Az ​erdei iskola (Első bé 4.) 8 csillagozás

Igaz Dóra: Az erdei iskola

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”- sorozatot építünk.

A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de önállóan is olvashatók. Berg Judit, Finy Petra és Gévai Csilla után most Igaz Dóra folytatja a sort Pali történeteivel.

A második bésekre izgalmas kaland vár: egy egész hétre erdei iskolába utaznak! Sok érdekességet fognak látni, és jókat tudnak majd játszani is. Csakhogy Pali még sosem aludt el a szülei nélkül… Egy barát és egy mese szerencsére sok mindent megold! Irány az erdei iskola, kalandra fel!

Tartalomjegyzék

>!
Pagony, Budapest, 2018
60 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634103592 · Illusztrálta: Horváth Ildi

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
icu79 P
Igaz Dóra: Az erdei iskola

Nekem ez a rész is teljesen rendben volt. Szerethető, kedves karakterek, egyszerű történetvezetés, önálló olvasásra kiválóan alkalmas. Na, meg a dilemma, hogy mennyire dedós dolog alvós pajtit vinni az erdei iskolába. ;)

>!
PTJulia P
Igaz Dóra: Az erdei iskola

A sorozat záródarabja is – hűen az előző részekhez – remekre és életszagúra sikeredett. A gyerekek nagyon szerették ezt a történetet is, hiszen bármikor megeshetnek ilyen kalandok velük is. A történet kedves légköre szintén dícsérendő, kiemelendő.


Hasonló könyvek címkék alapján

Janikovszky Éva: Az úgy volt…
Janikovszky Éva: Már iskolás vagyok
Janikovszky Éva: A Hét Bőr
Ferenczi Szilvia: A pormanó felbukkan
Kertész Erzsi: Lássatok csodát!
Baár Tünde: Utálom a padtársam!
Balázsy Panna: Csupaszív
Gimesi Dóra – Jeli Viktória – Tasnádi István – Vészits Andrea: A próbák palotája
Holden Rose: Az ellopott karácsony
Bosnyák Viktória: Tündérboszorkány