Halálos ​ráadás (Eve Dallas 56.) 13 csillagozás

J. D. Robb: Halálos ráadás

Egy ​csillogó partin meggyilkolnak egy népszerű színészt. Eve Dallas talán még soha nem nyomozott ennyire erős reflektorfényben. Vagy ennyire halálosban…
Eliza Lane és Brant Fitzhugh, a híres házaspár, akik egyaránt meghódították Hollywoodot és a Broadwayt, ragyogó fogadást adnak, tele A listás sztárokkal. Idővel Eve Dallas is megérkezik – csakhogy egyáltalán nem vendégként. Miután Fitzhugh köszöntőre emelte a poharát, ciánmérgezés jeleit mutatva holtan zuhant a padlóra, a rendőrség érkezése pedig véget vetett a szórakozásnak.

A jelek szerint nem az a fajta sztár volt, aki halmozta az ellenségeit. Mindenki szerette – még az özvegye is. Mivel a halálát okozó pezsgőkoktélt eredetileg Elizának szánta, talán a felesége volt az igazi célpont, akivel kapcsolatban képbe került egy nemrég elbocsátott asszisztens, egy megkeseredett rivális, továbbá egy megszállott rajongó. Eve dolga rájönni, hogy a számos meghívott, valamint a személyzet és a felszolgálók között ki követte el… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2023

>!
Gold Book, Debrecen, 2023
386 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634266822
>!
Gold Book, Debrecen, 2023
392 oldal · ISBN: 9789634266839 · Fordította: Kiss Tamás

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

tigi5 IP>!
J. D. Robb: Halálos ráadás

Bár valaki azt sejttette, hogy ez a rész gyengébb, nekem így is belefért az öt csillagba, noha a gyilkos személye némi mód elszomorított. Drukkoltam, ne ő legyen, de Nora most nem járt a kedvemben. Roarke gesztusa viszont, bár kicsit sem meglepő, meghatott. Tényleg ideális pasas, no. :)

schalby P>!
J. D. Robb: Halálos ráadás

Ismét egy nagyon érdekes történet izgalmas és néhol vicces. Szeretem a szereplők dinamikáját egy igazi családot alkotnak. Roarke egy igazi álom pasi. Reméltem nem az lesz a gyilkos akire rögtön gondoltam de sajnos ő lett pedig elbizonytalanodtam vele kapcsolatban olvasás közben. És mint mindig imádom Galahad-et.

Goliat1984 P>!
J. D. Robb: Halálos ráadás

Még mindig érdekes, még mindig fondorlatos elkövetők kerülnek Dallasnak és Peabody-nak köszönhetően rács mögé. Megunhatatlan sorozat. :)

Tündérke21>!
J. D. Robb: Halálos ráadás

Ez a könyv is tetszett. Nagyon menő volt Roarke előrehozott házassági évfordulós ajándéka, meg ahogy alakul Peabodyék közös háza. Remélem, megkapja Mavis a tündérkés-virágos szobrot. (Mondjuk a téma alapján látatlanban is elfogadnám :))
spoiler


Népszerű idézetek

schalby P>!

A szerelem nem támaszt feltételeket, a házasság viszont kompromisszumok során múlik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Guillaume Musso: Holnap
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Borbíró Klára: Szomjazó ködfolyók
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Melinda Leigh: Egy végső búcsú
Liliana Hart: Go-go girl nyomoz
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Marilyn Miller: Bűnös érintés
J.D. Barker: Szíve helyén sötétség
Anne L. Green: Arcátlan csábító