Burn ​for Me (Hidden Legacy 1.) 97 csillagozás

Ilona Andrews: Burn for Me

#1 New York Times bestselling author Ilona Andrews launches a brand new Hidden Legacy series, in which one woman must place her trust in a seductive, dangerous man who sets off an even more dangerous desire…

Nevada Baylor is faced with the most challenging case of her detective career—a suicide mission to bring in a suspect in a volatile case. Nevada isn’t sure she has the chops. Her quarry is a Prime, the highest rank of magic user, who can set anyone and anything on fire.

Then she’s kidnapped by Connor “Mad” Rogan—a darkly tempting billionaire with equally devastating powers. Torn between wanting to run or surrender to their overwhelming attraction, Nevada must join forces with Rogan to stay alive.

Rogan’s after the same target, so he needs Nevada. But she’s getting under his skin, making him care about someone other than himself for a change. And, as Rogan has learned, love can be as perilous as death, especially in the magic world.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Avon, New York, 2014
400 oldal · ISBN: 9780062289247
>!
Avon, New York, 2014
406 oldal · ASIN: B00I7V11WU
>!
Avon, New York, 2014
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062289230 · ASIN: 0062289233

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Nevada Baylor · Connor "Mad" Rogan · Bernard "Bern" Baylor · Grandma Frida · Kelly Waller · Penelope Baylor


Kedvencelte 24

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

fuszi P>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Most vettem csak észre, hogy még nem értékeltem ezt a könyvet, pedig már rengetegszer olvastam. Ha azt mondom, hogy imádom akkor finoman fogalmazok. Ez a könyv egy csoda! Mondjuk Ilona Andrews-tól nem is vártam mást, hiszen ha egy könyvnek ő az írója, akkor biztos lehetek benne, hogy egy kidolgozott világot kapok, tele izgalmas, váratlan fordulatokkal és fantasztikus szereplőkkel!
Azon kívül, hogy ez a világ is jól felépített és aprólékosan megtervezett még a szereplőket is úgy alkotta meg, hogy mind erősek, talpraesettek és nem riadnak vissza semmitől.
Nevada egy felvágott nyelvű, bátor, kitartó, okos, felelősségteljes lány aki minden körülmények között hű az elveihez és bármit megtenne a családjáért valamint azokért akiket szeret. Rogan pedig egy tipikus alpha, aki erős, védelmező, taktikus és makacs férfi, aki bármi áron megszeri azt amit vagy akit csak akar! Most mondjátok meg, ugye, hogy ebből csak valami izgalmas sülhet ki ;)

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Wow! Újabb kedvenc sorozatot avattam. Az írópáros olyan fantasztikus főhősöket tud kreálni, akik egyből a szívünkbe lopják magunkat. Nevada és Connor 'Mad' Rogan egy újabb hihetetlen páros Kate és Curran után. Folyamatosan húzzák egymást miközben életveszélyes helyzetekből menekülnek meg. A világ pedig, amiben a történet játszódik, szintén egy különleges hely, tele mágiával. A könyv az urban fantasy mintapéldánya. Várom a folytatást!

kocybaba P>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Ilona Andrews-ék tollának egy újabb gyöngyszeme ez a sorozat. Akciódús, izgalmas, pörgős volt, ahol szinte minden oldal tartogatott valami váratlant, és ami a magiával mesteri fokon játszott. Nevada nagyszerű főhősnő volt a nagy szájával, valódi okos, tökös csaj, akinek megvannak a maga sebezhető pontjai is. A családja is könnyen hozzá nő az emberhez, Frida nagyi volt közülük a best. Connor ’Mad’ Rogen pedig egy álomhím, aki könnyedén beette magát a fejembe és kényelmesen tanyát vert ott. A történet dinamikája nagyszerűen működött, kettejük flottul illeszkedtek és alig vártam a közös jeleneteiket. Nem is csoda, hogy ezt a 400 oldalt marha kevésnek éreztem.

2 hozzászólás
Trice29>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Fenomenális volt. Elkapott és nem engedett. Imádom az ilyen történeteket, ahol minden perc pörgős és fontos. Tele izgalommal és érzelemmel. Tetszik ez a különleges világ, sürgősen folytatós

1 hozzászólás
Vanessza_Dénes>!
Ilona Andrews: Burn for Me

IMÁÁÁÁDTAM *csiripelő madárdal*
És Mad Rogant kérem szépen örökbe.
'Vannak kedvenc íróim, akiknek a műveivel kapcsolatban hajlamos vagyok úgy viselkedni, mint egy anyatigris. Senki ne mondjon rájuk egy rossz szót sem, mert a) leüvöltöm a fejét vagy b) soha többet nem beszélek a 'hülye' fejével. Nem a legjobb hozzáállás, de legyünk őszinték, minden könyvmolynak van ilyen Achilles-sarka. Nekem Ilona Andrews tökéletesen ez a kategória, a könyveiket beosztom, csak keveset olvasok, hogy még maradjon jövőre is. (De ezt a könyvet muszáj volt elolvasni, nem bírtam ki.)'
'Rogan és Nevada karaktere is élethű, a tetteik miatt szimpatikussá válnak, és a nyomozós jelenetek is izgalmasak. Összességében egy igazán jól felépített regényt kaptunk, amit ahogy a kezembe vettem, le sem tudtam tenni.'
Bővebben itt: http://brinessza.blogspot.com/2015/11/ilona-andrews-bur…

2 hozzászólás
nat>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Ez a könyve is nagyon tetszett a szerzőpárosnak. A recept hasonló mint a másik sorozatokban. Vagány, okos főhősnő, egy nagyon veszélyes főhős, a köztük lévő feszültség pedig bőven kiemeli a könyvet a többi, hasonló könyv közül. Ehhez jön még a kidolgozott világfelépítés és egy jó történet.
Egyetlen bajom volt ezzel a résszel: Nevada túl sokszor álmodozott Mad Roganről, majd állította le magát.

rafaelo0824>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Felüdülés volt egy ilyen könyv végre. Nagyon tetszett a világ, tetszettek a különböző fajtái a mágiának, és hogy az egész nem túlmagyarázó és a dolgok is logikusak. Nevada szimpatikus szereplő, bár különösebben nem szerettem meg, de remélem ez változni fog. A családját imádtam, nagyon cukik mind. Rogan is bejövős, Nevadával csak úgy robbannak. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az ügyből, mert csak egy részlete oldódott meg, gondolom ez még csak a jéghegy csúcsa.

kiruu P>!
Ilona Andrews: Burn for Me

Ez az az érzés, amiből soha nem elég. Zseniális, mágikus, perzselő!
Imádom a világot és a karaktereket. Még még még!


Népszerű idézetek

Tufuka>!

“We should have sex.”
I must’ve misheard. “I’m sorry, what?”
He glanced at me. His blue eyes were warm, as if heated from within. Wow. “I said, we should have sex. You and me.”
“No.” Alarm made me sit up straighter.
“What do you mean, no?”
“I mean no. Has it been so long since you heard the word that you might have forgotten what it meant?”

Chapter 13

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
Tufuka>!

“Hold this for a second.” He leaned over Adam’s prone body and shook him by his shoulder. “Hey, buddy.”
Adam’s eyes opened. “Hey,” he said, his voice hoarse.
“Sit up.” Rogan helped him up, a smile on his lips. “You okay? Everything working as intended?”
Adam stared at him, confused. “Sure.”
“You know who you are?”
“Adam Pierce.”
“You know what happened here?”
“Yeah.” Adam got to his feet. “I burned it down.”
“And you’re not hurt? Nothing’s broken?”
“No.”
“Oh good.” Mad Rogan sank a vicious punch into Adam’s jaw. Adam fell to his knees, his mouth bloody. “How about now, Adam? Anything hurt now?”

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan
2 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!

“I really would like to know,” he said with genuine curiosity. “The next time I kill someone, I’d like to do it in a way that doesn’t freak you out.”
“How about you don’t kill anybody for a little bit?”
“I can’t make that promise.”
Small talk with the dragon. How are you? Eaten any adventurers lately? Sure, just had one this morning. Look, I still got his femur stuck in my teeth. Is that upsetting to you?

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
2 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!

“You’re rich, right?” My voice came out rough.
“Yes.”
“Couldn’t you spring for air-conditioning in the room?”
“I didn’t expect to sit here for hours. But if you’re too hot, feel free to take the bra off.”
I gave him the finger.
“What are you?” he asked.
“I’m the woman you chained in your basement. I’m your captive. Your . . . victim. Yes, that’s the right word. All of that education. How come nobody ever explained to you that you can’t just kidnap people because you feel like it?”

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
andie88_Sentellion>!

People lie for many reasons: to save themselves, to get out of trouble, to avoid hurting someone’s feelings. Manipulators lie to get what they want. Narcissists lie to make themselves seem grand to others and themselves. Recovering alcoholics lie to safeguard their tattered reputations. And those who love us most lie to us most of all, because life is a bumpy ride and they want to smooth it out as much as possible.

Tufuka>!

“Do you have a girlfriend?” Grandma Frida asked.
I put my hand over my face.
“No,” Mad Rogan said.
“A boyfriend?” Grandma Frida asked.
“No.”
“What about . . .”
“No,” Mom and I said in unison.
“But you don’t even know what I wanted to ask!”
“No,” we said again together.
“Party poopers.” Grandma shrugged.

Chapter 10

Tufuka>!

“Maybe you should make me a list of people I can kill and ways in which they’re allowed to die,” he said.
“You are not funny.”
“I’m very funny. Just ask Peaches.”

Chapter 9

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan · Nevada Baylor
Tufuka>!

“You’re Mad Rogan!” Leon burst out.
“Yes,” Mad Rogan said, his voice calm.
“And you can break cities?”
“Yes.”
“And you have all this money and magic?”
“Yes.”
Where was Leon going with this?
My cousin blinked. “And you look . . . like that?”
Mad Rogan nodded. “Yes.”
Leon’s dark eyes went wide. He looked at Mad Rogan, then glanced down at himself. At fifteen, Leon weighed barely a hundred pounds. His arms and legs were like chopsticks.
“There is no justice in the world!” Leon announced.

Chapter 10

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan
Tufuka>!

“Yes, I’m a hermit. Mostly I brood,” Mad Rogan said. “Also I’m very good at wallowing in self-pity. I spend my days steeped in melancholy, looking out the window. Occasionally a single tear quietly rolls down my cheek.”

Chapter 10

Kapcsolódó szócikkek: Connor "Mad" Rogan
andie88_Sentellion>!

Bern stored information in logical chains. When asked something, he would start at the beginning of the chain and pull it all out link by link until the relevant information finally emerged. If the house were on fire, Bern would begin by describing how he went to get the box of matches to light the candle that started it. Trying to hurry this process up wasn’t only futile, it was counterproductive. Interruptions derailed Bern. He would get back on track in his methodical way, and he couldn’t understand why you jumped up and down and foamed at the mouth in sheer frustration while he took his time doing it

Kapcsolódó szócikkek: Bernard "Bern" Baylor
2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Hidden Legacy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Julie Kagawa: The Eternity Cure
Chloe Neill: Blood Games
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Laini Taylor: Days of Blood and Starlight
Susan Ee: World After
Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue
Jennifer L. Armentrout: Deity
Michelle Hodkin: The Evolution of Mara Dyer