A ​Viharfaló titka (Kalandorkrónikák 1.) 10 csillagozás

Indira Myles: A Viharfaló titka

Askaber város megbecsült polgárának, Raguar Hantosnak az embere vagy. Szakterületed a kémkedés, besurranás, alkalomadtán akár a fenyegetés is. Ám a feladat, amellyel ezúttal megbíz téged, nem hasonlít egyetlen korábbi munkádra sem… Minden a Te döntéseiden múlik – úgyhogy légy résen, nehogy elvessz az intrikák labirintusában!

Ez a könyv nem átlagos regény: itt Te vagy a főszereplő! Egy egész kötetnyi játékot tartasz a kezedben, amelyben te döntheted el, hogyan alakuljon a történet. Az intrikák és harcok közben pedig elmerülhetsz a legnépszerűbb hazai fantasy, a \'M.A.G.U.S., avagy a kalandorok krónikája\' világában…

>!
Delta Vision, Budapest, 2009
230 oldal · ISBN: 9789639890497 · Illusztrálta: Bíró Sándor

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Allanon>!
Indira Myles: A Viharfaló titka

Igazán jól hozza a M.A.G.U.S. hangulatot. Nagyon jól megszerkesztett fantasy nyomozós történet. A fél csillag a nehézsége miatt vonódott le. Nagyon sokszor ültem neki, mert vagy nem sikerült valamit megszereznem, vagy nem volt elég ezüstöm a megvételhez. Így pedig hiába jutottam el a végéig, mindig meghaltam. Élvezetes volt végig játszani.

Hanon13>!
Indira Myles: A Viharfaló titka

Első ilyen típusú könyvem, de meg kell mondjam annyira nem tetszett. Egyes párbeszédek nem passzoltak az előtte lévőkhöz, illetve néha ide-oda ugráltam a napszakok között. Viszont a történet tetszett, és jó volt hogy több befejezés között lehetett választani.


A sorozat következő kötete

Kalandorkrónikák sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jonathan Graves: Mágusok tornya
Varró Dániel: A szomjas troll
Ian Livingstone: A varázsló kriptája
Raoul Renier: Acél és Oroszlán
Wayne Chapman: Karnevál
John Caldwell: A Káosz Szava
Kornya Zsolt (szerk.): Kráni krónikák
Wayne Chapman: Garmacor címere
Boruzs Gergely Gábor: A korona árnyékában
Ian Russel: Egyezség