Respekt 6 csillagozás

szexkönyv fiúknak
Inti Chavez Perez: Respekt

Mit is jelent férfinak lenni? Mit takar az emberek testbeszéde, milyen heterónak, melegnek vagy binek lenni? És hogyan kerül a képbe a tisztelet, a legfontosabb dolog a szexben és a szerelemben? Hogyan kell flörtölni, milyen a jó előjáték, hogyan kell csókolózni, milyen a szex? Ebben a könyvben pont azokról a dolgokról olvashatsz, amelyek minden fiút foglalkoztatnak, de ritkán mernek kérdezni róluk. Inti Chavez Perez egy jó fej báty vagy idősebb barát hangján vezet be a szexualitás rejtelmeibe az elejétől a végéig, az első szárnypróbálgatástól a komoly párkapcsolatig.
Perez a szexuális felvilágosítás elismert szakembere Svédországban, számos iskolában beszélt már fiúkkal (és lányokkal) a szerelemről és a szexről.

>!
Corvina, Budapest, 2019
218 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631365382
>!
Corvina, Budapest, 2019
224 oldal · ISBN: 9789631365856

Kedvencelte 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 12

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ács_Milán>!
Inti Chavez Perez: Respekt

Inti Chavez Perez: Respekt szexkönyv fiúknak

Nem igazán én vagyok a célközönsége ennek a könyvnek, már csak a koromból kifolyólag sem, hogy mást már ne is említsek. Ennek ellenére azért akadt egy-két olyan információ, ami újdonság volt számomra.
Ez a könyv, mint ahogy már a borítón is olvashatjuk, fiúknak íródott. Véleményem szerint a tinédzser lány olvasók is egész nyugodtan olvashatják és ők is hasznos információkkal gazdagodhatnak mielőtt még belevetnék magukat a szexuális világ rejtelmeibe.
Azt gondolom, hogy minden szülő feladata lenne a szexuális felvilágosítás már a gyereke tizenéves korában, viszont sajnos vannak olyan családok, ahol ez a téma tabu és nem kerül sor ilyen beszélgetésekre a családban. Ezek a gyerekek ilyenkor általában vagy társaiktól kérdeznek vagy az internetet és különböző könyveket hívnak segítségül. Ez a könyv tökéletes lehet egy ilyen felvilágosítás megkezdésére. Annak ellenére, hogy a könyv nem túl hosszú, az író próbált mindenről írni, ami a szexuális témával kapcsolatos.
Fiatal olvasóknak egyértelműen ajánlom!

2 hozzászólás
csabaviki>!
Inti Chavez Perez: Respekt

Inti Chavez Perez: Respekt szexkönyv fiúknak

Sem tini nem vagyok, sem fiú :) de nekem nagyon tetszett ez a könyv. A pikáns részek is érdekesek voltak :D, de nőként főleg azokat a fejezeteket értékeltem, ahol a tisztelet volt a téma. Jó lenne, ha ezek a gondolatok elültetődnének a fiúk fejében.
Mindenképp hiánypótló, és szerintem a hangneme is épp megfelelő, se nem felnőttesen okoskodó, se nem túl gyerekes, vagy bugyuta. Már csak az a kérdés, hogy hogy lehet odaadni úgy ezt a könyvet az érintett korosztálynak, hogy ne gondolják, hogy ez ciki :)


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

A szerelemnek hatalma van felettünk. Belebetegedhetsz, de meg is gyógyíthat.

66. oldal

Inti Chavez Perez: Respekt szexkönyv fiúknak


Hasonló könyvek címkék alapján

Hoppál Bori: Az én testem
Paul Joannides: A nemi örömszerzés enciklopédiája
Nick Fisher: Bumm a gatyában
Gilbert Tordjman – Jacqueline Kahn-Nathan – Jean Cohen: A férfi és a nő 2.
Christine Verdoux – Gilbert Tordjman – Jacqueline Kahn-Nathan – Jean Cohen: A férfi és a nő 3.
Hirschler Imre: A nők védelmében
Jasminka Petrović: Szex kezdőknek
Nyírő András: A nő kódja
Kurt Seelmann: Gólya hozza…?