Vallomás ​– Confess 83 csillagozás

Isabella Starling: Vallomás – Confess

A nevem Amadeo Dacosta, de neked… neked csak Atyám.

Hónapokon át figyeltem Carlotta Tomassit. Csak az alkalomra vártam, hogy kiragadhassam a kényelmes életéből. A maffiavezér lánya nem lesz többé édes és ártatlan. Nem, ha rajtam múlik.

Elrabolják. Elviszik. Fogoly lesz. Carlotta engedelmes kis bárányból megtört bűnössé válik a cellában, amit csak neki építettem. Szinte még gyerek, egy elbűvölő, ártatlan szépség. Ő lesz a legféltettebb tulajdonom.

Várom a pillanatot, mikor felébred és rájön, hogy most már hozzám tartozik. Az enyém. A félelem. A várakozás. A fájdalom. Mindent elveszek tőle. Az első szavaimmal pedig megpecsételem a sorsát.

Ideje gyónni, kis bűnösöm.

És Atyád nem bocsát meg.

Ez a mocskos pap, álmaid… vagy épp rémálmaid főszereplője.

A Vallomás egy sötét romantikus maffiaregény, ahol a főhősnőt elrabolják és fogva tartják.

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
304 oldal · ISBN: 9786156155023
>!
Book Dreams, 2020
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156155016 · Fordította: Grlica Brigitta

Kedvencelte 5

Várólistára tette 36

Kívánságlistára tette 29

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Nehezen értem a százalékokat néha. Ez a könyv semmivel nem rosszabb, mint az irreális, elnagyolt és szexszel teli agyonreklámozott könyvek tömkelege, amikért annyira odavan sok ember. Sőt, jobb volt, mert minden idegesítő tulajdonsága ellenére szolgált újdonsággal.

zuna19 >!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Nagyon elvetemült lettem, hogy ezt elolvastam végig. :DD
Zsákbamacska: Igazából nem olvastam fülszöveget, így fogalmam se volt mi lesz benne történetileg. Mikor belekezdtem na mondom megint egy Sierra Simone: Priest hasonmás, ami anno kicsapta nálam a biztosítkot. Ebben a stílusban csak azzal tudok párhuzamot vonni, mert hiányosak az ismereteim. :DDD
Szóval a borító meg a rövidsége miatt kezdtem neki. Hát mit is mondjak, elolvastam, de kedvencem nem lett. Kicsit brutálisnak tartom és értelmetlennek.

2 hozzászólás
Karinaa7 P>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Mielőtt elkezdtem a könyvet, már nagyjából tisztában voltam a történettel, mert már tavaly sikerült le spoilereznem magamnak. Nagyon sokan kiakadtak ezen a könyvön és azt hittem, hogy én is ki fogok, de úgy tűnik, hogy már a könyv elolvasása előtt túltettem magam ezen az egészen. Én még mindig nem értem egyáltalán Carlottát, hogy miután megtudta az igazat Amadeoról. De viszont nekem egyáltalán nem tetszik a vége. Sokkal inkább arra lettem volna kíváncsibb, hogy spoiler Fura, de sokkal rosszabbra számítottam.

bettina_s1997>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Nagyon tetszett a könyv, bár nekem egy kicsit rövid volt, hosszabbra számítottam. Viszont nem értek egyet a 65%-kal, sokkal jobb könyv.
Nem gondoltam volna, hogy azok után amit Amadeo tett Carlottával, spoiler
Az elején baki volt, hogy tudtommal nem lett kimondva Carlotta előtt Amadeo neve, mégis gondolatba a nevén szólította.
Ezen az egy dolgon kívül minden a helyén volt számomra.
Megy az 5*. :)

Nickie P>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

A boritóval kezdeném nagyon szép lett, istenem azok az izmok ♥
Kicsit becsömörlöttem az erotikus-romantikus könyvekből, ezért most sorra más és más könyveket szeretnék olvasni, most a dark romance kategóriát kezdtem el.
Istenem annyira beteg ez a könyv, de őszintén, nem tudtam letenni és imádtam. Kemény volt, de még ez sem zavart.
Megszakadt a szívem Amadeoért (Nagyon tetszik a neve ♥), teljesen megértem a bosszúját, bár azért lehet kicsit túl lett tolva, de még a vallás rész is nagyon bejött.
Ki merné hibáztatni? Te a fordított esetben mit tettél volna? Én valószínűleg túl sem éltem volna a következő időt, miután tudjuk mi történt a családjával..
Valentino ♥ pedig abszolut szívem csücske lett.
Nem hallottam még az írónőről, de remélem hallunk még felőle, nagyon bejött ez az állati stílus :)

Ani249>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Kicsit gondban vagyok ezzel a történettel, ezért is halogattam az értékelését. Nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. Tetszett, de egy csomó minden zavart benne-néhol zavaros volt, néhol csak kapkodta az ember a fejét, hogy most mi is van, most ki kivel, mikor, miért?!

Edina79>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Nagy volt a beharangozója,így nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre.
A könyv az elejétől fogva titokzatos volt,majd a vége felé-amikor felfedte az írónő a szörnyű titkot-,megvilágosodtam. :-)
Amadeo-csak a bosszú éltette és mindent el akart venni Carlottától,aki nem tehetett semmiről.Nem tudtam megkedvelni.
Carlotta-ő a másik szereplő,akit nem kedveltem….
Valentino-az egyetlen szerethető karakter a könyvben.
Stockholm szindróma tipikusesete a könyv.

pufivipi>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Huhh. Brutális és kicsit beteg ez a történet. Ledöbbentem. Ahogy derülnek ki a dolgok, úgysem voltam képes megbocsátani Amadeonak, megérdemelte a golyót. Több jelenetnél is fejem fogtam, hogy ugyan ne már!! Kár volt a vallást belekeverni, talán nem húztam volna le ennyire a csillagozást sem.

t_briga P>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Nem tudom, hogy volt -e már ilyen olvasmányom, aminek az értékelésén ennyit gondolkodtam. Igazából nem tudtam eldönteni, hogy tetszett -e, vagy sem. Az első gondolatom erről a könyvről, hogy ebben a történetben szerintem mindenki egytől egyig beteg, legalábbis van „játék” bőven a fejekben az biztos. Amadeonak az elvakult bosszú teljesen elvette az eszét. spoiler Carlotta, hm, hát a szememben egy buta kis liba volt. Nem volt itt semmilyen Stockholm-szindróma! spoiler Nekem valahogy egyik főszereplő sem volt igazán szimpatikus. Persze az is igaz, hogy a dark romance-októl ne is várjuk annyira szerethető figurákat. Az én számomra kifejezetten zavaróak voltak a fejezeteket bevezető bibliai idézetek. Hát ehhez a könyvhöz ez így nekem kész istenkáromlás volt.
Az eddig leírtak ellenére viszont mégis volt egy olyan hangulata az egésznek, amitől valamennyire élvezhető volt. Na akkor, hogy is van ez? Ez az én nagy dilemmám. Viszont még egyszer biztosan nem fogom elolvasni.

>!
Book Dreams, 2020
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156155016 · Fordította: Grlica Brigitta
Detty77>!
Isabella Starling: Vallomás – Confess

Aludnom kellett egyet az értékelésre, és picit helyre tenni az olvasottakat! Összességében tetszett, de azért volt benne számomra logikai bakik és néha az érzelmi szálakban is éreztem némi ellentmondást. Vegyesek az érzelmeim a történettel kapcsolatban. Romlottság, és a Stockolm szindróma vitte a szálakat nálam. A karakterek szerethetőek voltak, én még Amadeot is kedveltem, mikor a fájdalmát és a bosszúvágyát a szenvedély és a vonzalom gyengítette. Az öccsét az elejétől fogva nagyon kedveltem. Carlotta változása igen érdekes volt, de ahogy Amadeo megtörte…juj…. Tetszettek benne a csavarok, amikre egyáltalán nem is gondoltam volna. Aki szereti a maffiás, szenvedélyes és bírja a „durva” bánásmódot, ne hagyja ki.


Népszerű idézetek

ancsa_17 P>!

–Megkérdeztem… – néz rám Romeo. – Megkérdeztem nagyon szomorú lenne-e, ha papának szólítanálak zio helyett. Mint Elettra és Sarita.
A gyomrom egy merő görcs lesz, képtelen vagyok megszólalni. Carlotta csak mosolyog.
– És mit mondott papá?
– Azt, hogy semmi gond – feleli határozottan Romeo vigyorogva. – Azt mondta, neked kéne papának lenni, hiszen ő most nem lehet itt. És üdvözöl benneteket, szeret mindkettőtöket.

296. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: A vezér
L. J. Shen: Sparrow
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
K. M. Holmes: Neked megadom magam
Borsa Brown: A maffia szívében
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Anne L. Green: Végzetes csábító
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Baráth Viktória: A főnök
Anne L. Green: A sötétség fogságában