Betalál (Mocskos kis titkaink 2.) 49 csillagozás

J. Daniels: Betalál

Tori Rivera szerint Jamie McCade otromba, arrogáns, és ami a legszörnyűbb: a világ legdögösebb pasija. A fickó legalább akkora klasszis a csajozás terén, mint szörfözésben. Bár a férfi puszta látványától is felforr a vére, Tori eltökéli, hogy belőle nem lesz egyéjszakás kaland.
Jamie McCade mindig megkapja, amit akar: a legtökéletesebb hullámokat, a legszebb csajokat, mindent. Tori a hosszú combjával és a formás kis szájával igazi nagyvad. Jamie tudja, hogy a nő vágyik rá, csak nem hajlandó bevallani. A hónapokon át tartó fogócska és egy feledhetetlen csók után végül elérkezettnek látja az időt, hogy emelje a tétet.
Gyűlölik egymást. Kívánják egymást. Most pedig dönteniük kell.
Jamie valahogy betalál Tori szívébe, mint előtte soha senki. Vajon egy szörnyű csalódás után Tori képes lesz felülemelkedni a félelmein? Persze nem tudhatja, Jamie mire játszik: az igazit keresi, vagy csak egy újabb hódítást?

Eredeti mű: J. Daniels: Hit the Spot

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Libri, Budapest, 2019
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634331766 · Fordította: Babits Péter
>!
Libri, Budapest, 2019
440 oldal · ISBN: 9789634335764 · Fordította: Babits Péter

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jamie McCade · Sydney Paige · Tori Rivera


Kedvencelte 6

Most olvassa 8

Várólistára tette 45

Kívánságlistára tette 43


Kiemelt értékelések

>!
Magdi1017 P
J. Daniels: Betalál

Az első részt nagyon szerettem,de ez most nem volt annyira ütős…. Nem hozta a várt szintet, legalábbis ami az én ízlésemet illeti.
Tulajdonképpen úgy gondolom, hogy Tori is, és Jamie olyan dedósnak lett megformálva, ami szerintem elég nagy szarvashiba.
Konkrétan végigkínlódtam az egészet, pedig nagyon szerettem volna szeretni.
Nem jött össze…

>!
kocybaba P
J. Daniels: Betalál

Nem tudom eldönteni, hogy a külső vagy a belső volt-e a rosszabb. A 'karuszós' macsós, ezer wattos, bizarr fogkrémreklám mosolyban megvágott rusnya borító se egy utolsó eresztés, de mint kiderült, a beltartalom vetekedett vele. Én meg naivan abban reménykedtem, hogy ez a kötet az elsőnél jobb lesz, főleg mivel Tori és Jamie már abban részben megfogott. Hát óriásit tévedtem. Pedig még ez elején úgy-ahogy élvezhető volt a könyv, de miután összejöttek… pusztított. Történet az nem nagyon volt, ill. olyan egyszerű, mint egy faék. Három tevékenységben összefoglalható: szex, huzavona, ömlengés és ezek végtelenített ismétlése. A páros mindkét tagja megérte a pénzét, de Tori idővel kimagasló teljesítményt ért el. Fájdalmasan agyzsibbasztó volt olvasni, és a végén az utolsó mondvacsinált, fatális balhéval megadta a kegyelemdöfést. Meg is lett az eredménye, az eltervezett rendkívül jóindulatú 3 csillagból ugrott még egy…

2 hozzászólás
>!
Silverlight
J. Daniels: Betalál

Nagyon vártam már ezt a könyvet. Mikor olvastam az első részét annyira a hatása alá kerültem, hogy alig bírtam várakozni arra, hogy olvashassam a folytatást, ami Jamie és Tori történetét dolgozza fel. Szórakoztató könyv és tetszett is, de sokkal többre, jobbra számítottam. Nem csalódás volt, de ahhoz közeli érzés. Sokkal jobban tetszett volna, ha a korábbi kapcsolatukról is szó esik, vagy az első könyvvel egy darabig együtt fut a cselekmény. Így azonban furcsa volt és fele annyira se izgalmas.

>!
Libri, Budapest, 2019
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634331766 · Fordította: Babits Péter
3 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
J. Daniels: Betalál

A sorozat első részét nagyon szerettem. Sőt!! Egyenesen kedvencem lett annak idején, amikor olvastam. Pont ezért nagyon vártam már a második rész megjelenését és nagyon nagy reményeket fűztem hozzá.
Boldog voltam, amikor a birtokomba került és örömmel fogtam neki az olvasásnak. A kezdeti örömöm és lelkesedésem sajnos nagyon hamar alábbhagyott és talán el is illant. :-/
Olvasás közben többször feltettem a kérdést magamnak, hogy biztosan ugyanaz az író írta ezt is, mint aki az első részt? A Nyolcbetűs szavakhoz képest mintha minimum 180 fokos fordulatot vett volna az író.
Sajnos sem a történet, sem a szereplők nem nyűgöztek le. Mondjuk így visszagondolva történetről aligha lehetne beszélni ez esetben. Véleményem szerint azt baromira nem lehet történetnek nevezni, ha 250 oldalon hajtják és húzzák egymást a szereplők, majd mire végre Jamie betalált, onnantól kezdve pedig csak a végtelen találatokról szólt a regény második fele.
Női főszereplőnk, Tori végtelenül idegesített… a beszéde, a megnyilvánulásai… úgy egészben az egész nő! Egy kis hisztis perszóna szerintem.
A férfi főszereplő, Jamie az elején még csak-csak szimpatikus volt, de ahogy fogytak az oldalak, úgy veszítette el a szimpátiámat.
Az utóbbi idők egyik legjobban várt könyve volt ez számomra és egyben az utóbbi idők legnagyobb csalódása is! :-/ Ez most nálam nagyon nem talált be!!
Próbáltam pozitívumokat összeszedni gondolatban, hogy ne kelljen egy csillagra értékelnem. Sajnos nem igazán sikerült. Végül 2 csillagra értékeltem, amiből az egyik csakis a borítónak szól.

7 hozzászólás
>!
turanett P
J. Daniels: Betalál

Hát jaj! Nagyon jaj! Mi volt ez? Olyan jól kezdődött. Tetszettek a szócsaták, a viszályok. Aztán mikor össze kerültek 180° fordulatot vett a dolog. Tori teljesen kikelt magából. Egy hisztis pi..a lett. Mi az,hogy mindenki előtt vállalja fel Jamie? Most azonnal, hajnal egykor. Aztán az az újság cikk, ennyire kiakadni valami szarságon. Az egész hiszti felesleges volt. Komolyan, többször letettem a könyvet, hogy lenyugodjak, mert megtudtam volna fojtani Torit. Lassan azon gondolkodtam ,hogy mi maradása bírja Jamest? Nagyon lefárasztott. Most kereshetek egy olyan könyvet, ami biztos, hogy átsegít ezen a történeten.

>!
Trice29 P
J. Daniels: Betalál

Túl hosszúra nyúlt a történet, nehezen haladtam vele. Nem tudta a figyelmemet fenntartani. Sokszor vicces volt, a kémia is nagyjából működött, de az érzelmek legtöbbször felszínen maradtak, nem hatottak mélyre. Nyári olvasmánynak, levezetésnek elmegy.

>!
pufivipi 
J. Daniels: Betalál

Összességében jól szórakoztam. Tetszettek az adok-kapok szócsaták. Jamie karaktere túl tökéletesre sikeredett, nem hiszem,hogy találnánk a földön még egy pasit, aki tíz hónap ostrom után sem adja fel a küzdelmet egy nőért. Le a kalappal előtte. Tori már túlzásba vitte a tagadást, de ennek ellenére jó párost alkottak.

>!
Kriszti515 P
J. Daniels: Betalál

I M Á D T A M ! ! ! !
Sajnos nagyon kevés időm volt, így elég sokára sikerült elolvasnom, viszont rettentően szerettem. Az összes karaktert. Nem voltak ismeretlenek a fő karakterek, az előző részben már olvashattunk róluk. Tori szerintem annyira jó fej volt, hogy rengetegszer nevettem rajta. Jamie meg extrán pofátlan, mégis imádnivaló. Maga a történet teljesen kedvelhető, lehet rajta nevetni és izgulni. Az erotikus részek teljesen rendben voltak. Ez egy nagyon jó könyv így második résznek :)

>!
hovi P
J. Daniels: Betalál

Bevallom őszintén, most csalódott vagyok. Az első rész nálam magasra tette a lécet, de a folytatásnak sajnos nem sikerült átugrania.
A legnagyobb „hibát” Tori jelentette a számomra. Ez a viselkedési forma, ez a stílus egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot. Nem is nagyon értettem mi tetszhet benne Jamie-nak. Egyszerűen agyrém a csajt! Mi volt az a hiszti a végén??? De most komolyan: MI VOLT AZ A HISZTI A VÉGÉN?
Jamie-nek hatalmas szíve van, amit a szívtipró, vagány szörfös álarca mögé rejtett. Meg sem érdemli ez a Tori :/
Sajnos elég keveset kaptunk most az előző rész szereplőiből. Kicsit hiányoltam őket.

>!
L_B_Mariann
J. Daniels: Betalál

Nagyon tetszett! Semmivel sem éreztem kevesebbnek mint az első részt, pedig az is nagyon-nagyon jó volt! Már az első részben is szerettem, ahogyan szívták egymás vérét Tori és Jamie. Most sem volt ez másként, folytatták a kis játékaikat egymással szemben.
Eljött az, az idő is amikor bekellett, hogy lássák több ez kettőjük között mint csupán szex. Erre először Jamie mutatott rá s mondta el az érzéseit. (Egyszerűen elolvadtam a vallomásaitól, amikor elkezdte megvallani az érzéseit Torinak! Hogy milyen beszélőkéje van ennek a pasinak! Arról nem is beszélve, hogy egyéb dolgokhoz is mennyire ért, s milyen jól tudja használni az adottságait! A piercingjét pedig még nem is említettem! ;))
Torit sokszor, ha lehetett volna kirángattam volna a könyvből és a vállánál fogva rázom meg, hogy fejezze már be, hogy folyamatosan Jamie ellen és persze így saját maga boldogsága ellen is harcol. Ezt az egy dolgot tudnám felhozni negatívumként.
Ettől függetlenül tőlem megkapja az öt csillagot, mert nagyon jó volt. :)
Jaj majdnem elfelejtettem, imádtam, hogy Jamie Comboskának hívja Torit! :)


Népszerű idézetek

>!
nypiro P

A szerelem kaland. Spontán, felelőtlen, kicsit talán eszement kaland. Nincsenek tervek, nincsenek észérvek.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
>!
krisztin1 P

– A mindenit! Ez milyen pite? – A száját nyaldosta, és elismerően csettintett.
– Epres-rebarbarás – feleltem.
– Epres milyen?
– Rebarbarás.
– Mi a tököm az a rebarbara?
Csücsörítettem, és beszippantottam a tésztát, mielőtt felé fordultam.
– Amit eszel – közöltem némi utálkozással. – Ha tényleg érdekel, menj haza, és írd be a gugliba, hogy „mi a tököm az a rebarbara”.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie McCade · Tori Rivera
>!
Violet_Finch_PMónika

Jesszus, mint egy szellemváros! Szénné unom magam.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
>!
nypiro P

Kicsi szívem összetöppedt, és magában duzzogott.

Kapcsolódó szócikkek: Tori Rivera
>!
Ódri19

– A mindenit! Ez milyen pite? – A száját nyaldosta, és
elismerően csettintett.
– Epres-rebarbarás – feleltem.
– Epres milyen?
– Rebarbarás.
– Mi a tököm az a rebarbara?
Csücsörítettem, és beszippantottam a tésztát, mielőtt felé
fordultam.
– Amit eszel – közöltem némi utálkozással. – Ha tényleg
érdekel, menj haza, és írd be a gugliba, hogy „mi a tököm az a
rebarbara”.

>!
nypiro P

– Minden oké? Mi történt? Csinált vele valamit az a barom? Ezért széttépem, és a hulláját is felgyújtom. Esküszöm az élő istenre… – Maga elé emelte az öklét

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Paige
>!
L_B_Mariann 

-Tetszik, hogy Comboskának hívsz. Mindig is bírtam. Csak úgy tettem, mintha nem tetszene, mert nem akartam, hogy azt hidd tetszik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő
Meghan March: Rád vágyom