Anarchy ​Found (SuperAlpha 1.) 1 csillagozás

J. A. Huss: Anarchy Found J. A. Huss: Anarchy Found

Everyone ​needs a hero.
That’s what Detective Molly Masters tells me. “What we need,” she says, “what the whole world needs,” she pleads, “is a champion.”
The only thing I want to talk about with Molly Masters is how I’d like to make her scream my name when I push her up against a wall, slide my hand up her thigh, and live out my wildest fantasies.
“Someone who will fight against injustice,” she says.
I’ll fight against anything you want, honey. Just come a little closer.
“Someone who will stand tall in the face of adversity,” she says.
I’ll do it standing, sitting, or lying down. See how easy I am?
“Someone who believes in the value of a good deed,” she says.
I believe in the value of me, sweetheart. Because I’m Lincoln Wade. Jaded genius, obscenely wealthy, capable of violence, and looking for revenge.
Molly Masters might have delusions of grandeur. She might see me as some superman capable of cleaning up the scum,… (tovább)

>!
280 oldal · ASIN: B018O3SEJS

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
CsepAdri P
J. A. Huss: Anarchy Found

„I am mayhem, I am anarchy, and I am found. But most of all, I am Alpha.”

Azt se tudom hol kezdjem…
Mikor már azt hiszem az írónő nem tud meglepni itt a bizonyíték.
Megkapom Lincoln-t és Molly-t, az Alfát és az ő Omegáját. Nem vagyok egy sci-fi fan és nem is hiszem, h ez teljesen abba a kategóriába tartozna inkább ahogy az írónő is írta a szuperhős romantikába ;) csak nézőpont kérdése ki a szuperhős :D A Batman-es referenciák nagyon tetszettek, jókat nevettem :))
Csüngtem minden szaván nem nagyon akartam letenni. Biztos ismeri mindenki az érzést mikor gyorsan akar haladni, mert kíváncsi, de közben visszafogja az élmény miatt. Az írónő mindig ezt éri el nálam, kíváncsi vagyok minden apró részletre közben pedig próbálok lassan haladni, h az élmény átjárjon :)))
A történetről nem nagyon akkor spoilerezni, ha kíváncsi vagy egy szuperhősre aki nem igazán Batman bár van hasonlóság van egy barlangja, hasonló a sorsa, neki nincs Alfredja helyette Sheila egy holografikus program ;) és van egy gyenge pontja az Omegája akkor ne habozz. Engem rabul ejtett ez a világ ahol Alfák járják a világot emberfeletti tulajdonságokkal.

EOBS: a könyvek ezen része kincs :)) hogyan jött az ötlet mármint Batman és az Alfa, szóval maga a sorozat. IGEN ez egy sorozat még 3 alfa hátra van ;)


Népszerű idézetek

>!
CsepAdri P

“Who the hell do you think you are?”
“Not Batman,” I answer in the voice I usually reserve for murdering. “I’m told we have a lot in common, but he’s way too nice.”

>!
CsepAdri P

I’m thinking about getting out of the supervillain business.

>!
CsepAdri P

Jesus. Another alpha. What is it with the men in this town? They are all handsome, rich control freaks.

>!
CsepAdri P

I feel like Molly Masters will be my downfall. She is the opposite of everything I stand against. She will make me weak. Make me fail. Make me lose.

>!
CsepAdri P

We stand there, just a few feet apart but separated by more than a tall hedge. We’re separated by fifteen years. By a night in the snow and an eternity of regrets. By choices that pulled us apart, and fate or bad luck that will bring us back together.

>!
CsepAdri P

Everything about Molly points to danger for me. She’s a cop, I’m a criminal. She’s good and I’m bad. She’s the end and I’m the beginning.

>!
CsepAdri P

She’s been programmed to act like a woman and that automatically makes her cunning, vengeful, and able to carry a grudge until she wins.

>!
CsepAdri P

No, Lincoln might not be good in all ways, but he’s good in all the ways that count. He’s strong and smart. He’s brave, and protective, and loyal.
And that’s the hallmark of a true superhero.
Regardless of which side he thinks he’s on.


A sorozat következő kötete

SuperAlpha sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurell K. Hamilton: Affliction
Marata Eros: Constantine
S. L. Jennings: Born Sinner
Alexa Riley: Riding Red
Nalini Singh: Archangel's Viper
Ava Lore: Solstice Sacrifice
Laurell K. Hamilton: A Shiver of Light
Rae D. Magdon: The Second Sister
T. S. Joyce: Wolf Bride
Lauren Stewart: Hyde