Boyfriend ​Bargain – Áll az alku 136 csillagozás

Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Célpont: ​egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.
Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.
Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik – a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is –, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!
De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket – kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.
Vajon a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Alexandra, Pécs, 2020
400 oldal · ISBN: 9789634478942 · Fordította: Gaál Olga
>!
Alexandra, Pécs, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634478935 · Fordította: Gaál Olga

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Sugar Ryan


Kedvencelte 12

Most olvassa 9

Várólistára tette 105

Kívánságlistára tette 104

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Tetszett, tetszett, de nem volt az igazi. Be kell vallanom, többet vártam. Ha már itt sokan az Off-Campus sorozathoz hasonlítják a könyvet, akkor nekem egyből a The Score rész jutott eszembe róla először. Csak számomra nem ugrotta meg a szintet. spoiler
Jól indult a történet eleje, de aztán a könyv felénél elveszett a lendület, elveszett a cselekmény és elkezdett ellaposodni az egész.
Sem Zack, sem Sugar nem ért el hozzám. Személyiségük sem jött át annyira. Valahogy megrekedtek, nem tapasztaltam személyiségükben fejlődést.
Maga a történet szerintem jó lett volna, mert tényleg komoly problémákat érint, de valahogy a „felnőtt tartalom” nagyobb hangsúlyt kapott ezeknél. Hiányoltam a kis rózsaszín romantikát.
Nem varázsolt el a könyv, de ennek ellenére senki kedvét sem szeretném elvenni, szóval bátran olvassátok! Hiszen nem vagyunk egyformák! :))

Ella19>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Mikor belekezdtem ebbe a könyvbe, akkor az első oldal után abba is hagytam. Nem volt meg hozzá a kellő hangulat, emiatt olvastam ilyen sokáig. Viszont mikor pár nappal ezelőtt újra nekifutottam a könyvnek, akkor felkeltette az érdeklődésemet. Összességében tetszett a történet. A szereplők is szimpatikusak voltak, viszont a mellékszereplők egy kicsit kidolgozatlanok voltak. Sugarról és Zackről viszont sok mindent meg lehetett tudni. Mindkettőjük nagy jellemfejlődésen ment keresztül. Annyira azonban egyik szereplő se került hozzám közel. Talán egy kicsit Zack. Zack-et nagyon sajnáltam amiatt ami történt vele. Ez a könyv hasonló volt, mint az Off-Campus sorozat.
Ajánlom!:)

ViviPapp>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

A fülszöveg után vártam arra, hogy olvashassam ezt a könyvet, ugyanis Elle Kennedy hokijátékosokról szóló könyveit imádom és nem tudom megszámolni, hányszor olvastam már eddig el. Nem titok tehát, hogy nagyon szeretem a hokisokról szóló könyveket.

Ilsa Madden Mills előző, magyarul megjelent könyve nálam nem aratott osztatlan elismerést, meg kell mondanom, nem is tetszett igazán.
De nem akartam előítéletekkel illetni ezt a könyvet, így félretettem mindent.

A történet eleje nem igazán fogott meg, Sugar személyiségét a történet végére sem kedveltem meg, azonban megértettem, hogy miért is olyan, amilyen.
Nagyon nem is kerülhetett hozzám közel, hiszen nem volt igazán kibontva az ő karaktere, attól függetlenül, hogy megismertük a múltját és jelenét. Valami hiányzott.
Ugyanígy tudok Zackről is nyilatkozni, bár ő egy lépcsőfokkal feljebb áll számomra, mint Sugar.
Az első ok, amiért Sugar Zack közelébe akar kerülni, számomra kicsit érthetetlen volt, de annyit azért felfogtam, hogy abban a helyzetben, minden lehetőséget megakart ragadni, hogy elérje a célját.
A történet az ő kapcsolatukra épül, megismerkedésükre. Tagadhatatlan, hogy vonzódnak egymáshoz, viszont mindkettejüknek menedék a másik.
Nem biztos alapokra építkeznek, csupán a gondok, nyomás elől futnak a másikhoz. Egyfajta bizonytalan kapocs épül köztük úgy, hogy az egyiküket nyomasztja a múltban elvesztett fájdalom, a másikuk pedig nem akar komolyan elköteleződni, a jövőjét akarja bebiztosítani.
Közben azonban – bár önmaguknak sem akarják bevallani, leginkább ezt Sugarra értem – ahogy egyre jobban megismerik egymást, kialakul valami olyan, amelyre talán mindenki vágyik az életben.
A kérdés már csak az, hogy az árnyék, amely a kapcsolatukra borul, engedi – e kibontakozni őket, érzelmeiket.

Összességében tehát nem volt rossz könyv, sőt, a végére eléggé megkedveltem, de nem lett a kedvencem. A mellékszereplők kidolgozatlanok, nem éreztem, hogy bármelyikükről is olvasnék tovább, volt, akitől a hideg is kirázott.
Nem egy bonyolultan megírt könyv, sajnos ezt kell mondanom. Van olyan bestseller, aminél nagyobbnak érzem a hangját a könyvnek, írónőnek, mint amennyire jó. Ezt minden bántás nélkül, de olvastam sokkal jobbat ebben a témában. Az írói stílusát még mindig nem kedveltem meg Ilsának.

Elment egy éjszakai olvasásnak, amikor nem tudtam aludni, de többé nem hiszem, hogy újraolvasom.

Violet_Finch_PMónika P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Nagyon tetszett és sokat mosolyogtam rajta. Sajnáltam Z-t a problémái miatt,nehéz lehetett feldolgozni ilyen fiatalon. (Nem akarom elmondani)
Eleinte haragudtam rá, mert attól tartottam,hogy tényleg csak amiatt használja fel Sugart.De persze és szerencsére tévedtem :)
Alig várom,hogy olvassam a többiek történetét :)

Trice29 P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Nem vagyok maradéktalanul elégedett. A könyv túlnyomórészt tetszett, de többször ellaposodott. Nyűglődésből is többet kaptam, mint szerettem volna. A kémia viszont rendben volt. A hangulat is átjött.

abbywinter I>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Az írónő előző könyvét is szerettem, de ez!!! Azt hittem, hogy egy kis rózsaszín sztorit fogok olvasni, de nem csak az volt. Nagyon nem. Alig bírtam letenni. Imádtam a szereplőket, és úgy egészben a történetet.
Újabb hokis szerelmem akadt :)
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus könyveket. Nekem biztosan újraolvasós!
Imádom, várom a következőt.

Aninaa P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Hát ez… ez… ez…. nem térek magamhoz! Ezer éve keresek egy olyan könyvet ami hasonlít az Off-Campusra és jelentem: ebben megtaláltam! Minden sorát imádtam! Az írónőtől már a Balhés Brit-et is szerettem, de ez… hát ez valami isteni volt! Alig találom a szavakat! :D Annyira jó történet volt ez, annyira jó szereplőkkel! Ráadásul Z holtversenybe került az én drága Dean-emmel :D off.
Óriási volt a jellemfejlődés mindkét főszereplő részéről. Bár Sugar és Zack is szerethetők már az első perctől kezdve, de amilyen utat bejártak a könyv végéig, csak még jobbá tette őket. Sugar nem minden tettével értettem egyet, de a fejlődéséhez minden rossz döntése hozzájárult. Zack óriási nyomás alatt élő egyetemi hokisztár, akinek a belső démonaival kell megküzdenie, de a hihetetlen lelki ereje segíti őt ebben.
Szeretem az írónő stílusát, humorát, karaktereit. Majdnem sírva fakadtam amikor befejeztem a könyvet mert úgy sajnáltam hogy vége és annyira olvastam volna még! :D
Off-Campus rajongóknak kötelező könyv! Én úgy gondolom, nem okoz csalódást :)

7 hozzászólás
showtimee>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Sugar alias Elizabeth. Zach alias Declan.
Számomra teljesen Dirty English, csak más kontextusban.

Detty77 P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Nagyon szerettem♥ Pontosan erre volt szükségem, hogy teljesen kikapcsoljon és magával ragadjon a történet. Z az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, és off szinte rögtön lejött, hogy spoiler. Egy jóképű, de sérült fiú, akit elvarázsol Sugar külseje, majd a személyisége is. Willow és a Sugar közti spoiler csak megerősített abban, hogy véletlenek nincsenek. Nekik találkozniuk kellett, és így Reece-nek spoiler. Sugar-t a gyerekkora, az apjával való “kapcsolata” miatt nagyon sajnáltam, de talán pont emiatt lett ilyen határozott és kemény csajszi, aki végül spoiler. Örültem, hogy Z-nek is sikerült leggyőzni a spoiler. Aranyos és szerethető főszereplői voltak a történetnek, de meg kell említenem, hogy a kedvencem Eric volt♥ Szívesen olvasnám az Ő történetét is.

L_B_Mariann P>!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku

Először is, hol az eredeti borító?!? Most komolyan! Miért, miért, miért??? Na nem mintha a jelenlegivel bajom lenne, csak azért az…
A történetünk annyival, de annyival jobb lehetett volna! De nem volt az. A szereplőket sem igazán tudtam megkedvelni.
Zack-et viszont sokszor sajnáltam azért amin keresztül ment.
Sugar. Te jó ég! Ez most komoly, hogy ez a neve? off
Egyszerűen idegesített. Főleg amikor beszélgetni kellene, megoldani a problémákat, nem pedig elfutni előlük. Na ő ezt nem egyszer eljátszotta.
Sokszor unalmas volt és vontatott a történet.
Ez kevéskére sikeredett.


Népszerű idézetek

Csala_Vivi>!

– A győzetesek arra születnek, hogy felálljanak, miután legyőzték őket.

333. oldal

Zso89 P>!

"– Hellóóóó! Más is mondta már, hogy úgy nézel ki, mint egy angyal?
Ah.
– Nem a mennyből estem le, szóval ne is folytasd."

L_B_Mariann P>!

…meglazítom a nyakam körül feszülő szűk, fehér gallért. A fenébe, utálom ezeket az öltönyöket, de igazság szerint rohadt jól nézek ki.

2 hozzászólás
Zso89 P>!

Ő a mindenem.
És az enyém.
Ő jelképezi azt, hogy az életem jó irányba halad.
A szerelmem, a reménységem. Örökké.

Zso89 P>!

„– Kukac álljon a talpába! – sikkantja Taylor. – Mesélj el mindent, az utolsó részletig!”

L_B_Mariann P>!

… az HBO-ra kapcsolok.
– Trónok harca! – kiáltok fel boldogan. Pont Havas Jonra van szükségem, ez egyértelmű.

L_B_Mariann P>!

… – Elég jó vagyok a filmekben, pláne azokban, amikben Brad Pitt is szerepel – …

Detty77 P>!

Az első szerelem – az első minden. Megsebez és élve megnyúz.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Jay Crownover: Rule
Tammara Webber: Breakable – Törékeny
Cora Carmack: Szakítópróba
Meghan March: Véletlen szeretők
S. C. Stephens: Esztelen