Megölni ​Sarait (Gyilkosok társaságában 1.) 465 csillagozás

J. A. Redmerski: Megölni Sarait

ÚJ ​történet A Soha határa szerzőjétől!

„Más. Kicsavart. Letehetetlen. Izgalmas.” – Szinna, moly.hu

Megérkezett J. A. Redmerskinek, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestseller szerzőjének új bűnügyi sorozata, a Gyilkosok társaságában első kötete. A Megölni Sarait fordulatos, izgalmas, veszélyes helyzetekkel és a határokat feszegető főhősökkel teli regény.

Sarai mindössze tizennégy éves volt, amikor édesanyja kiszakította az általa ismert világból, hogy attól kezdve egy kegyetlen drogbáró mellett éljen Mexikóban. Idővel a lány elfelejtette, milyen a normális élet, ám sosem adta fel a reményt, hogy egy napon elszökhet a telepről, ahol az elmúlt kilenc évben fogva tartották.

Victor hidegvérű bérgyilkos, aki Saraihoz hasonlóan, kiskora óta mással sem találkozik, csak halállal és erőszakkal. Mikor a telepre érkezik, Sarai meglátja a férfiban a lehetőséget a szökésre. Ám a dolgok nem a terve szerint alakulnak,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996294 · Fordította: Szujer Orsolya

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Victor Faust · Sarai Naomi Cohen


Kedvencelte 99

Most olvassa 16

Várólistára tette 267

Kívánságlistára tette 205

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Már befejeztem két napja, de elfelejtettem bejelölni (ez az időszak ilyen).
De nem is bánom, hogy így történt, mert volt lehetőségem át gondolni a könyv témáját és leülepedett bennem egy érzés.
Én nagyon szeretem a szélsőséges témával foglalkozó, sokszor megbotránkoztató történeteket.
Először azt hittem ez is ilyen lesz, és bár súrolja a határvonalat, mégsem azt kaptam amit vártam.
De ettől függetlenül kellemeset csalódtam.
Elképesztően jól megírt, izgalmas, erotikától fűtött, egy csipetnyi brutalitás hozzá és kész az év könyve.
Imádtam a főszereplőket, még egy bizonyos testvért is ( róla külön olvasnék egy történetet).
Nagyon szerettem a főhősnőt és új álompasival találkoztam a lapokban.
Ilyen férfi nem terem minden utcasarkon, és lehet nem is létezik, de az írónő megálmodta nekem és azon olvasóknak, akik szeretik a pszichopata, de érzelmes FÉRFIAKAT.
Egy szó mint száz, kérem a folytatást most rögtön, de amíg nem jelenik meg, újra olvasom és kedvencemmé teszem.
Köszönöm. Csak ajánlani tudom. :)

8 hozzászólás
_Eriii P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

2017 első olvasmányom egy iszonyatosan jó könyv volt J. A. Redemerski tollából. Nagyon sok jót hallottam erről a könyvről, és mikor megtudtam, hogy a KMK kiadja nem is volt kérdéses, hogy kell-e nekem. Eszméletlenül és zsenialisan jó volt a történet. Annyira pörögtek az események, hogy észre sem vettem és már vége volt. Szeretem az ilyen lehetetlenül izgalmas könyveket. Amikor nem tudod elképzelni sem, hogy mi fog történni a következő oldalon. Ez ilyen volt. A főszereplők is eszméletlenek voltak. Sarait imádtam. Victort meg nem adom senkinek. Még a végével sincs semmi bajom, pedig elég rozsaszin a lelkem :D :D :D Nagyon várom a következő részt, csak remélni merem, hogy nem lesz elkaszálva ez a sorozat, mert többet nem fogok magyar könyvre pénzt adni az tuti……..Ajánlom nagyon…….

7 hozzászólás
Niitaa P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

"– Ez ellentmond mindannak, ami vagyok, Sarai – mondja, és megcsókol.
– Nem, dehogyis – suttogom, és visszacsókolom. – Ettől csak több leszel, mint aki vagy."

"Ez a kötet a legnagyobb elismeréssel került a felső polcomra. Oda csak a kedvencek és a kemény kötetesek kerülhetnek, márpedig az előbbi magába foglalja az utóbbi kategóriát teljesen, mint részhalmaz. J. A. Redmerski könyve egy olyan témát boncolgat, amivel még sehol sem találkoztam. Imádtam ezt az egyedi hangulatot, ami teljesen végigkísért az olvasás közben.

Hát igazából nem jutok szóhoz. Leültem olvasni, és azt vettem észre, hogy a regény háromnegyede huss… eltűnt, a maradékra meg két napig nem volt időm, pedig már majd megvesztem kíváncsiságomban, mi fog történni.
A cím most kivételesen nem fogott meg. Megölni Sarait. Úgy néztem csak rá, hogy hát jó, de mit kezdjek vele? Nekem snassz. Ha akarjátok, tegyétek. Viszont a borító az annál inkább megragadott. Nem is tudnám megragadni, hogy miért. Úgy vonzza a tekintetet az a kéz, amin lecsorog éppen a vér. Valahogy azt sugallta, hogy nem, Sarai nem fogja hagyni, hogy megöljék. Úgy ellentmondott a címnek, s emiatt az ellentétes hatás miatt vettem kézbe a könyvet.
(…)"

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/04/j-redmerski-megol…

11 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Hogy is mondjam, durvábbra számítottam. Drogkereskedő, maffia, bérgyilkos és egy őrült csajszi. Egyáltalán nem az a Stockholm-szindrómás lávsztori, mint a Captive in the dark, mert a szex elenyésző. Victor érdekes figura (hogy szeretik ezt a nevet a rosszfiúkra alkalmazni az írók), kemény, határozott, szívtelen, Sarai mégis a bőre alá férkőzik. Az egész történet egy izgalmas kaland mondhatni függővég nélkül, de mégsincs lezárva. Tetszett.

Szücsi>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Ez volt életem első rázós könyve, és meg kell hagyni kellemesen csalódtam. Őszintén, sokkal durvább storyra számítottam. Persze volt benne brutalitás meg gyilkolás bőven, de nem volt olyan „komoly” vagy hogy is mondjam az egész, mint amilyenek elsőre gondoltam.
A történet pörgött, egyik gond után jött a másik, ami miatt nehezen raktam le a könyvet.
Örülök hogy ezzel a könyvvel kezdtem mint rázós könyv, érdekes volt egy teljesen más stílusú/világú könyvet olvasni.
Ennek ellenére nem hiszem hogy sok rázós könyvet fogok olvani. Az élet így is tele van sok rosszal és mocsokkal meg olyan szörnyű dolgokkal spoiler amik a könyvben is voltak. Nem kell hogy a könyvekben is ezzel találkozzak, a világ bajaitól a könyvek jelentenek számunkra menedéket. Az én menedékem maradnak a jó kis fantasyk.
Akik viszont vágynak egy kis változatosságra és kíváncsiak milyenek is ezek a rázós könyvek, szerintem ez a könyv egy jó választás lenne nekik. Összességében tetszett még ha kicsit szokatlan is volt ez az egész

1 hozzászólás
vikcs>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/05/j-redmerski-m…

„J. A. Redmerski-t eddig nálunk három megjelent könyve alapján ismerhetjük, azonban A soha határa és Az örökké határa , valamint az Ének a szentjánosbogarakról merőben ellentéte a Megölni Sarai könyvnek, már csak a címe alapján is. Míg az előző kettő egy nagyon aranyos, utazós, szerelmes történet, addig az utóbbi sokkal komorabb, sokkal mélyebb és veszélyesebb vizekre evezős, erőszakosabb és "durvább” sztori.

Külön örültem, hogy Redmerski nem marad az átlagos szerelmi történeteknél, hanem mer belevágni más témába is, mint például ebben a könyvben a mexikói drogbárók és a bérgyilkosok világába. Már ez az alapötlet felcsigázta az érdeklődésemet, és szemeztem a könyvvel, ami szintén körözött engem, hiszen tavaly karácsony előtt egy nyereményjáték során megnyertem a Megölni Sarait.

A könyv azonban csak most került sorra nálam, és meglepően jó történetet kaptam ebből a teljesen más perspektívából, persze voltak hibái is…

Victort imádtam, Sarait pedig néha megvetettem, a kettejük közötti szikrát pedig még tovább éltettem volna. :)"

4 hozzászólás
Törpillaa P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Imádom, imádom nekem nagyon tetszett. ❤ ❤ Izgalmas volt, szexi, egyszerűen zseniális, szenvedélyes. Imádtam. Nagyon tetszett a történtet, és nagyon jó volt a történet. Eszméletlenül jól ki van dolgozva, alig várom a folytatást. Teljesen beleszerettem egy cseppet sem untam végig izgultam az egészet. Imádtam Victort szenvedélyes, veszélyes, és nagyon tetszett a karaktere. Már az elején teljesen elvarázsolt a személyisége. ❤ ❤ Sarai-t is nagyon bírtam kitartó volt, és nagyon jó párost alkottak Victorral.
Csak ajánlani tudom. :-)

14 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Elkezded és nem tudod letenni. Teljesen magába szippant és nem enged.

6 hozzászólás
KönyvMoly_1989>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Sötét, durva, szexi…
Bekebelezett a történet! Minden ízében izgalmas, vad, lélegzetelállító fejezetek váltották egymást, egy pillanatra sem unatkoztam, végig képes volt az írónő lekötni a figyelmemet.
A krimiszál, a gyilkosságok domináns elemek voltak a regény folyamán végig, a kötet végén pedig kaptunk egy adag erotikát is.
Sarai egy igazi kemény csaj, csodáltam a lelki ereje és a temperamentuma miatt, a viselkedése alapján kedvenc női főszereplő lett. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a folytatásban még mi minden történik vele.
És Victor! Titokzatos, dögös, vad, mégis érzelmes figura, aki hidegvérrel öl, ha kell, de van egy gyengéd oldala is. Igazi adrenalinlöket.
Eszméletlen párost alkottak Saraival, ide nekem a második részt, MOST!!!
És a borító… Valami elképesztő… A maga morbid módján gyönyörűséges.
Tökéletes és megrázó sztori, mindenképpen 5 csillagot érdemel!

1 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
J. A. Redmerski: Megölni Sarait

Redmerski konyveiben egyertelmuen azt szeretem a legjobban, hogy stilusosan es megfontoltan ir. Noha kismillio sallanggal lehetne ezt a sztorit is korbepakolni meg sem teszi, meghagyja a maga puszta es nyers valojaban.
Sarai tipikusan az a szereplo, akinek az elete a legmesszebb all a normalistol, de megis oriz magaban egy kis szigetet, ahol ott csillog a normalitas kis csiraja. Az azonban, hogy a cseberbol vodorbe helyzete mennyire mondhato normalisnak, es a kesobbiekben mennyire van eselye egy normalis eletre az mas kerdes.
Victor az a szereplo, aki nem tudsz hova tenni az elejen, benned is hasonlo ketelyek dolgoznak, mint fohosnonkben. A tortenet elorehaladtaval ez a kod oszladozni kezd, es szepen lassan lathatova valik az, hogy o is ugyanugy a tulelesre hajt, mint ahogyan a lany.
Kivancsian varom a folytatast, mert a maga mufajaban az egyik legjobb konyv, amit valaha olvastam.


Népszerű idézetek

Brigi__>!

Azt hiszem, mindannyian úgy vagyunk beállítva, hogy csóváljuk a fejünket mások hülyeségét látva, egészen addig, amíg mi magunk is kétségbeejtő helyzetbe nem kerülünk.

Evika82 P>!

– De te mást is tettél, amire korábban soha senki sem volt képes –
teszi hozzá. A tekintete meglágyul, nekem pedig mindjárt elolvad a
szívem. – Elérted, hogy érzelmeim legyenek. Felnyitottál.

Kapcsolódó szócikkek: Victor Faust
perpetua P>!

Kíváncsi vagyok, vajon én járok-e a fejében. Mivel én képtelen vagyok megállni, az enyémben egyfolytában ő jár.

Evika82 P>!

Megfogja a csuklómat, és gyengéden ráhúz a mellkasára.
Ujjbegyével végigcirógatja előbb az arcom egyik oldalát, majd a
másikat. Végig a szemembe néz, sőt, mintha túl is látna rajta.
Kíváncsi vagyok, mit keres a tekintetem mélyén. Bármi is az,
remélem, sosem találja meg, hogy örökre így maradhassunk.
Két keze közé fogja az arcomat, és a számat az övéhez húzza.
– Mi tettél velem? – kérdezi.
– Én is éppen ezt akartam tőled kérdezni.

Kapcsolódó szócikkek: Sarai Naomi Cohen · Victor Faust
RRoxana>!

– Hatalmas különbség van a félelem és a bizonytalanság közt, Sarai. Te semmitől sem félsz, viszont mindentől elbizonytalanodsz.

144. oldal

KönyvMoly_1989>!

– Bostonban születtem – mondja. – Van egy húgom. Egy évvel fiatalabb nálam. Anyám valahol Budapesten van. Apám halott. Ő volt az első ember, akit megöltem.

55. oldal

KönyvMoly_1989>!

Nem ütök meg nőket, csakis akkor, ha azok fegyvert szegeznek a fejemhez.

31. oldal

RRoxana>!

– És mi az erőssége? Mármint a gyilkolást leszámítva, természetesen.
(…)
– A vezetés – feleli.

25. oldal

Niitaa P>!

– Ez ellentmond mindannak, ami vagyok, Sarai – mondja, és megcsókol.
– Nem, dehogyis – suttogom, és visszacsókolom. – Ettől csak több leszel, mint aki vagy.

325. oldal

KönyvMoly_1989>!

Mindig az első gyilkosság a legnehezebb, azt sosem felejti el az ember.

190. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Karen M. McManus: Lehull a lepel
Baráth Viktória: A főnök 2.
Helena Silence: Enigma
Stephen King: Joyland
Julie Garwood: Szívtipró
Stephenie Meyer: A Vegyész
Marni Bates: Gyilkos a vonal végén
Joël Dicker: A Baltimore fiúk
Lakatos Levente: Aktus