Indiai ​konyha 0 csillagozás

Indiai konyha

Az indiai konyha kulináris sokszínűségéről és rendkívüli ízgazdagságáról híres.
Ebben a remek szakácskönyvben ízletes főételek, egzotikus köretek és csábító desszertek nagy választékát találjuk. A zöldségektől a halakon, a húsokon és a szárnyasokon keresztül az édességekig minden ízléshez megtalálható itt a megfelelő étel.
A receptek egyszerűek és könnyen áttekinthetők, friss hozzávalókat tartalmaznak, és az így elkészített ételek az aromák utánozhatatlan változatosságát nyújtják.

>!
Art Nouveau, Pécs, 2012
256 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155104312 · Fordította: Sütő Gyöngyi

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Carla Bardi – Walter Mericchi: Világkonyha
Toró Elza: A 100 legjobb kínai étel
Dieter Eckel: Perzsa konyha
Csigó Zita – Kocsis Bálint: 33 street food és bisztróétel lépésről lépésre
Marta Orlowska (szerk.): Török konyha
Frank Júlia: A legfinomabb halételek
Halmos Monika – Nagy Elvira – Pelle Józsefné – Géczi Zoltán – Boda Zoltánné (szerk.): Egzotikus konyha
Dél-Afrika ízei
Ázsiai ízek
Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb mediterrán recept