Magic ​Shifts (Kate Daniels 8.) 98 csillagozás

Ilona Andrews: Magic Shifts

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

In the latest Kate Daniels novel from #1 New York Times bestselling author Ilona Andrews, magic is coming and going in waves in post-Shift Atlanta—and each crest leaves danger in its wake…

After breaking from life with the Pack, mercenary Kate Daniels and her mate—former Beast Lord Curran Lennart—are adjusting to a very different pace. While they’re thrilled to escape all the infighting, Curran misses the constant challenges of leading the shapeshifters.

So when the Pack offers him its stake in the Mercenary Guild, Curran seizes the opportunity—too bad the Guild wants nothing to do with him and Kate. Luckily, as a veteran merc, Kate can take over any of the Guild’s unfinished jobs in order to bring in money and build their reputation. But what Kate and Curran don’t realize is that the odd jobs they’ve been working are all connected.

An ancient enemy has arisen, and Kate and Curran are the only ones who can stop it—before it takes their city apart piece by piece…

>!
Ace, New York, 2016
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780425270684
>!
Ace, New York, 2015
ISBN: 9780425270677
>!
Penguin, New York, 2015
352 oldal · ISBN: 9780698136779

1 további kiadás


Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Curran Lennart · Kate Daniels · Derek Gaunt · Andrea Nash · Ascanio Ferara · Barabas Gilliam · Dr. Doolittle · Ghastek · Christopher Steed · Julie Olsen · Roland · Dali Harimau · Mahon Delany · Aunt B


Kedvencelte 14

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Kíváncsi voltam, milyen lesz az élet a falka után és milyen lesz Kate és Curran „közös élete”. Mivel két nem hétköznapi szereplőről van szó, az ő életük nem átlagos és olyan, hogy „közös” csak úgy létezhet, ha a velük tart az összeszokott társaság is.
A történet továbbra is hihetetlen lendületű és csak úgy sodorja magával az olvasót. Ez a része most nem volt akkora kedvenc, mint mondjuk az előző rész, de egy pillanatra sem unatkoztam. Jól jött az a közel-keleti mitológia. Már korábban feltűnt, hogy a szerzőpáros nagyon jártas majdnem minden terület mitológia és mondavilágában. Külön taps jár nekik azért, mert végre nagyjából megértettem, spoiler
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Előre félek, mert már nem sok rész van hátra ebből a sorozatból. A kiegészítő részeket is el fogom olvasni.

Ashriver>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Kate Daniels újabb nehézséggel találja szemben magát.. Nem elég, hogy a kertvárosba költözött és a szomszédokkal kell bajlódnia, még az egyik barátját is meg kell mentenie egy ősi lénytől, aki még nála és a családjánál is erősebb.De no para. Kate mindig talál megoldást a problémákra, legyenek azok bármilyen nehezek és lehetetlenek.
Mint minden könyvben itt is megismerkedhetünk a mágia egy újabb formájával, egy újabb mágikus lénnyel és a köréje írt történelemmel. Nagy ez a világ tele történelemmel és csodával, kiaknázatlan területekkel. Kíváncsi vagyok milyen történelmi csodát, vallást, legendát, mítoszt fog még kivesézni Andrews.
Ami a folytatást illeti, Kate-nek támadt egy ötlete, kíváncsi vagyok, hogy sikerülni fog-e véghez vinnie. Bár ezt azért tudhatjuk, hogy igen, csak a kivitelezés lesz számunkra meglepetés, de a vég nem.

_Eriii>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Fantasztikus volt, annak ellenére, hogy egy picit nehezen fogadtam el, hogy Kate és Curran elszakadtak a falkától. Viszont megértettem, hogy muszáj volt nekik. Nekem mindig ők maradnak az igazi Alfák így is. Jimet nem szeretem őszintén megmondom. Értem én hogy most ő a falka Alfája de nem bírom. Ez a rész is tele akcióval, váratlan fordulatokkal. Örülök, hogy Kate és Curran barátai vele vannak. Ajánlom nagyon.

Trice29>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Ezt nem lehet megunni ♥♥♥
Újabb mozgalmas, izgalmas, érzelmes….csoda. Újra és újra meg tudok lepődni, hogy ez mennyire jó. A vége pedig cukkiiiiiii :o)

kocybaba P>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Egy hangyabokányival laposabb lett ez a rész, mint a többi, de minthogy már ez a 8. tökéletesen belefért és még így is kiváló darabja a sorozatnak. Tartottam kicsit ettől a merőben új felállástól, hogy spoiler, de ezt az akadályt is csont nélkül vették. Vicces volt látni, ahogy felforgatták a környék életet és lehetett izgulni az ismeretlen gonosz miatt, aki nem kis fejfájást okozott. Kate miatt egyszer totál levert a víz, Saimen és Jim átment negatívba, Roland apuci meg azt hiszem, tartogat még egy s mást. Nagyon érdekel mi lesz ezzel a látomással, de közben szörnyű belegondolni, hogy vészesen közelít a végéhez a sorozat.:'(

Zsuzana>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Ez a rész valahogy nem nőtt a szívemhez, de képtelen vagyok lepontozni. Én baromi nagyot csalódtam a falkában és Jimben. Annyira felcseszett az elején, hogy nem akartam tovább olvasni. Annyi mindent köszönhetnek Katenek és Currannek és mégis kibabrálnak velük. spoiler

Tamlilla>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Mindent szeretek benne, a világot, a szereplőket, a körítést!
♥♥♥
Kate újabb feladat elé kerül. Eltűnik egy barát, akit meg kell keresnie, de nem számíthat a falka segítségére, sőt, hivatalosan 90 napig nem látogathatnak a toronyba sem, így Curran – nal egyedül kezdenek hozzá a kutatáshoz. Persze hamarosan az igazi barátok csatlakoznak és nem marad távol a segítség, és minő meglepetés egyre több új lakó költözik a szomszédságba. :)
Roland bepróbálkozik a kíváncsi apaszereppel, amit Kate és Curran is ellenérzéssel fogad.
Persze minden jó, ha jó a vége, de megkapjuk a baljós bevezetést is az elkövetetkezőkre.
Aki még nem állt neki ennek a sorozatnak, annak jó szívvel ajánlom!
R

1 hozzászólás
Gabriella666_Sentellion>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Még mindig tökéletes és még mindig imádom!
Egy nyomorult évet kellett várni rá és most itt sírok egy nyomorúságos év előtt megint!!!! :'(

Bővebben majd ha összekapartam magam romjaimból…

4 hozzászólás
angelmanna>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Imádom ezt a sorozatot, de ez a rész most nekem nem volt annyira átütőerejű. Persze pörgős volt, akció dús, és ott volt Curran (awwww) is, de mégsem ragadt annyira magával mint az előző részek. Kate és az apja körül körvonalazódik valami, kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki ebből a szerzők. Ugyanakkor kétségbeejtő a tudat, hogy ennyire a végéhez közelít a sorozat, úgyhogy akarom olvasni a folytatást meg nem is.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Ilona Andrews: Magic Shifts

Kate Daniels 8 – Változó mágia

Nagyon jó volt ez a rész is, imádtam és hálásan köszönöm mindazoknak, akiknek a jóvoltából olvashattam. Remélem hogy olvashatom majd a folytatást is magyarul.

Kate megint szuper volt, persze mint mágikus magándetektív megint mindenféle kalamajkába keveredett. Curran viszont mellette volt és mindig segített neki és még mindig ugyanaz a dögös véroroszlán, mint eddig és még mindig végtelenül szeretik egymást Kate-el. Julie továbbra is imádni való leányka és Derek is hozta a formáját. A többi mellékszereplő is nagyon szuper volt. Kate apja elgondolkoztatott, talán mégsem akarja már eltüntetni a lányát az útjából, mintha feltámadt volna benne az apai érzelem. Kíváncsi vagyok hogy alakul majd kettejük kapcsolata.
Titokzatos volt az ellenség amivel meg kellett küzdeni azért, hogy megmentsék a barátaikat és nem mellesleg a várost.
Volt sok kaland, megpróbáltatás ebben a részben is, agyon izgultam magam a szereplőkért. Újabb családi titkokra is fény derült.


Népszerű idézetek

Mrs_Curran_Lennart P>!

Curran offered Luther his hand. “Lennart.”
Luther grabbed Curran’s hand and smelled it. “Shapeshifter, feline, probably a lion, but not the run-of-the-mill African Simba. You’ve got an odd scent about you.” He glanced at me. “Why do you always hang out with weirdos?”
“It’s her special talent,” Curran said. “She attracts us like bees to honey.”

Kapcsolódó szócikkek: Curran Lennart
Mrs_Curran_Lennart P>!

Why am I the expert all of a sudden?”
“Of the two of us, you have more stalking experience.”
He leaned back. “Really?”
“Yes. When you let yourself into my apartment before we were dating, did you fidget while you watched me?”
“Will you let it go?” he growled.
“No.”
“I didn’t fidget. I checked on you to make sure you hadn’t gotten yourself killed. I wanted to know that you weren’t dying slowly of your wounds, because you have no sense and half of the time you couldn’t afford a medmage. I didn’t stand there and watch you. I came in, made sure you were okay, and left. It wasn’t creepy.”
“It was a little creepy.”
“It worked, didn’t it?”
“Worked how?”
“You’re still alive.”
“Yes, of course, take all the credit.”

Kapcsolódó szócikkek: Curran Lennart · Kate Daniels
Mrs_Curran_Lennart P>!

Cuddles ignored me and the vampire, defiantly clopping past it. The bloodsucker turned smoothly and fell into step next to me. “Where is your . . . significant other?”
“He’s around.” He was never too far. “Why, are you worried he’ll find out about this romantic rendezvous?”
The vampire froze for a second. “What?”
“You’re meeting me in secret on a lonely street in the middle of the night . . .”
Ghastek’s voice was so sharp, if it were a knife, I would’ve been sliced to ribbons. “I find your attempts at humor greatly distressing.”
Hee-hee.
“I assure you, this is strictly business.”
“Sure it is, sweet cheeks.”

Kapcsolódó szócikkek: Ghastek · Kate Daniels
2 hozzászólás
CsepAdri>!

His voice was quiet. “I will always be there. I will walk across the whole planet if I have to.”
I closed my eyes and whispered, “I’ll meet you halfway.”

Amren >!

“I thought you might be injured.”
He looked at me. “We’ve met, you and I?”
I deliberately took a big step back.
“What?” he growled.
“I’m making room for your ego.”

Kapcsolódó szócikkek: Curran Lennart · Kate Daniels
Tufuka>!

Dali blinked and turned to the personal guard. “Rodney. Go and get Eduardo’s file for me.”
“I can’t.” The big shapeshifter arranged his face into an apologetic expression. “Jim won’t like—”
Dali leaned forward, her stare direct and heavy. “I don’t care what Jim likes. Do it.”
Rodney hesitated.
“What are you waiting for?” Dali asked. Her voice made it clear she wasn’t interested in an answer.
“He’s waiting for an ‘or,’” I told her.
“What?”
“Usually there is an ‘or’ attached to this kind of threat. Do it or something bad happens.”
“He doesn’t get an ‘or.’” A faint green sheen rolled over Dali’s irises. “There is no ‘or.’ Do it. Because I said so.”
Rodney ducked his head. “Yes, Alpha.”

Kapcsolódó szócikkek: Dali Harimau · Kate Daniels
Amren >!

“Why, you’re afraid I might take your throne?”
“No, I don’t want the heartbreak of having to kill you, Blossom.”
Mm-hm. “Heartbreak.”
“You don’t trust me,” he said.
“No.”
He smiled, and I realized that was what parental pride looked like. He was proud because I had enough brains to anticipate that he could entrap me. I wished he’d come with some sort of secret manual, so I would know how to deal with him.

Kapcsolódó szócikkek: Kate Daniels · Roland
CsepAdri>!

A hand rested on the small of my back and slid down.
“Did you just grab my butt?” I whispered.
“What?”
“Curran!”
“Yes?” I could hear controlled laughter in his voice.
Unbelievable. I sped up. “We’re tracking ghouls and you’re grabbing my butt.”
“I always make sure to pay attention to important things.”
“Sure you do.”
“Besides, if the tunnel collapses, I won’t get to do it again.”
“You won’t get to do it again anyway. I can’t even see Derek anymore. He probably heard about your butt-grabbing and decided to give us some space.”
“Maybe you just move too slow.”
Argh.
“You should try making more noise as you walk, too.” Curran suggested. “Maybe the ghouls will mistake you for a small underground elephant and run off.”
“When we get out of here, I’ll kick you.”
“You’ll try.”

CsepAdri>!

The former Beast Lord, a kind and magnanimous neighbor. “So you sneaked up behind him, startled him by speaking, and when he turned around and saw a six-hundred-pound talking lion, you showed him your teeth?”
“I don’t think that’s what happened,” Curran said.
“That’s exactly what happened, Your Furriness.” I laughed, pulling off my boots.

CsepAdri>!

“Baby, you’re not the tantrum type. You are the scary-smile-and-stabbing type.”


A sorozat következő kötete

Kate Daniels sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kresley Cole: A Hunger Like No Other
Patricia Briggs: Fire Touched
Kevin Hearne: Hounded
Hailey Turner: A Ferry of Bones & Gold
Karen Chance: Touch the Dark
Ella Summers: Witch's Cauldron
Shawntelle Madison: Kept
Andrea Cremer: Nightshade
Keri Arthur: Blood Kissed