Vegetáriánus ​konyha 1 csillagozás

Egész évben friss, egészséges ételek
Isa Fuchs: Vegetáriánus konyha

Hús nélkül is lehet jót enni.
A vegetáriánus ételek egyre kedveltebbeké válnak és nem csupán azok körében, akik elhatározták, lemondanak a húsról. Az egymást érő húsipari botrányok sok embert késztetnek egyre gyakoribb friss zöldségek és gyümöl, gabona- valamint gabonafélékből készült termékek fogyasztására. E könyv étvágygerjesztő fotókkal illusztrálja, milyen sokoldalúan táplálkozhatunk a húsételek és kolbászfélék mellőzésével. A vegetáriánus táplálkozással kapcsolatos általános bevezető rész után nyolc fejezet foglalja össze a levesek és egytálételek, tésztaétele, felfújtak és csőben sülte, saláták és nyers ételek, főzelékek, ázsiai zöldségételek, desszertek és édességek, valamint müzlik és kennyére valók receptjeit – vagyis a vegetáriánus finomságok teljes skálájával megismerkedhet a kedves olvasó.

>!
Alexandra, Pécs, 1996
192 oldal · ISBN: 9633672635 · Fordította: T. Bíró Katalin

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bede Anna: Vegasztrománia
Rohini Dévi Dászi: Hare Krisna – Vegetáriánus szakácskönyv
Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei
Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
Gabonaételek
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek
Scur Katalin: Közös élmények a konyhában