Ahol ​elkezdődött, ott ér véget 21 csillagozás

J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Judit és Ákos nem mindennapi emberek. Őket az izgalom viszi előre, a folytonos készenlét, ezért életük kockáztatásával védenek másokat. Tökéletes barátság az övék, ami túlélt már számtalan nehézséget, egy nap mégis azzal kell szembesülniük, hogy a legnehezebb akadályt a múlt gördíti a lábuk elé, amikor a saját életük a tét.

De a megpróbáltatások néha jót is hozhatnak. Kialakulhat igaz szerelem, mély barátság, szoros kötődés életünk legnehezebb időszakában? Mennyi erő kell, hogy mindent túlélj, és eközben értékes ember, szerelmes nő, hűséges társ, megbízható barát, szerető gyermek maradj?

J. K. Smith, a méltán népszerű írónő ezúttal szereplői végső határait feszegeti a tőle megszokott izgalmas, mély érzelmekkel és humorral teli stílusban. A történet fantasztikus. Olvasd el és éld át ezt a hihetetlen kalandot!

>!
Pyrus, 2020
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155749186

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Szabó Judit


Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 52


Kiemelt értékelések

turanett P>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Ez most nagyon kellett. Remélem, ezzel a pechszériám is megszünik. Eddigi olvadásaim ebben a hónapban (pár könyvet leszámítva), csalódást okoztak. Nem úgy mint ez a könyv! :)
Ha J.K.Smith- nek új könyve jelenik meg, akkor azt nekem feltétlenül el kell olvasni. Nagyon szeretem a stílusát és a humorát.
Ez a könyv merőben más, mind az eddigiek. A krimi szálat nagyon élveztem. Viszont, amilyen izgalmas volt, olyan vicces is. Nagyon szeretem Judit és Ákos civódásait. Volt ám benne adok. kapok.:) Mind a kettő jó humorral lett megáldva. A romantikus szál is remekül illett a történetbe. Izgalmas, vicces és romantikus. Nagyon élveztem. :) Alig várom a következő könyvet :)
spoiler

2 hozzászólás
Dinah>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Teljesen más volt, mint a négy korábbi könyv, de néha kell a változatosság. Azonban kicsit lezáratlannak érzem, és a vége is valahogy gyors. A tettes magyarázata nem győzött meg, vártam, hogy valami még kiderüljon, de nem… Néhol kicsit tündérmese-szerű volt. Mindenesetre lendületesen haladt a történet, így gyorsan elolvastam. :)

Kósáné_Bajnoczi_Beáta>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Hú, ez tényleg másra sikerült, de ide a folytatást ost rögtön, mert olvastam volna tovább Judit és Ákos történetét. (És olyan nincs, hogy Judit és Dénes kapcsolata így marad! ;) )
Nagyon tetszett a krimi szál, bevallom, hogy megfejtettem hamarabb, mint főhőseink. ;)
Azért pedig külön rengeteg pirospont, hogy hatalmas tabu témákat mert az Írónő forszírozni. Kezdve a „zabigyerek” témával, a földön fetrengő négyévessel, akivel a totál kimerült anyja nem tud mit kezdeni, a kapcsolatok mélységével, elvárásokkal…
Egyszóval: köszönöm! Kirángatott a több hónapos nemolvasós (csak gyerekkönyv) korszakomból. ♥️

3 hozzászólás
Viló_Andrea>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Ez a történet határozottan más, mint amilyet az írónőtől megszokhattunk. Tele akcióval, izgalommal, feszültséggel.
Sok történetnél már szinte az elején meg tudjuk fejteni, hogy ki a főgonosz vagy, hogy mi lesz a történet csattanója. Ebben a történetben nagyon tetszett, hogy az utolsó oldalakig még csak sejtelmünk sem lehet, hogy vajon ki a tettes. A karakterek szerethetőek, viccesek és esendőek, reális tulajdonságokkal felruházva. A történet végig rettenetesen izgalmas volt, az írónő egy percre sem engedte lankadni a figyelmet. Megfűszerezve, (de nem túlzásba víve) egy kis romantikával, és persze az elmaradhatatlan humorral.
Letehetetlen könyv! ❤

Zsanett>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Egy nagyon jó történet humorral, akcióval, izgalommal egy kis romantikával meg fűszerezve. Judit és Ákos karakterét megszerettem.Sokat nevettem olvasás közben, tetszett Judit lazasága. Vitt magával a történet mindig történt valami igaz már a vége előtt kitaláltam, hogy ki a tettes de azért volt amikor elbizonytalanodtam. Olvastam volna még Ákosékról. Teljesen más amit az írónőtől megszokhattunk de nagyon jó lett ez a történet.

1 hozzászólás
anitaalkotok>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Akár csak az írónő többi regényét ezt is imádtam. Egyszerűen olvastatta magát, nincsenek unalmas, túltekert részek, szépen haladt a történet. Valóban más,mint az eddigiek, de legalább annyira nagyszerű.
A szereplők szerethetőek, életszerűek. Az írónőre jellemző humor sem maradt el. Alig várom a következő könyvét! :)

1 hozzászólás
Shil>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Már nagyon vártam ezt a könyvet. Ugyan egy féléves nőszemély és az újabb evési és alvási szokásai hátráltatott az olvasásban, ezért a szokásosnál jóval lassabban haladtam, de kiélveztem minden sorát. Ahogy eddig is, most sem csalódtam az írónőben. Imádtam minden sort, és nehéz volt letenni. Bár a krimivonal új az eddigi könyvekhez képest de nagyon tetszik. Pörgős, romantikus krimis, humoros, minden ami egy jó kis kikapcsolódáshoz kell. Köszönöm az élményt! És hogy Dr. Bubót idézzem, „Kérem a következőt! ”

1 hozzászólás
takacsera>!
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Alig vártam már, hogy megjelenjen. Izgalmas történet, tele érzelemmel, humorral övezve. Judit és Ákos karaktere nagyon tetszett. Szerethető párost alkottak. Imádtam minden sorát. Egy bizonyos résznél már sejtettem, hogy ki akar az életükre törni. Hátborzongató volt amit művelt. Aztán, minden a helyére került. Fantasztikus volt. Köszönöm az élményt. Várom a következő könyvet.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

nypiro P>!

Szent meggyőződésem, hogy a hullámok halk csobogásának gyógyító hatása van, amit receptre kellene felírni. „Tessék, asszonyom, itt a recept. Hat nap a Balatonnál, de ha a panaszok nem szűnnek, meghosszabbítom az ott-tartózkodását.”

Kapcsolódó szócikkek: Szabó Judit
Queen001 P>!

Élni, figyelmen kívül hagyva a veszélyt. Élni, pillekönnyű léptekkel. Pusztán csak élni.

218. oldal

Queen001 P>!

– Mutassa csak nekem azt a kis horzsolást! – teszi vaskos csípőjére a kezét, és olyan szigorúan néz, hogy nevethetnékem támad.
– Magdika, maga nagyon huncut. Folyton ruha nélkül akar látni – mondom, és leülök Judit mellé az ágyra, felhúzom a térdem, így láthaóvá válik a vértől sötétlő, szakadt nadrágszáram.
– Te vérzel… – állapítja meg Judit.
– Nem tudom, mi ebben olyan fura, te minden hónapban szoktál – mondom az ágyon fészkelődve, miközben a farmerom szárával küszködöm.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: horzsolás
Queen001 P>!

Robika ugyanabban a pózban fetreng, mint eddig, csak most, ha ez egyáltalán lehetséges, még jobban csapkod, Réka pedig csak áll mellette, és valamit halkan beszél, amit nem hallunk az ablaküveg és a visítás miatt. – Ilyenkor kell segíteni, vagy nem? Ha verekedés lenne, közbelépnék, de itt csak az egyik verekszik, és a szenvedő alany a járda. A járda a mondatban alany, ugye? Állítmány nem lehet. Mit állítunk? Járda. Nem, ez nem jó.

70. oldal

Queen001 P>!

– Gyere csak nyugodtan, Prücsök – nyújtom ki felé a kezem, mire odaszalad, és óvatosan hozzám bújik. – Hm, milyen jó az illatod. Valami újfajta, drága parfüm?
– Neeeem – kuncogja. – A homokozóban Lacika a fejemre szórta a homokot.
– Akkor biztos azt érzem, vagy a friss járdaszagot. Nem ment bele a homok a szemedbe?
– De. De amikor megint láttam, jól megdobtam a vödörrel – adja elő hősiesen.

78. oldal

Queen001 P>!

– …ha bántanak a szelek – folytatom, figyelmen kívül hagyva a kis magánpárbeszédüket –, szaladj ki a házból, vagy told ki a fenekedet az ablakon. Emlékszem, milyen halálos a bélműködésed – fintorgok, mire Fredi és Ákos helyeselve röhögni kezd.
– Azért vagyok belül kicsit szagosabb az átlagnál, mert a természet így egyensúlyozta a külső tökéletességemet – mutat lassan végig magán, mire még hangosabb lesz a nevetés.

116. oldal

Queen001 P>!

– Nem kell semmi az autóból? – sorol be mögém Csabi, míg Fredi és Ákos mellém rendeződnek.
– Mire gondolsz?
– Gránátvető, nyílpuska, pajzs, tampon, ilyesmik. Tudod, a nehezebb napokra ezek jól szoktak jönni.

155. oldal

Queen001 P>!

– Ezt mind megeszed? – néz az egyre tornyosuló ételekre.
– Nem. Viszek haza a kutyáknak is – vágok vissza, de mikor az ételhalomra tekintek, rájövök, túlzásba estem. – Basszus. Megeszed a felét?
– Én ugyan nem eszem döglött vízi francokat – tiltakozik a saját tányérjára húst és krumplit pakolva.
– És a rántott hekk a Balatonnál? – veszem el tőle a tányéromat, és megfogok egy pohár frissen facsart narancslevet.
– Az más tészta. Ismerem. Úszkál a tóban, kifogják, megtisztítják, megsütik, megeszem, ennyi.
– Ezek itt – emelem meg a tányért – a tengerben úszkálnak, kifogják őket, megtisztítják, megsütik, megeszem és ennyi. Mi a különbség?
– Tengerízük van, a pocsolyát sokkal jobban szeretem – zárja le a témát az egyik asztal felé indulva.

216. oldal

Queen001 P>!

– Azt hiszem, mindhármunk nevében állíthatom – tart egy kis hatásszünetet Ákos –, hogy iszonyatosan dögös vagy ebben a szerelésben, de…
– …mindig van de – sóhajtok felkészülve a legrosszabbra, amit csak egy nő fejéhez vághatnak.
– De lövésünk sincs, hol tartod a pisztolyod.

237. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Ellen Malpas: A védelmező
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 1.
Anne L. Green: Baljós szitakötő
Anne L. Green: Heather vonzásában
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Anita Boza: Édes borzongás
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Tiszlavicz Mária: Duplacsavar
Fejős Éva: Csak egy tánc