A ​bába válaszol 20 csillagozás

Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol

„Mindmáig nem született olyan könyv, melyet bábák írtak volna a leendő szülőknek: ezt kellett megállapítanom a vonatkozó szakirodalom kutatása közben. Sokan kérdezik tőlem évek óta, hogy hol találják meg leírva is javaslataimat, ötleteimet. Ezt a könyvet azzal a céllal írtam, hogy tájékozódó olvasmányt adjak a várandósság, a szülés és a gyermekágy időszakára. Kolléganőimnek pedig betekintést szeretnék nyújtani a szabadúszó bába munkájának szépségeibe, és arra biztatni őket, hogy bátran éljenek a természetes gyógymódok lehetőségeivel az anyák és a babák gondozása során. Egyben szeretném a könyv olvasói előtt újra ismertté tenni a bába szakmáját.”

>!
Aromakeverékek, Budapest, 2016
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631215151 · Fordította: Hudáky Rita
>!
Katalizátor, Budapest, 2007
402 oldal · ISBN: 9789638676269 · Fordította: Hudáky Rita

Most olvassa 3

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
kucsera
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol

Hol szüljünk … kórházban – otthon , és ami közte van. Ezt fogja közre a könyv, korszerű módon – bár nem vagyok szülész orvos (mint néhány barátom), az ismerőseimmel gyakorta hajba kapunk ezen a kérdésem, mi a jobb a gyereknek * ők ezt tanulták … Palya Beának van egy remek kis dala ezzel kapcsolatban.

Ja igen, és hogy miért is jutott ez eszembe éppen ma…-

„Jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla pénteken Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász büntetését, akit öt év helyett tíz évre eltiltottak hivatása gyakorlásától is.”

… szép is ebben a fene nagy demokráciában! Arról nem is beszélve amiről a gyógyszerész barátok maguk is nyilatkoznak, az egyik legnagyobb pénz és aljasság ebben van – melyik orvosság kinek mikor miért? Megjegyezném, hogy mint a családom nagy része magam is egészségügyi végzettséggel ’54504601 rendelkezek * 'kor_boncnok is vagyok.'

>!
Honey_Fly P
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol

Nagyon hasznos könyv. A várandósság kezdetétől a gyermekágyig rengeteg kérdésre kínál alternatívákat és ad tanácsokat.

5 hozzászólás
>!
melchet
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol

Nagyon hasznos könnyv a terhesség és a gyermekágy idejére. Jól leírja, mire számíthatunk, és a nehézségekre milyen gyógyír van a homeopátia, illóólajok és gyógynövények segítségével. Olvasmányos, tele saját tapasztalat leírásával, így sokkal személyesebb a könyv mint a többi amit a szülésre készüléskor olvastam.


Hasonló könyvek címkék alapján

Marie F. Mongan: Szülés, ahol én irányítok!
Michel Odent: Császármetszés
David Attenborough: Az élő bolygó
Gerald Durrell – Lee Durrell: Az amatőr természetbúvár
Douglas Adams – Mark Carwardine: Utoljára látható
Bernard Dumpleton – Anne Gatti – Anna Grayson – Derek Hall – Tim Healey – Tim O'Hagan – Peter Leek – John Man – Antony Mason – Geoffrey Sherlock – Keith Spence – Jill Steed: Varázslatos Föld körüli utazás
Demi Lovato: Légy erős!
Farley Mowat: Ne féljünk a farkastól!
Varga András – Varga Domokos: Ég és Föld
Jared Diamond: A világ tegnapig