A ​távolság vonzásában 11 csillagozás

Iris Johansen: A távolság vonzásában

Billie Callahan valami esztelen küszködéssel és kalandor lelkülettel eddig mindig kivágta magát a nehéz helyzetekből, de amikor a Sedikhan-sivatagban homokviharba került, úgy érezte, ezúttal kifogtak rajta az elemek. Ekkor a futóhomok förgetegén át egy fekete csődörön vágtató mesebeli herceg száguldott a megmentésére, hogy kiragadja a korai halál markából, mielőtt elnyelné a homoksír. Vajon csak a felajzott képzelet szülte délibáb-e, amit látott? Nem. A titokzatos férfi a fehér burnuszban valóság volt. Elragadta őt a világ végére, a szenvedélyes végzet felé, amelyről titokban mindig álmodott…

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös Rózsa

>!
TexT, Budapest, 1990
154 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638045051 · Fordította: Hortobágyi Ildikó

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Billy Callahan


Kedvencelte 1

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Mariann_Radasits P>!
Iris Johansen: A távolság vonzásában

Már többször olvastam, de még mindig képes elvarázsolni. A szőke sivatagi herceg és az ő Szellőrózsájának szerelme olyan tiszta és erőteljes érzelmeket sugároz, ami felemeli az ember lelkét. Nem hiányzik belőle a humor és a kaland sem. Tökéletes romantikus regény.


Népszerű idézetek

>!

– Hát ez igen költői volt. Nem emlékszem rá, hogy bárki is valaha virághoz hasonlított volna. Különösképp nem akkor, amikor vele együtt épp a megfulladás fenyegetett bennünket.

>!

– És nem szabad szégyellned, hogy félsz. Mindenki fél olykor-olykor.

Inimma P>!

Akár Arábiai Lawrence is lehetne – gondolta magában Billy Callahan, és meghökkenve döbbent rá: a sivatag hercege szőke!

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Billy Callahan
Mariann_Radasits P>!

– Szellőrózsa – ízlelgette a férfi ismét a szót, ezúttal kissé gondterhelten. – De hisz a szellőrózsáknak is vannak gyökereik. Hol vannak a te gyökereid, Billy? Hol van a családod, a legkedvesebb helyeid?
– Árva gyerek voltam – válaszolta egyszerűen. – És minden hely kedves a maga módján. Valószínűleg én nem is lehetek szellőrózsa, mert annak vannak gyökerei. Nekem nincsenek. Cigány vagyok, és az leszek tán még kilencvenéves koromban is. És igen-igen jól elvagyok így, ahogy vagyok!
– Csak ne olyan hevesen! Senki nem vonja kétségbe, amit mondasz. Mindenkinek olyannak kell lennie, amilyen. Nem akarlak én megváltoztatni, Billy. Ez csak megzavarná a dolgok természetes rendjét. – Finoman, szinte ingerkedve a lányéhoz dörgölte az arcát. – Abban viszont nincs semmi természetellenes, ha az ember kivirul, és megvalósítja önmagát. Ez csodálatos tud lenni. Szeretném látni, ahogy mindez megtörténik veled, Szellőrózsa.

13. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Crusie: Azonos hullámhosszon
Jeanette Ernest: Szerelmi fészek
Cait London – Debbie Macomber – Leigh Michaels: Pénzen vett udvarlás / Az igazi hős / Szerető – látatlanban
Joan Elliott Pickart: A rejtély
Elizabeth Krueger – Nora Roberts – Anne Mather: Nem csalás, nem ámítás / Legyőzhetetlen hármas / Apa nélkül nem megy
Cathy Williams: A szívtipró
Jennifer Dale: Gyengéd rapszódia
Diana Morgan: Tündöklő álmok
Debbie Macomber: A gyermekbarát / Az adott szó / Papa, ne félj!
Quinn Wilder: Mint a hurrikán