Betalál (Mocskos kis titkaink 2.) 127 csillagozás

J. Daniels: Betalál

Tori Rivera szerint Jamie McCade otromba, arrogáns, és ami a legszörnyűbb: a világ legdögösebb pasija. A fickó legalább akkora klasszis a csajozás terén, mint szörfözésben. Bár a férfi puszta látványától is felforr a vére, Tori eltökéli, hogy belőle nem lesz egyéjszakás kaland.
Jamie McCade mindig megkapja, amit akar: a legtökéletesebb hullámokat, a legszebb csajokat, mindent. Tori a hosszú combjával és a formás kis szájával igazi nagyvad. Jamie tudja, hogy a nő vágyik rá, csak nem hajlandó bevallani. A hónapokon át tartó fogócska és egy feledhetetlen csók után végül elérkezettnek látja az időt, hogy emelje a tétet.
Gyűlölik egymást. Kívánják egymást. Most pedig dönteniük kell.
Jamie valahogy betalál Tori szívébe, mint előtte soha senki. Vajon egy szörnyű csalódás után Tori képes lesz felülemelkedni a félelmein? Persze nem tudhatja, Jamie mire játszik: az igazit keresi, vagy csak egy újabb hódítást?

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2019
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634331766 · Fordította: Babits Péter
>!
Libri, Budapest, 2019
440 oldal · ISBN: 9789634335764 · Fordította: Babits Péter

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jamie McCade · Sydney Paige · Tori Rivera


Kedvencelte 10

Most olvassa 4

Várólistára tette 43

Kívánságlistára tette 33

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
J. Daniels: Betalál

Az első rész fülszövege nem vett meg, de ez jól hangzott. Gondoltam belevágok. Elég régóta fent is volt a várólistámon. A könyvtárba az új könyveknél találtam és rögtön le is csaptam rá.
Történetileg kicsit többet vártam/reméltem. A könyv hossza és a történések nincsen egálban egymással. Érdekes, mert egyszerre tetszett is meg nem is a könyv. A karakterek néha tuskók, lassú felfogásúak és vernyákolósak – én ezt mind a két főszereplőre értem. Igaz a végére Jamie kedvelhetőbb lett. Kivételesen tetszett ez az adok kapok, macska egér játék. De mikor még az utolsó fejezetekbe is ez volt a téma, már untatott.

3 hozzászólás
Magdi1017 P>!
J. Daniels: Betalál

Az első részt nagyon szerettem,de ez most nem volt annyira ütős…. Nem hozta a várt szintet, legalábbis ami az én ízlésemet illeti.
Tulajdonképpen úgy gondolom, hogy Tori is, és Jamie olyan dedósnak lett megformálva, ami szerintem elég nagy szarvashiba.
Konkrétan végigkínlódtam az egészet, pedig nagyon szerettem volna szeretni.
Nem jött össze…

Hópárduc P>!
J. Daniels: Betalál

Tetszett ez a történet is, de mégis az első volt a jobb.
Jamie még csak elment, bár néha ő is elszállt egy kicsit. De, Tori sokszor duzzogott indokolatlanul. Ez az, ami annyira nem jött be. Ettől eltekintve még akár szerethetőek is lehettek volna. Tori sokat agyalt, feleslegesen is.
A váltott szemszög továbbra is jó. A civódások is tetszettek. :)

Ella19>!
J. Daniels: Betalál

Nagyon kíváncsi voltam már erre a könyvre. Az első könyv elolvasása után már vártam, hogy elolvashassam. Ott már megismerhettem Torit és Jamiet is és szimpatikussá váltak, viszont ebben a könyvben mind a ketten csalódás voltak számomra. A történet se volt valami nagy szám. Szex, huzavona, körülbelül ebből állt az egész. A könyv végén pedig valami kis hülyeség ami miatt nem lehet együtt a pár. Az eleje még tetszett, amikor még nem voltak együtt, de ahogy fogytak a lapok egyre rosszabb lett. Semmi váratlan nem volt a könyvben. A szereplők közül talán Jamiet sikerült megkedvelnem. Tori kifejezetten idesegített, a beszéde, mindene. Nem bántam meg, hogy elolvastam, de nekem nem nyerte el a tetszésemet.

Silverlight>!
J. Daniels: Betalál

Nagyon vártam már ezt a könyvet. Mikor olvastam az első részét annyira a hatása alá kerültem, hogy alig bírtam várakozni arra, hogy olvashassam a folytatást, ami Jamie és Tori történetét dolgozza fel. Szórakoztató könyv és tetszett is, de sokkal többre, jobbra számítottam. Nem csalódás volt, de ahhoz közeli érzés. Sokkal jobban tetszett volna, ha a korábbi kapcsolatukról is szó esik, vagy az első könyvvel egy darabig együtt fut a cselekmény. Így azonban furcsa volt és fele annyira se izgalmas. Talán jobban le is kötött az első történetben a kapcsolatuk, pedig az a történet nem is róluk szólt. Alapvetően ez is egy jó történet lett volna, mert aranyos volt, meg volt benne cselekmény, de néha kicsit unalmassá vált, vagy túlbonyolításra került. Tagadhatatlanul vonzódnak egymáshoz a karakterek, bár nekem az első történet szereplői szimpatikusabban voltak.

>!
Libri, Budapest, 2019
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634331766 · Fordította: Babits Péter
3 hozzászólás
Alexandra0924>!
J. Daniels: Betalál

Nagyon sok csalódott értékelést olvastam a könyvről, emiatt már jó ideje tologattam az olvasását. Az első rész abszolút kedvencem, és már Jamie ott is megmosolyogtatott, és kíváncsivá tett, ezért nem értettem, hogy lehet ez a rész ennyire rossz. Valamilyen szinten meg is kaptam rá a választ…. Tori személyében, de engem meglepetésként ért, hogy a történetet, a csipkelődést mennyire élveztem! :))
Rengeteget mosolyogtam rajtuk, főleg Jamie vitte a prímet, de ezt nem is kell mondanom. Imádtam!!! ❤❤❤❤❤❤ JAMIE ❤❤❤❤❤❤
Egy ilyen pasinak lehetetlen ellenállni! Atyaég! Tipikusan az a pasi, aki képes ledumálni egy lányról a bugyiját… vagy melltartóját… vagy mindent egyszerre, és már csak azt veszed észre, hogy a tenyeréből eszel!!! Ja, és mindezt úgy, hogy megeresztett egy sziát és elmosolyodott!! :-D
Nálam Jamie abszolúte betalált ❤❤❤ :)))

Ami e lehúzó erő volt, sajnos, nem sajnos… az Tori. Elég jól bírtam egy ideig, de azt utolsó, nagy vallomás előtti veszekedés… amit ő generált, teljesen felesleges volt. Nem is nagyon értettem, hogy most már megint mi van?! Szerintem a többi olvasót is ez taszította, Tori hisztijei, meg az örökös bizonytalansága… pedig Jamie nem árult zsákbamacskát. Nem ám! :))
Ennek ellenére is élveztem a könyvet, és szerintem még fogom olvasni. Nálam Jamie ellensúlyozta Tori hülyeségeit, és érte érdemes lesz újra a kezembe venni a könyvet! ❤

turanett P>!
J. Daniels: Betalál

Hát jaj! Nagyon jaj! Mi volt ez? Olyan jól kezdődött. Tetszettek a szócsaták, a viszályok. Aztán mikor össze kerültek 180° fordulatot vett a dolog. Tori teljesen kikelt magából. Egy hisztis pi..a lett. Mi az,hogy mindenki előtt vállalja fel Jamie? Most azonnal, hajnal egykor. Aztán az az újság cikk, ennyire kiakadni valami szarságon. Az egész hiszti felesleges volt. Komolyan, többször letettem a könyvet, hogy lenyugodjak, mert megtudtam volna fojtani Torit. Lassan azon gondolkodtam ,hogy mi maradása bírja Jamest? Nagyon lefárasztott. Most kereshetek egy olyan könyvet, ami biztos, hogy átsegít ezen a történeten.

Zso89 P>!
J. Daniels: Betalál

Hát öööööööö nem is tudom hogy hol kezdjem.
Be kell vallanom örülök hogy a végére értem.
Nem vártam „világmegváltó” sztorit a könyvtől de azért ettől valamivel azért kicsivel többet.
Félre értés ne essék imádom az erotikus könyveket (amiben ez a könyv nem szenvedett hiányt) de mégsem volt az igazi.
Először semmi entyem penytem aztán meg mint a nyulak és a kettő között sikerült elvesztenem a fonalat hogy akkor most mivan????????
Az előző részt imádtam ott is volt erotika,de ott azért volt egy jó alapsztori.
Abban a részben Tori még szimpatikus volt,itt viszont már nem annyira…
Sőt általában idegesített a hülyeségeivel,meg a tagadásaival.
JamieJamieJamie ❤❤❤
Téged már az előző részben is imádtalak és ez itt sem változott.
Te vitted számomra végig a sztorit,Tori csak mellékes nyűg volt nekem.
Azt kell mondjam az ujjad köré csavartál.
Akkor meg pláné amikor kiderült hogy spoiler
Valahogy ezt elfelejtetted megemlíteni Drága @Alexandra0924 molyocskám.XD XD XD XD XD XD
Tetszett a macska-egér játékuk de egy idő után már inkább idegesített mint szórakoztatott.
Nem mondom hogy soha nem olvasom újra de egyhamar biztos nem veszem a kezembe.
Betalálni betalált csak nem úgy ahogy én szerettem volna.
4☆ de csak és kizárólag Jamie miatt :) ;)

5 hozzászólás
pufivipi>!
J. Daniels: Betalál

Összességében jól szórakoztam. Tetszettek az adok-kapok szócsaták. Jamie karaktere túl tökéletesre sikeredett, nem hiszem,hogy találnánk a földön még egy pasit, aki tíz hónap ostrom után sem adja fel a küzdelmet egy nőért. Le a kalappal előtte. Tori már túlzásba vitte a tagadást, de ennek ellenére jó párost alkottak.

Trice29 P>!
J. Daniels: Betalál

Túl hosszúra nyúlt a történet, nehezen haladtam vele. Nem tudta a figyelmemet fenntartani. Sokszor vicces volt, a kémia is nagyjából működött, de az érzelmek legtöbbször felszínen maradtak, nem hatottak mélyre. Nyári olvasmánynak, levezetésnek elmegy.


Népszerű idézetek

nypiro P>!

A szerelem kaland. Spontán, felelőtlen, kicsit talán eszement kaland. Nincsenek tervek, nincsenek észérvek.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
krisztin1>!

– A mindenit! Ez milyen pite? – A száját nyaldosta, és elismerően csettintett.
– Epres-rebarbarás – feleltem.
– Epres milyen?
– Rebarbarás.
– Mi a tököm az a rebarbara?
Csücsörítettem, és beszippantottam a tésztát, mielőtt felé fordultam.
– Amit eszel – közöltem némi utálkozással. – Ha tényleg érdekel, menj haza, és írd be a gugliba, hogy „mi a tököm az a rebarbara”.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie McCade · Tori Rivera
SzRéka P>!

– Minél nehezebb megszerezni valamit, annál jobb érzés, amikor végül megkapod.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie McCade
Violet_Finch_PMónika>!

Jesszus, mint egy szellemváros! Szénné unom magam.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
SzRéka P>!

Bírom, amikor végre nem agyalsz és nyomod azt a sok hazugságot, amit már észre sem veszel. Bírom a mosolyod. Bírom, amikor ki kell érdemelnem, és azt is, amikor csak úgy kapom. Bírom, ahogy rám nézel, még akkor is, ha ki vagy bukva rám valamiért, mert engem nézel, bébi, nem valami másik fickót, ezért én érezhetem magam ekkora királynak.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie McCade
nypiro P>!

Kicsi szívem összetöppedt, és magában duzzogott.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
Ódri19>!

– A mindenit! Ez milyen pite? – A száját nyaldosta, és
elismerően csettintett.
– Epres-rebarbarás – feleltem.
– Epres milyen?
– Rebarbarás.
– Mi a tököm az a rebarbara?
Csücsörítettem, és beszippantottam a tésztát, mielőtt felé
fordultam.
– Amit eszel – közöltem némi utálkozással. – Ha tényleg
érdekel, menj haza, és írd be a gugliba, hogy „mi a tököm az a
rebarbara”.

Kapcsolódó szócikkek: rebarbara
nypiro P>!

– Minden oké? Mi történt? Csinált vele valamit az a barom? Ezért széttépem, és a hulláját is felgyújtom. Esküszöm az élő istenre… – Maga elé emelte az öklét

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Paige
SzRéka P>!

– Ez volt életem legcsodásabb menete! – kiáltottam.
Jamie széles mosollyal fordult felém.
– Láttál belőle bármit is? – Átvetette a lábát, kirúgta a támasztót és felállította rá a motort.
– Semmit az égvilágon! – kiáltottam töretlen lelkesedéssel.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie McCade · Tori Rivera

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A beosztott
Penelope Bloom: Her Bush – Megöntözném
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: A viszony