Four ​Letter Word (Dirty Deeds 1.) 4 csillagozás

J. Daniels: Four Letter Word

Fate. Hate. Love. Lies.
Which four letter word will change their lives forever?

Sydney Paige was never so mortified to hear the words 'wrong number' in her life. She meant to tell off the guy who broke her best friend's heart, but unleashed her anger on a perfect stranger instead. And now her world is turned upside down by the captivating man who wants to keep her on the line.

Brian Savage is living a life he's quickly come to hate – until Sydney's wild rant has him hooked and hungry for more. Soon the sexy woman on the phone becomes the lover in his bed. But Brian has secrets, and the closer he lets Syd get, the harder it is to shield her from the devastating mistakes of his past . . .

>!
Piatkus, London, 2016
416 oldal · ASIN: B01CO4I3PI
>!
Forever, New York, 2016
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781455566075

Kiemelt értékelések

SzAngelika>!
J. Daniels: Four Letter Word

A Four Letter Word rendhagyó alaphelyzete levett a lábamról. Mulatságosnak találtam, hogy a főszereplők egy félretárcsázott hívás következtében ismerkednek meg, s igazán jól szórakoztam az üzeneteiken és telefonbeszélgetéseiken, a játékos évődéseikről már nem is szólva. Sajnos azonban a számtalan véletlen egybeesés, no meg a túl sok drámai fordulat kiölte a hihetőséget a történetből. Ráadásul, bár a regény amolyan lassú izzás szerű sztoriként indult, hisz majd’ 200 oldal kellett, mire Sydney és Brian egyáltalán találkoztak, a testi kapcsolat olyan ütemben kapott lángra, hogy csak a szememet meresztettem.

★ Kedvenc idézetem ★
“Love was a risk. It was wild and unpredictable. You could either hold on for the ride, not knowing how it would end, or you could let go and never know the amazing you could’ve had.”

2 hozzászólás
brigi11 P>!
J. Daniels: Four Letter Word

Könnyed, szórakoztató nyári olvasmány. Az első fele kifejezetten tetszett, remekül szórakoztam rajta. Utána megtörtént a találkozás és onnantól kezdve az egész átment klissébe és nem szólt másról csak szexről, drámáról, még több szexről, még nagyobb drámáról. A folytatás sem érdekel, igaz Tori végig nagyon jó barátja volt Sydnek, de az az cica-egér harc, amit már ebben a részben elkezdtek játszani, már itt is az idegeimre ment.

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Dirty Deeds sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Brianne: Lucca
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Colleen Hoover: Maybe Someday
Kristen Callihan: Managed
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: Pretty Reckless