Magic ​Steals (Kate Daniels 6,5) 21 csillagozás

Ilona Andrews: Magic Steals

Ilona ​Andrews—#1 New York Times bestselling author of Magic Shifts—once again pulls readers into the dark and dangerous world of the Kate Daniels novels…

Shapeshifting tigress Dali Harimau may be a powerful healer and magic user, but she’s far from what might be called “normal”. She dislikes the violence and bloodshed that are a way of life for most of her kind, even going so far as to become a vegetarian. The last thing she wants is trouble…

Jim Shrapshire is an original, hardcore badass. A jaguar shifter, he’s been tasked with keeping Atlanta’s Cat Clan in line, which he does with swift and lethal force when necessary. His only soft spot is for the petite Dali, whose kindness he calls upon when he is injured.

When Dali is approached by a desperate woman whose grandmother has vanished, Jim is concerned enough to help investigate. But what they find may just be the end of them—an enemy whose skill in the dark arts is matched only by their willingness to… (tovább)

>!
InterMix, 2016
84 oldal · ASIN: B018FM3E5M

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Tamlilla
Ilona Andrews: Magic Steals

Most tuti elvonási tüneteim lesznek, mert elfogytak a sorozat meglevő kötetei. Ez a rövid szösszenet is fantasztikus volt, olyan szívesen maradnék még ebben a világban.

Dali egy visszafogott, varázserővel rendelkező alakváltó, de fura módon utálja a húst, ezért vegetáriánus. El sem tudja képzelni mit eszik rajta Jim, amikor kicsi, vékony és egyáltalán nem nőies.
De Jim odavan érte és ezt Dali is lassan elhiszi, de addig sok vicces, izgalmas, forró és aranyos jeleneten leszünk túl. Annyira cukik együtt. :)
R

1 hozzászólás
>!
zsuzana P
Ilona Andrews: Magic Steals

Túl rövid, túl kevés. Dalit nagyon bírom. Bár az előző novellájuk jobban bejött, ez sem volt unalmas. Remélem több Dalit kapunk majd a továbbiakban.

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Ilona Andrews: Magic Steals

Kate Daniels 6,5 – Tolvaj mágia

Ez is nagyon jó kis novella volt, imádtam. Köszönöm, hogy olvashattam magyarul.
Dali, a majdnem vak fehér tigris alakváltó és Jim, a jaguár alakváltó, aki a falka paranoiás biztonsági főnöke, egymásra találásáról szólt a történet.
Mindkét szereplőt imádtam már az előző részekben is és nagyon jól kiegészítik egymást. Dali laza, merész és humoros, Jim túl merev és komoly, sokat aggódó. Régóta vonzódnak egymáshoz, de egyikük sem mer kezdeményezni, de végül csak sikerül összejönniük.

>!
otaksa
Ilona Andrews: Magic Steals

Egy rövid kis szösszenet a 6. és 7. rész között. Dalit, az indonéz fehér tigrist megbízzák egy nagymama eltűnésével, és az éppen bimbózó kapcsolata Jimmel garantálja, hogy Jim (Curran biztonsági főnöke, a macska klán alfája) is kivegye a részét az akcióból.
Csak azért nem öt csillag, mert hiányzik Kate, Curran, Derek, Sayman, itt most tényleg csak Jim és Dali szerepel, de ettől függetlenül nagyon egész, jól eltalált, izgalmas és romantikus egyszerre, és a szokásos módon vicces is spoiler

>!
Delora
Ilona Andrews: Magic Steals

Ülj rá az ellenségedre.

Imádom Dali és Jim kapcsolatát. Tetszik ahogy összefognak és ahogy szép lassan megszeretik egymást. Nagyon szívesen elolvasnám, hogy milyen volt a vega grill parti.

>!
Aliko P
Ilona Andrews: Magic Steals

És vissza az alapokhoz! Az elmúlt kötet mélyrepülése után ezzel megint vissza tér az író páros. Imádtam az egészet. Itt van a már annyira hiányolt Atlanta és a Dali-Jim páros.

Amikor emberek tünedeznek el Dali és Jim beleveti magát a nyomozásba…

Továbbra is bírom a őket, nagyon jól kiegészítik egymást. Dali az önértékelési problémákkal küzdő autóversenyző, félvak, vega fehértigris legalább olyan erős karaktere a történetnek mint Kate az alapműveknél :)

A novella rövidke, de megmosolyogtató. A stílusa szórakoztató és a szereplők imádni valóak :) Engem kenyérre kentek!

>!
InterMix, 2016
84 oldal · ASIN: B018FM3E5M
>!
haligali
Ilona Andrews: Magic Steals

Birom ezeket a kis bekukkantásokat más falkatagok életébe. És most ismét a második kedvenc alakváltóm került terítékre. Jim :) a cuki mindig morcos ne köss belém Jim. És Dali, olyan cuki pofa. Ez a kis Jim szösszenet lehetet volna kicsit hosszabb pár oldallal, most tényleg nem lehetett volna megtudni mi is történt azon a grill partyn. De a végei mindig ütnek, a multkori azzal a beszéddel. Most meg ezzel. Ahh
Na e kis kitérő után akkor térjünk vissza a fő sztorira :)


Népszerű idézetek

>!
CsepAdri

“Jim?”
He leaned toward me and said in a quiet, scary voice, “I don’t stay in a car.”
Well of course. That would be ridiculous. Big Alpha Man does not stay in car. Big Alpha Man roar and beat manly chest.

>!
CsepAdri

“Let it happen.”
Jim sat very still. Muscles tensed and gathered on his frame, as if he were about to pounce. The spirits were touching him and he clearly didn’t like it. Apparently “let it happen” meant “get ready to kill.”

>!
CsepAdri

… For example, let’s say I am targeting a person whose left leg has been amputated. I could curse that doorway so any creature missing a leg would get gonorrhea.”
Jim raised his hand. “Wait. Can you actually do that?”
I waved my hands at him. “That’s not the point.”
“No, that’s the kind of information I need to know.”
“Okay, probably I could.”
Jim’s expression went blank. “Remind me not to piss you off.”

>!
CsepAdri

I stared at my reflection in the mirror. “You’re a weretiger. Confident. Aggressive. Roar.”


A sorozat következő kötete

Kate Daniels sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Mine to Possess
J. D. Robb: Indulgence in Death
Rachel Vincent: Rogue
J. R. Ward: Dark Lover
Charlaine Harris: Dead Until Dark
Dan Wells: Mr. Monster
Max Gladstone: Three Parts Dead
Laurell K. Hamilton: Dead Ice
Jim Butcher: Storm Front
Nalini Singh: Archangel's Legion