Ismerd ​meg a formákat 4 csillagozás

Ismerd meg a formákat

A csillogó színekkel teli vidám kötetet – mely a színek világába vezet be – a kisebbek mellett az írással és olvasással most ismerkedő gyerekek is nagy haszonnal forgathatják! A sorozat további kötetei: Ismerd meg a számokat; Ismerd meg a formákat.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2005
8 oldal · ISBN: 9633690641

Kiemelt értékelések

worsi P>!
Ismerd meg a formákat

Rá van írva, hogy csak 3 éven felülieknek, mert apró részeket tartalmaz. No, ez nem igaz. Nem tartalmaz apró részeket, csak ha rossz ragasztót használnak, szétesik.
Egy három év felettit ez maximum fél percig köt le, amíg átlapozza. Egy másféléves viszont 10-15 percig is nézegeti.
Ezen felül következetlen. A körnél le van rajzolva egy fánk meg egy gyerek pancsolómedence nem fölülről. Az oválishoz pedig odabiggyesztették a címlapon is látható tavirózsás-aranyhalas tavacskát, ami ugyanilyen szögből van lerajzolva – akkor az is mehetett volna a körhöz, vagy a másik kettő az oválishoz.

AnkeCs>!
Ismerd meg a formákat

Régóta kerestem olyan színeket oktató könyvet, ami egyszerű, a színek és a tárgyak párosítása valósághű és aránylag kedvező árban van. Fantasztikus ötlet volt, hogy csillámló színekkel is prezentálták az adott színeket. A gyerek le sem tudja róla venni sem a szemét, sem az ujját. :) Bár 3 éves kor felett ajánlják a könyvet, mert apró részeket tartalmaz, gondolom itt arra gondoltak, hogy ha szétesik a préselt lap, akkor a csillámlapok kieshetnek, de szülői felügyelettel erre nem sok esély van, így én már 6 hónapos kortól is ajánlom. A bemutatott színek: a zöld, piros, kék, sárga és a rózsaszín.


Hasonló könyvek címkék alapján

Zelk Zoltán: A három nyúl
J. Z. Novák: A tücsök meg a hangyák
Julia Donaldson: A majom mamája
Móricz Zsigmond: A török és a tehenek
Csukás István: Sün Balázs
Eric Carle: A telhetetlen hernyócska
Vlagyimir Szutyejev: A három kiscica
Gazdag Erzsi: Mesebolt
Julia Donaldson: Zog, a sárkány
Sam Taplin: Hova bújtál, kisróka?