Indiai ​konyha 0 csillagozás

Indiai konyha

Az indiai konyha kulináris sokszínűségéről és rendkívüli ízgazdagságáról híres.
Ebben a remek szakácskönyvben ízletes főételek, egzotikus köretek és csábító desszertek nagy választékát találjuk. A zöldségektől a halakon, a húsokon és a szárnyasokon keresztül az édességekig minden ízléshez megtalálható itt a megfelelő étel.
A receptek egyszerűek és könnyen áttekinthetők, friss hozzávalókat tartalmaznak, és az így elkészített ételek az aromák utánozhatatlan változatosságát nyújtják.

>!
Art Nouveau, Pécs, 2012
256 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155104312 · Fordította: Sütő Gyöngyi

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei
Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából
Korpádi Péter: Kínai és távol-keleti konyhák
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Suzie Ferrie: Receptvarázs fűszerekkel
Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve
Liptai Zoltán: 10, 20, 30 perces ételek
Pierrot: Megkóstolni Ázsiát
Zhao Yi – Kassai György: A Vörös Sárkány ízei
Ugron Zsolna: Hét évszak