The ​Fifth to Die (4MK Thriller 2.) 2 csillagozás

J.D. Barker: The Fifth to Die J.D. Barker: The Fifth to Die

In ​the thrilling sequel to The Fourth Monkey, a new serial killer stalks the streets of Chicago, while Detective Porter delves deeper into the dark past of the Four Monkey Killer.

Detective Porter and the team have been pulled from the hunt for Anson Bishop, the Four Monkey Killer, by the feds. When the body of a young girl is found beneath the frozen waters of Jackson Park Lagoon, she is quickly identified as Ella Reynolds, missing three weeks. But how did she get there? The lagoon froze months earlier. More baffling? She’s found wearing the clothes of another girl, missing less than two days. While the detectives of Chicago Metro try to make sense of the quickly developing case, Porter secretly continues his pursuit of 4MK, knowing the best way to find Bishop is to track down his mother. When the captain finds out about Porter’s activities, he’s suspended, leaving his partners Clair and Nash to continue the search for the new killer alone.

Obsessed with catching… (tovább)

>!
HarperCollins, London, United Kingdom, 2018
384 oldal · puhatáblás
>!
Houghton Mifflin Harcourt, Boston, MA, United States, 2018
544 oldal · keménytáblás
>!
Houghton Mifflin Harcourt, New York, 2018
544 oldal · ASIN: B073XC5FLB

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Lish>!
J.D. Barker: The Fifth to Die

Ugyan pár hét, és jön magyarul is, de nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és a 4MK sorozat folytatását eredetiben iktattam be. Előre szólok, olyan cliffhanger a vége, hogy én a falat fogom kaparni, mire jön a következő könyv!!!
Kellett egy kis idő, mire megszoktam, hogy ez a könyv már nem az első részben megszokott szerkezetben folytatódik. Ez nyilvánvaló, a napló végére értünk, a sztoriban is volt némi váltás, de na, mivel egymás után olvastam, rá kellett állnia az agyamnak :) Minden tökéletesen követhető és átlátható volt így is, de tény és való, hogy nagyon sok szálon fut a történet, rengeteg a szemszögváltás. Én ezt nem szoktam szeretni, de főleg akkor zavaró, ha rosszul van megírva egy könyv, szerencsére itt ez fel sem merül, J. D. Barker tökéletesen mozgatja a szálakat, nincs idegtépő káosz és keszekuszaság, amit elsőre hallásra az ember gondolna ebből.
Kiemelkedően jó krimi, más mint az előzménye, nem is tudom őket igazán összehasonlítani, így a csillagozás is nehéz, de most megadom a maximumot, mert ez a második rész tényleg nagyon-nagyon jó. Hogy a bánatban fogom kibírni, míg megjelenik a befejezés, én nem tudom…

Magyarul pedig nemsokára érkezik Az ötödik áldozat címmel. Vegyétek, olvassátok!


A sorozat következő kötete

4MK Thriller sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Chris Carter: The Executioner
Jennifer L. Armentrout: Till Death
J. D. Robb: Naked in Death
Dan Wells: I Am Not a Serial Killer
Linda Castillo: Sworn to Silence
Daniel Cole: Hangman
Sarah Pearse: The Sanatorium
Yrsa Sigurdardottir: The Legacy
Alice Feeney: Sometimes I Lie
Jo Nesbø: The Snowman