Killing ​Sarai (In the Company of Killers 1.) 20 csillagozás

J. A. Redmerski: Killing Sarai J. A. Redmerski: Killing Sarai J. A. Redmerski: Killing Sarai J. A. Redmerski: Killing Sarai

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sarai ​was only fourteen when her mother uprooted her to live in Mexico with a notorious drug lord. Over time she forgot what it was like to live a normal life, but she never let go of her hope to escape the compound where she has been held for the past nine years.

Victor is a cold-blooded assassin who, like Sarai, has known only death and violence since he was a young boy. When Victor arrives at the compound to collect details and payment for a hit, Sarai sees him as her only opportunity for escape. But things don’t go as planned and instead of finding transport back to Tucson, she finds herself free from one dangerous man and caught in the clutches of another.

While on the run, Victor strays from his primal nature as he succumbs to his conscience and resolves to help Sarai. As they grow closer, he finds himself willing to risk everything to keep her alive; even his relationship with his devoted brother and liaison, Niklas, who now like everyone else wants Sarai… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
328 oldal · ASIN: B00DH5FT4M
>!
CreateSpace, Washington, 2013
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781490436524

1 további kiadás


Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Victor Faust


Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Vegyük úgy, hogy szuper volt, de aki romantikus novellára számít, az ezzel a könyvvel bizony melléfog. Most éppen emiatt tetszett. Annyira nem éreztem brutálisnak, mint amilyennek be van állítva, de van benne vérontás rendesen.
Redmerski tud írni. Nem is akárhogy. Meglehet, hogy a történetvezetés egy kicsit kaotikus és néhol szükségtelenül hosszúnak tartottam a leírást, de a cselekmény érdekes, és jól átgondolt. A történet lebilincselő és a korábbi műveihez képest sokkal sötétebb hangulatú. Nagyon bele lehet merülni a történetbe. Teljesen magával ragad. Csak olvasod, majd, amire nem számítasz; Bumm! – egy hatalmas,meglepetés a könyv végén.
Egyaránt élveztem a két főszereplő nézőpontját, de azért remélem, a következő könyvben, jobban beleláthatunk Victor gondolataiba.
Sarai 23 éves és megszökik egy mexikói drogbárótól, mert pont kapóra jött egy lehetőség, de az sem izgatja, hogy az illető egy profi bérgyilkos.
Sarai-t nagyon bírtam. Minden szempontból. Annyi éven át őrizte a reményt. Megvolt benne a kellő kitartás. Szegény lány, el sem tudom képzelni, min mehetett keresztül. Nem tiszta fialás, de nagyon szerethető. Soha nem adja fel harc nélkül és soha nem hátrál meg. Csak rendes, „normális” életet szeretett volna, de tisztában van azzal, hogy a kemény 9 év után soha többé nem lesz „normális” élete.
Victor igazi meglepetés volt számomra. Nagyon jó volt, mert nagyon átjött a harc önmagával szemben. Segítsen-e a lánynak, vagy sem. Szépen meg lett oldva, jó volt a kivitelezés, ahogy szép lassan felemelte a falakat, és engedett az érzelmeinek. Így aztán Victor Faust belopta magát a szívembe. Olyan a tulajdonságokkal rendelkezik, amiket a legjobban szeretek egy könyves hősnél. Bár itt nem egyértelmű, morálisan kétértelmű, mert sokkal inkább egy anti-hős, meggyötört, és egy rosszfiú. Bár 38 évesen szerintem már egy kis csúsztatással sem lehet valakit fiúnak nevezni. Maradjunk a badass megnevezésnél.
A románc, ami kettőjük között kialakult nem volt hétköznapi. Mint egy akció-thriller filmben. Egyiktől sem várható el mély kapcsolat és a túlélés volt a lényeg számukra. Az nagyon tetszett, hogy ugyan lett volna alkalmuk többször is „egymásnak esni”, de aki sok szexre számít az, csalódni fog. Az a pár alkalom viszont….wow! Szépen kivitelezett, érzéki, szinte látványos. Javier velejéig romlott. Igazi gonosz, akinek kényszerképzetei vannak. Hogy képzeli, hogy ez a szerelem? Ráadásul háremet tart. Menjen oda, ahová gondolom! Pffffff…. Egyébként jó kis popcorn mozifilmet lehetne ebből a könyvből készíteni.
Aki szereti a titkokat és hazugságokat, fel van készülve egy kis vérontásra és egy nem hétköznapi romantikára, annak kétségkívül tetszeni fog ez a történet.

32 hozzászólás
Szilvi00 P>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Öröm látni és tapasztalni, hogy J. A. Redmerski ilyen sokoldalú tehetség. Egész más könyv volt, mint A soha határa. A véres borító láttán egy NAGYON durva történetre készültem, de úgy látszik, engem már nem olyan könnyű sokkolni. Minden teketória nélkül belecsaptunk a lecsóba, és nem tudok felidézni egyetlen oldalt sem, ami ne lett volna izgalmas, akciódús, vagy lebilincselő. Victor annyira hallgatag és titokzatos volt az elején, alig szólt pár szót. Magamban azért imádkoztam, hogy ne hagyja sorsára szegény Sarai-t. És amikor spoiler majdnem sírva fakadtam. Sajnáltam és csodáltam a lányt. Szerintem 9 évnyi fogság egy drogbáró karmaiban, megváltoztatná a legszelídebb angyalkát is. Ennek ellenére képes volt megbízni egy bérgyilkosban. Őrület!!! Mármint jófajta őrület! „Ide-nekem-a folytatást" féle őrület! :)

>!
328 oldal · ASIN: B00DH5FT4M
2 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Magyarul már olvastam, az ott leírtak érvényesek ezen kötetre is.
Imádtam úgy ahogy van.

Ittimi78>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Nemvártan jó volt :)) Teljesen más, mint a Soha határa, de épp annyira megfogott!

Viktória_Erdei P>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Voltak félelmeim a könyvet illetően, de alaposan meglepett. Sarai beléphet az erős nők táborába. Sosem veszítette el a reményt, hogy kiszabadulhat. Sajnos nehéz lett volna számára 9 év után, csak simán újra „normális” életet élnie, így úgy döntött, hogy a férfival marad, aki segített neki megszöknie, aki ráadásul bérgyilkos. Méghozzá a legjobb. Többször is volt a kapcsolatukban olyan pont, amikor azt hittem, hogy végezni fog Saraival. Most hogy tudom készül belőle film és William Levy alakítja Victor Faust-ot. Nagyon kíváncsi vagyok hogy oldja meg, hiszen inkább romantikus sorozatokban láthattam.

Szinna>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Más. Kicsavart. Letehetetlen. Izgalmas.

„I don’t think that this thing between us is love, or even lust. It’s something else, something powerful and unmistakable that neither of us have been able to ignore. But it doesn’t have a face. Or a name.”

Sonja>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Tetszett. Hiteles, egyenes karakterek, mindenkinek a jelleme kerek, s követhető, gondolataik, motivációik egyértelműek. Biztos elolvasom a folytatást is. :)

ma_ya17>!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Oh. Wowww. Omg!!! Miután olvastam a Soha határát,gondoltam,bepróbálom az irónő következő könyvét is. Az e-könyvet egy giveaway-n nyertem,és miért ne alapon elkezdtem.
Nem tudom mire számítottam. De erre nem. Lebilincselő,megdöbbentő,megható és szomorú.Félelmetes és szívszorító.
Sarai
„Beautiful, but defeated and damaged. Damaged for the rest of her life and no amount of emotional mutilation will ever fully give her back her innocence.”
Victor
“In the end, you can only trust yourself. I am not your hero. I am not the other half of your soul who could never let anything bad ever happen to you. Trust your instincts first always, and me, if you choose,last.”

Imádtam a Soha határát,de ez ott van a Hopeless,Too far…,Connected mellet. Jóval az 5 csillag fölött.Nem a szokásos romantikus ömlengés. Nem a megszokott YA-NA kategória.A szerelem másodlagos,ha egyáltalán. A tulélésről,megalkuvásról ás lelki erőről szól.

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Sarai 14 éves volt mikor az anyja eladja egy drogbárónak. 9 évig kénytelen mindazzal a borzalommal,és szenvedéssel együtt élnie,ami egy pszichopata drogbáró udvarában megtörténik, Szexrabszolga,akit Javier a maga elmebeteg módján szeret,ezért még így is kiváltságos helyzetben van a többi lánnyal szemben.
Egy nap ,egy amerikai jelenik meg az udvarban,és egy gyilkosság részleteit beszélik meg Javierrel,mikor Sarai meglátja az egyetlen kiutat ebből a pokolból.Nem habozik,megszökik,és elbújik az amerikai autójában. Noha ,tudja hogy egy bérgyilkossal van dolga,reméli hogy szunnyad benne némi emberiség,és segít neki átjutni a határon.
Kívánsága teljesül,csak épp nem úgy ahogy ő elképzelte. Nagyon úgy néz ki,hogy egyik rabságot felváltotta egy másik.
Mi lesz ebből? ………..

CsepAdri >!
J. A. Redmerski: Killing Sarai

Nagyon más, mint az írónő eddigi könyvei nem egy Soha Határa Nincs szőke herceg fehér lovon és királylány megmentésre várva. Izgalmas, durva, nyers és gyilkos.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

He changed the landscape of my dreams, the dreams I had every day about living ordinarily and free and on my own. He changed the colors on the palette from primary to rainbow – as dark as the colors of that rainbow may be.

Naiva P>!

I’m becoming someone else, that girl lost at fourteen-years-old, forced to live a life of bondage and pain and broken dreams.

Naiva P>!

“Let you live your life,” he goes on, “but I’ll visit you from time to time. Make sure you’re doing OK, that you’re safe and you have everything you need.”

Kapcsolódó szócikkek: Victor Faust
Naiva P>!

You made me feel real emotions. You unlocked me.

Naiva P>!

It’s been nine years since I saw the last American here.

(első mondat)

Naiva P>!

He’s smiling. Not just his eyes, but his lips, too. He’s so beautiful to me. So dangerously beautiful.

Kapcsolódó szócikkek: Victor Faust
Naiva P>!

“You can…afford to buy Versace and Valentino on a housekeeper ’s wage?” I ask incredulously. “No offense.”

Naiva P>!

Don't you see? You'll kill me, if you choose to leave?

Viktória_Erdei P>!

I miss him. I miss him so much. Some people believe that when two people separate that over time they heal. They start to find interest in other people. They go on with their lives. But that hasn’t been the case with me at all.

Viktória_Erdei P>!

Then he starts speaking to her in French.
Spanish, German, French? How many languages does this man speak?


A sorozat következő kötete

In the Company of Killers sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Leylah Attar: The Paper Swan
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Beth Flynn: Nine Minutes
L. J. Shen: Sparrow (angol)
E. K. Blair: Bang (angol)
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Audrey Carlan: Soul
Colleen Hoover: Verity (angol)
J. D. Robb: Naked in Death