Értékelések 41

kjen>!
J. Bengtsson: Cake – Egy szerelem története

Nem is tudom miért került ez a könyv a kívánságlistámra, mikor a fülszövege nem nyerte el száz százalékosan a tetszésemet, illetve én ezt egy szomorú és komor történetnek képzeltem el. De kellemesen csalódtam, olyannyira, hogy ez a könyv felkerült a kedvencek listájára, mivel ehhez fogható történettel én még nem találkoztam.
Ez az a könyv, amit tényleg MINDENKINEK el kellene olvasni, mert megmosolyogtat, összetöri a szívedet, de ezek mellett azt is megtanulhatjuk, hogy egy rossz múltat tényleg nem lehet elengedni, de attól függetlenül igenis megérdemeljük a jövőben a boldogságot.

ancsa_17 P>!
J. Bengtsson: Cake – Egy szerelem története

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Nagyon kíváncsi voltam a könyvre, a gyengéim a rocksztárok. Nekem nagyon tetszett a könyv az apróbb kis hibái ellenére is.
Különösen a hősnő lett a kedvencem, egy nagyon vicces, teljesen normális csaj (a kis bakijaival együtt).
Számomra nagyon jó kikapcsolódás volt olvasni ezt a könyvet, voltak benne vicces és komoly részek is. Jake múltja elég megrázó, és nehezen enged bepillantást abba, hogy az elrablása után mi is történet vele. Nagyon szépen fel volt építve a két főszereplő kapcsolata, ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Jake szép fokozatosan mindent elmond Casey-nek ami vele történt.
Az egyik kedvenc, megható jelenetem, amikor Jake elmeséli Caseynek (először és utoljára beszélve erről) pontosan mi is történt vele, hogy tudott megszökni és mi játszódott le benne.
A könyv végén kicsit minden olyan hirtelen történt. Volt ahol egy fejezetnél megállt bennem az ütő. De szerencsére minden jó, ha vége jó.

Rieny>!
J. Bengtsson: Cake – Egy szerelem története

A vége nekem kicsit gyorsan lett lezárva…. Ennek ellenére izgalmas, aranyos, újraolvasós.