandalány P>!

Ajándék lónak ne nézd a fogát, de a szavatossági idejét azért megkukkolhatnád.

vikcs>!

„Neked kell figyelned magadra, mert más nem fogja észrevenni, ha nyakig merültél a lelki kerti budiban.”

vikcs>!

– Mindenkinek vannak hibái, vannak hülye percei, minden kapcsolatban előfordulnak veszekedések. Hol több, hol kevesebb. Ha még nem érezted azt az érzést, amikor keveredik a szerelem a gyűlölettel, nem találtad meg azt a férfit, akivel érdemes lenne végleg összebútoroznod.

Pandalány P>!

Nem karikák éktelenkednek a szemeim alatt, hanem teli bevásárlószatyrok.


Hasonló könyvek címkék alapján

R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
Leiner Laura: Akkor szakítsunk
Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen
Susan Elizabeth Phillips: A szeretőm a First Lady
J. Goldenlane: Isteni balhé
Cornelie C. G.: Talán mindörökké
R. Kelényi Angelika: Negyven felé pártában – nőcik a pácban
Ruby Saw: Gázt neki, Chiara!
Leiner Laura: Késtél