Allansia ​bérgyilkosai 6 csillagozás

Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

A ​nagy sikerű Kaland, Játék, Kockázat sorozat folytatása! A főhős TE vagy!
Elég harcedzett vagy ahhoz, hogy túléld Allansia legveszedelmesebb és leghalálosabb bérgyilkosainak támadását?
Fogadásból vállaltad el a kihívást, hogy életben maradsz a hírhedt Kígyó-szigeten. Ám a legrosszabb rémálmaid válnak valóra, amikor pont a te fejedre tűznek ki busás vérdíjat. Vadászból hirtelen űzött vaddá válsz. Hamarabb kell megtalálnod a rád küldött bérgyilkosokat, mint hogy azok kapnának el téged. De vajon kik lehetnek ők? Hol rejtőzhetnek? Bárki bérgyilkos lehet, akivel utad során összehoz a sors… Ne bízz hát senkiben!
19 évnyi szünet után Ian Livingstone vadonatúj játék-könyvével támad fel Magyarországon a világszerte kedvelt Fighting Fantasy sorozat, melynek kötetei az 1982-es indulás óta 35 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. Az Allansia bérgyilkosai borító-festményét a Games Workshopnak is dolgozó neves illusztrátor, Karl Kopinski készítette el,… (tovább)

>!
Univerzál-Kaméleon, Budapest, 2020
puhatáblás · ISBN: 9786158136501 · Fordította: Szűcs Gyula · Illusztrálta: Balla Krisztián

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

>!
LuPuS_007 P
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

Innen indulunk
https://moly.hu/sorozatok/kaland-jatek-kockazat

1989 még áll a fal és Verembestia* néz velem farkasszemet, velem lehet. Innen röpke 4 év alatt megjelenik 17 könyv és a véget nem érő szerelem ezzel a világgal.
Aztán itt is beköszönt a bőrlehúzás korszaka https://moly.hu/sorozatok/fantazia-harcos amit már nem annyira élveztem és hanyagoltam is. Plusz a teljes sorozat már nem jelent meg magyarul sem.

27 év és itt is vagyunk 5 könyv van előirányozva, ami kissé kapcsolódik a Halállabirintushoz, Bajnokok Próbájához, és a Tolvajok városához is .
Itt is csak egy út van nos sikerült 3 szor is elbuknom, hiába nem csalunk annak nincs sok értelme.

Megöregedtem, vagy csak a nosztalgia hiánya miatt is de nincs 5 csillag.

Nem tudom, hogy az 5 könyv egy történeté áll össze Kaland, Játék, Varázslat ként vagy sem, de meglátjuk mit hozz a folytatás

*63ft ennyibe került, ceruza radír dobókocka2x + az iskolai szünetek, ahol hülyének néztek, hogy mit csinálok ezekkel a dolgokkal…

Egy hiányosság a @Univerzal-kameleon kiadó felé, oldalszám … Köszönöm

>!
Könyvcsempész
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

Az Allansia bérgyilkosai egy roppant fontos könyv! Ezzel éled fel poraiból a Kaland Játék Kockázat sorozat, és nagyon reméljük, folyamatosan érkeznek majd az új könyvek és a régiek új kiadásai. Mert még ma is működik ez a műfaj, ki lehet kapcsolni vele a digitális világból, el lehet merülni egy olyan kalandban, aminek a főhőse mi vagyunk. Egyszerre nosztalgia, részletekig ismerős és mellette mégis új érzés.

Bővebben a Kultcsempész Művek youtube csatorna videóajánlójában:
https://youtu.be/eDaisqRmMWY

1 hozzászólás
>!
Gyula_Szűcs
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

Figyelem! A kötet CSAK a Szellemlovasban, a Silverlandben és Mr. Fantasy & Sci-Fi Facebook-bazárában kapható, könyvesbolti terjesztésben NEM!

Aki teheti, a jelenlegi vészterhes időkre való tekintettel kérem, hogy közvetlenül a kiadótól rendelje meg a kameleonkomix@gmail.com címen, 3990 helyett 3500 forintos áron, házhoz szállítással (ez +795 Ft postaköltséget jelent), banki átutalással! Köszönjük! Színvonalas kiadványokkal és meglepetésekkel igyekszünk majd meghálálni a közvetlenül a kiadótól való vásárlást!

Az Allansia bérgyilkosai az új lapozgatós könyves sorozatunk nyitódarabja. Terveink szerint 2020 nyarán a Halállabirintus javított kiadása, majd Ian Livingstone 2017-es játékkönyve, A veszedelem kikötője fogja követni. Ezek mellett 2-3 további játékkönyvet is tervezünk kiadni (vagy idén, vagy a koronavírus gazdasági hatásainak függvényében 2021 első felére áttolva).

Üdv: a Chameleon Comix vezetője

>!
Fejes_Valentin
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

Valószínűleg egy kevésbé józan pillanatodban fogadást kötöttél Samuel Crow hajóskapitánnyal Feketehomok kikötőben: megállapodásotok úgy szólt, hogy ha egy hónapig kibírod a Kígyó-szigeten, akkor húsz csillogó aranytallér fogja ütni a markodat. A bizalomgerjesztőnek cseppet sem mondható helyről keringő rémmesékre magasról téve bátran vállalod a kihívást, így nemsokára a Kék Hold fedélzetén tartasz célod felé. Igazi túlélő alkatként korábban már szembenéztél a természet viszontagságaival, emellett a kardvívásban szintén jeleskedsz… Ugyan mi baj történhet?

Bővebben: https://smokingbarrels.blog.hu/2020/05/05/konyvkritika_…


Hasonló könyvek címkék alapján

Steve Jackson: Az elátkozott ház
Steve Jackson: Kharé – A csapdák kikötővárosa
David Gaider: Széthasadva
Jim Caldwell: A fenevad nyomában
Gordon Fletcher: A tök(él)etlen katona
Mark Evans: Riveti utcák
David Glover: A kalózok barlangja
Szlobodnik Gábor: A bizonytalanság börtönében
Brian Lee: Szellemvadászok
Sárkánykrónikák