Ínyenc ​szárnyasok 2 csillagozás

Ínyenc szárnyasok

Stahl ​magazin – az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.

Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb szárnyasételeiből, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
A világ legjobb rántott csirkecombja módjára elkészítheted a világ legjobb rántott patisszonját. Szívesen megfőznéd újra a gorgonzolás-zsályás csirkeragut? Itt a receptje, de próbáld ki, milyen, ha átalakítod spenótsalátává. Mit szólnál egy konfitált libacombhoz? És a hasonló módszerrel készülő kínai
ötfűszeres kacsához? Felidéznéd a rumos-fűszeres csirke zamatát? Feltétlenül ízleld meg pulykarolád formájában is.

Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó barangolás, gondolatébresztő főzőiskola… (tovább)

>!
Lettero, Budapest, 2018
120 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155733932

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Aemitta
Ínyenc szárnyasok

nem találtam a receptek között olyat, amit szívesen kipróbáltam volna. No nem azért, mert a „bánatos, párolt csirkemellen” túl ne lenne élet, hanem mert a könyvben található (túl)ízesítés nem az én világom.


Hasonló könyvek címkék alapján

Csokis csábítások
Lovász Andrea (szerk.): Tejbegríz
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
F. Nagy Angéla: A család szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában
Mautner Zsófia: Egy év a konyhámban
Hegyi Barbara: Abraka babra
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv