White ​Hot (Hidden Legacy 2.) 62 csillagozás

Ilona Andrews: White Hot

Nevada Baylor and Connor Rogan are back in the fight against corruption and the dark forces of Houston’s elite. Once again, they’ve been drawn together to fight a common enemy, but something is growing between them, too. Something that’s becoming more difficult to ignore with every heated touch and meaningful glance. But with new foes rising from all sides and danger ever present, they’ll have to work that much harder to protect one another – and any future they might have together.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Avon, New York, 2017
384 oldal · ASIN: B00T3C2ZMC
>!
Avon, New York, 2017
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062289254 · ASIN: 006228925X

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Nevada Baylor · Connor "Mad" Rogan · Arabella Baylor · Cornelius Harrison · Catalina Baylor · Grandma Frida · Leon · Augustine Montgomery · Matilda Harrison · Penelope Baylor


Kedvencelte 9

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Ilona Andrews: White Hot

Az írópáros hozta a formáját. Fantasztikus kalandok egy mágiával teli világban. Az előző részben megismert Connor 'Mad' Rogan és Nevada egy nyomozás kapcsán két hónap múlva találkoznak újra. Nevada sérelmezi, hogy Rogan könnyen vette az elutasítását, és nem próbálkozott tovább. Szóval az elején megy a szócsata, az adok-kapok, miközben csak úgy sistereg a levegő hőseink között.
Ilonáék most sem spóroltak az akciójelenetekkel (tankok és gránátok) és a mágikus elemekkel sem. A szokásos humor és civakodás sem maradhat ki, Nevada családtagjai gondoskodnak szórakoztatásunkról. Miközben a nyomozás halad előre, dinamikus párosunk egy több Házat is érintő komoly összeesküvés nyomára bukkan.
Enyhe függővéges fílingggel a végén.
Igazi urban fantasy az izgalmasabb fajtából.

14 hozzászólás
>!
Ashriver
Ilona Andrews: White Hot

Ismét egy fantasztikus történet, tele kalanddal és mágiával. Connor 'Mad' Rogan és Nevada két hónap után ismét találkoznak és csak úgy forr köztük a levegő. Újabb közös nyomozásba kezdenek, de a kapcsolatuk nem éppen rózsás, mivel Connor komolyan vette az elutasítást és nem kereste Nevadát, aki ezt zokon vette.
Az egész tele volt mágikus harccal és egy csomó akciójelenettel, a nagyi a legjobb benne, komolyan! De persze ott vannak még a húgai és az unokatestvérei, akik biztosítanak minket a jó humorról és a képességeikkel is megismerkedünk végre.
Néhány titokra is fény derül Nevada származását illetően, s e téren egy komoly fenyegetés üti fel a fejét, ami majd végig kísér minket a következő részben.
Igazi adrenalinlöket az olvasóknak!

2 hozzászólás
>!
Vanessza_Dénes
Ilona Andrews: White Hot

Nagyon imádom az írópárost, a Hidden Legacy sorozatot, és a karaktereket is, úgyhogy bocsi, de elfogult leszek.
Gondolom mindenki ismeri azt a csodálatosan kielégítő érzést, ami akkor önti el az olvasók pici lelkét, amikor egy olyan világhoz térnek vissza, amit elképesztően szeretnek. Nekem már az, hogy újra Nevadával és Conorral voltam ezt hozta el.
És igen, megint nyomoztak, megint egymás közelében voltak és a visszatérő régi-új karakterek – mint Augustine, Cornelius, és Nevada családja – újszerűvé tették ezt az egész kalamajkát, miközben annyira ismerős volt, és kiszámítható. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire szerettem.
A 16-ak története különösen meghatott, Caesar kilétére elképesztően kíváncsi vagyok, ahogy a jövendőbeli csöppségek besorolására is.

4 hozzászólás
>!
Vicky3 P
Ilona Andrews: White Hot

Eszméletlen sokat kellett várni erre a részre, szám szerint 3 évet, de szerencsére az olvasás minden percéért megérte. Úgy érzem, így 15 könyvvel a hátam mögött a szerzőpárostól, hogy nem nagyon tudnak nekem csalódást okozni és mesterien teremtenek meg új világokat és alkotnak emlékezetes karaktereket. Mintha kifejezetten nekem írnának szórakoztató irodalmat.

Ez a rész is eszméletlen jó volt, faltam minden sorát és nem akartam elhinni milyen hamar vége lett.

Ez egy igazán akciódús, néhol kegyetlen regény, ami szórakoztató, de mélysége is van, imádnivaló karakterekkel, okos cselekménnyel, helyenként forró jelenetekkel és varázslatos világgal. Na meg nem mellesleg, erős függőséget okoz. Én szóltam!

http://three-points-of-view.blogspot.hu/2017/07/hidden-…

>!
Trice29 P
Ilona Andrews: White Hot

Annyira hiányoznak a magyar könyvpiacról az ilyen minőségi fantasy könyvek. Továbbra is izgalmas, érzelmes, fantáziadús ez a történet. Kedvenc főszereplőkkel. Imádom ♥

3 hozzászólás
>!
Tamlilla
Ilona Andrews: White Hot

Imádom, imádom, imádom!
Ez az írópáros a legnagyobb kedvencem. Egyszerűen nem tudnak középszerűt írni. Az első rész is remek volt, de ez mindent vitt. Alig várom, hogy olvashassam a következő részt.

2 hozzászólás
>!
angelmanna
Ilona Andrews: White Hot

A szerzőpáros könyveire minden esetben igaz a mondás, hogy sohasem szabad a borító alapján megítélni egy könyvet. Ez ebben az esetben is igaz, mert ismét egy botrányosan rossz borító köszönti az olvasót. A tartalom viszont minden vizuális sokk ellenére maximálisan kárpótol.
Elképesztő a kémiája a könyvnek, és nagyszerűen van felépítve a történet. A fordulatok, a cselekményszál kibontása, a karakterek, mind mind kifogástalanul jók. A remekül megírt, jó humorral átszőtt párbeszédek, a rendkívüli pillanatok miatt pedig egyszerűen nem lehet letenni a könyvet. (Pl.: Mad Rogan féle szerelmi vallomás).
Remélem hamar rátalál a sorozatra egy hazai kiadó, mert kellenének a szerzőpáros könyvei a magyar polcokra. Nagyon.

2 hozzászólás
>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Ilona Andrews: White Hot

Rejtett örökség 2

Huh, azta… Ez megint egy eszméletlenül jó és izgalmas rész volt, imádtam.
Össze-vissza izgultam magam olvasás közben, ha rágnám a körmöm, biztos tövig rágtam volna. Szeretem az író sorozatait, bár ezek szappanopera szerűek, szóval szorosan összefüggenek a részek. Igaz minden rész végén némileg nyugvópontra érkeznek a történetek, de azért egy enyhe függő véggel zárulnak.
Nagyon bírtam a főszereplőket, akik teljesen egymásba vannak bolondulva, de küzdenek ellene, még egyenlőre úgy érzik, főleg a leány, hogy a függetlenség és büszkeség fontosabb, mint az érzelmek.
Ebben a részben még kedves állatkák is szerepeltek és nagyon eredeti és fantáziadús paranormális képességekkel rendelkeznek a szereplők.
Természetesen sok az izgalom, titokzatos, gonoszok ellen kell harcolni, akikets a kapzsiság és hatalomvágy motiválja. Meghökkentő, ügyes megoldásokat talált ki az alkotó, hogy hőseinket kihúzza a slamasztikából.
Nagyon élveztem ezt a részt és remélem a folytatást is olvashatom magyarul valamikor.

2 hozzászólás
>!
zsuzana P
Ilona Andrews: White Hot

Sajnos nagyon kevés időm volt olvasni mostanában, így volt hogy napokig parkoltatva volt a történet. Ha lehetett volna akkor egy szuszra kiolvasom, annyira izgalmasra sikeredett ez a rész. Pár névvel a kihagyások miatt volt bajom rendesen, ezért újra és újra visszalapoztam, de így sem untam meg. Kezd nagyon érdekes lenni a sok új képességgel és az új szereplőkkel. Cornelius nagyon szimpatikus volt nekem. A kisállataival meg megvett kilóra. Imádtam a spoiler. :) Nevada és Rogan pedig nagyon jó páros lesz.

>!
Tufuka
Ilona Andrews: White Hot

Azt hiszem nem tud olyat írni az írópáros, amit ne imádnék. Ismét egy újabb telitalálat, még ha 3 évet is kellett rá várni.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
RavenS

"Because you’re freaking me out.”
“It’s my job to freak you out.”
“Really?”
“That’s the nature of our relationship.” A spark lit his eyes. “We both do what’s necessary, and after it’s over, I watch you freak out about it.”

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
>!
RavenS

“Yes. I wanted to skip the bullshit.”
“So what happened? You changed your mind and now you want the bullshit?”
Rogan’s phone chimed.
“Yes, I want your bullshit.”
“Well, you don’t get to have any of my bullshit. I’m keeping it.” Okay, and that didn’t sound childish. Not at all.
“Why not?”
“Because you call it bullshit.”

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
>!
RavenS

“You stopped calling me Mad a while ago,” he observed.
“I called you Mad mostly to remind myself who I was dealing with.” I leaned my butt against the desk.
“And who would that be?”
“A possibly psychopathic mass murderer who can’t be trusted.”
No reaction.
“And now you call me Rogan. What are you reminding yourself of now?”
“That you’re mortal.”
“Planning on killing me?” An amused light flashed in his eyes.
“Not unless you become a direct threat. Are you planning on becoming a direct threat?” I winked at him.
He laughed quietly.

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
>!
horsegirl

A wise man once said, “A human mind is the place where emotion and reason are locked in perpetual combat. Sadly for our species, emotion always wins.”

(első mondat)

>!
RavenS

Leon hovered nearby, gazing at Rogan with all of the puppy love his evil teenage heart could muster. For some odd reason, Leon hero-worshiped Rogan with the passion of a thousand burning suns.

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Leon
>!
FSzK 

She sighed. “It’s my job as a mother. I can’t make you stop doing something stupid but I can help you do it in the least dangerous way possible.”

>!
FSzK 

"Your father would be proud of you. Don’t ever doubt that. The agency is his legacy, Nevada. You make sure that it thrives and its name stands for something.” Right now it stood for “we get ourselves into violent messes and then heroically try to get out of them.”

>!
RavenS

“Congratulations, Nevada.” Augustine allowed himself a narrow smile. “I do hope you appreciate the full gravity of this momentous occurrence. Mad Rogan actually physically moved his body to bring you a cup of coffee instead of simply floating it to your lap. The manipulation is so blatant it’s painful to watch. Sadly for him, I’m still a better employer.”
Rogan paused by him.
“If you need any pointers on how to properly treat a woman, I can give you a lesson later.”

Kapcsolódó szócikkek: Augustine Montgomery · Connor "Mad" Rogan
>!
Tufuka

“Dragons.”Rogan snapped his fingers.
Oh crap.
“I wondered why I kept getting dragons around you.”He leaned forward. His eyes lit up, turning back to their clear sky blue. “You think I’m a dragon.”
“Don’t be ridiculous.”My face felt hot. I was probably blushing. Damn it.
His smile went from amused to sexual, so charged with promise that carnal was the only way to describe it. I almost bolted out of my chair.
“Big powerful scary dragon.”
“You have delusions of grandeur.”
“Do I have a lair? Did I kidnap you to it from your castle?”
I stared straight at him, trying to frost my voice. “You have some strange fantasies, Rogan. You may need professional help.”
“Would you like to volunteer?”
“No. Besides, dragons kidnap virgins, so I’m out.”And why had I just told him I was not a virgin? Why did I even go there?
“It doesn’t matter if I’m the first. It only matters that I’ll be the last.”
“You won’t be the first, the last, or anything in between. Not in a million years.”
He laughed.

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
>!
RavenS

“Did you call House Howling?”
“Not yet,” he said. “Why? Would you like to watch?”
“Maybe.”
“Kinky beast.”
“Rogan!”

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor

A sorozat következő kötete

Hidden Legacy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Chanda Hahn: UnEnchanted
P. C. Cast – Kristin Cast: Tempted
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness
Lisa Jane Smith: Dark Reunion
Melissa Marr: Wicked Lovely
Erin Morgenstern: The Night Circus
Kelley Armstrong: The Summoning
Rainbow Rowell: Carry On
Joss Stirling: Finding Sky
Andrea Cremer: Nightshade