Szörnyifalvi ​mesék 3 csillagozás

Izmindi Katalin: Szörnyifalvi mesék

Szörnyifalván zajlik ám az élet! A kis település szörnyisulijában a kis szörnyik mindent megtesznek annak érdekében, hogy legyőzzék a félelmeiket, és végre ők is félelmetes, akarom mondani „félelemmentes” szörnyikék lehessenek.
Te mitől félsz? Tarts velünk a szörnyikék izgalmas világába, ismerjétek meg Szörnyi Szindi, Szilla, Szigfrid, valamint a rosszcsont Gömbi, Dábló és barátaik kalandos, kedves történeteit, és próbálj velük együtt megszabadulni a félelmeidtől!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Roland Toys, Budapest, 2017
64 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155627460
>!
Roland Toys, Budapest, 2017
64 oldal · ISBN: 9786155627750

Kiemelt értékelések

Balulajka>!
Izmindi Katalin: Szörnyifalvi mesék

Szörnyifalva kis szörnyékéi pontosan ugyanazoktól a dolgoktól félnek, mint a kisgyerekek: az eltévedéstől, a bokorban megbújó valamitől, a szerepléstől, a doktor bácsitól… sorolhatnánk vég nélkül. A könyvben végigkísérhetjük a gyerekekkel együtt, hogy a kis szörnyikék hogyan győzik le félelmüket és lehet, hogy észrevétlenül gyermekeink is elbúcsúznak félelmeik egy részétől. Szabó István Attila vicces szörnyikéi biztos az emlékezetükbe vésődnek.

safiva>!
Izmindi Katalin: Szörnyifalvi mesék

A könyv aranyos kis meséiből kiderül, hogy még bizony a szörnyecskék is félnek számtalan dologtól, többek között a sötétségtől, az ismeretlentől, a feleléstől. A történetek bemutatják, hogy egy-egy félelemtől hogyan szabadultak meg a szörnyecskék, így kisgyermekek is, a szörnyecskékkel azonosulva legyőzhetik saját félelmeiket.

karolka>!
Izmindi Katalin: Szörnyifalvi mesék

Zalán fiam 4 évesen egyszerűen imádta. Csak ezt lehetett olvasni. Tanulságos kis mesék, amelyek megtanítják, hogy mindenki félhet valamitől. Még a szörnyek is. S a félelmeket le lehet győzni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kertész Erzsi: NEM mese
Mélanie Watt: Cidrimókus és a sötét
Sven Nordqvist: Findusz elköltözik
Csukás István: Pom Pom meséi – Festéktüsszentő Hapci Benő
Fésűs Éva: Az ezüst hegedű
Bodor Attila: A tél menyasszonya
Julia Donaldson: A Graffaló
Pásztohy Panka: Mentsük meg a kiskutyám!
Rob Scotton: Russell, a bárány
Marék Veronika: Kippkopp a fűben