Hot ​Blooded (Mageverse 0,5) (Dark Saga 13,5) 13 csillagozás

Hot Blooded

Four HOT New York Times bestselling authors. A HOT fiction quartet that will really arouse interest. In the tradition of theHOT bestselling anthology, Fantasy. Four HOT predators…Four HOT women. THIS IS HOT BLOODED…

A bound man with a voracious appetite…A werewolf with human desires…A shape-shifter with one basic need…An immortal lover with a passion for mortal women. These are the stories of Hot Blooded.

A művek szerzői: Christine Feehan, Maggie Shayne, Emma Holly, Angela Knight

>!
Jove, New York, 2004
400 oldal · ISBN: 0515136964

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

DeathQueen>!
Hot Blooded

Nem volt rossz ez a rövid kis történet Christine – től. Már vártam egyébként, hogy mikor kerülnek sorra a fivérek. Nagyon szerettem volna róluk olvasni. Riordan olyan, mint a többi Kárpáti hím. Védi az asszonykáját :D Egy kicsit lehet engedékenyebb a többieknél. Juliette – t sem kell félteni tőle. Bár egy kicsit túl elfogadónak tartottam. Mondjuk ezt s meg tudtam érteni, mert ő sem ember.

Veress_Éva>!
Hot Blooded

Rövid kis szösszenet, de nekem nagyon tetszett! Több infó a jaguár népről, kicsit bonyolódó vámpír összeesküvés, természetesen mindezt a szerelem árnyékában. Egy újabb családdal ismerkedhetünk meg akik öten vannak, mind férfiak és persze mind az öten keresik az életpárjukat.

Maszatostappancs>!
Hot Blooded

A Feehan tortenetet olvastam, rovid, de nekem tetszett, jo volt ismet a jaguarokrol olvasni es ha nem tevedek ez a Dark sorozat elso konyve Del amerikaban. Tetszett a spiritusz:-)!

Trice29>!
Hot Blooded

ismételten bebizonyosodott, hogy egy novella terjedelme kevés ahhoz, hogy jó könyv szülessen. Megint azt éreztem, hogy kapkodó, összecsapott, befejezetlen a történet. Maga az alap itt is jó volt, de a kibontás már nem.

vklara >!
Hot Blooded

Riordan De La Cruz – Juliette
Jó kis erős kezdés, hamari egymásra találás, gyors befejezés.
Annyira nem hiszem, hogy emlékezetes lesz, de ettől még jó volt. Nem szeretem a jaguár férfiakat. Bár most ugye a vámpírokat sem. Pedig hát….. de most nem kezdem el sorolni a kedvenceimet, mert lemenne a nap, és vár a következő rész.


A sorozat következő kötete

Mageverse sorozat · Összehasonlítás
Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

An Enchanted Season
Heart of Darkness
Sacchi Green (szerk.): Witches, Princesses, and Women at Arms
Just One Bite 6.
Lara Adrian – Donna Grant – Laura Wright – Alexandra Ivy: Masters of Seduction 1.
The Wild Side: Urban Fantasy with an Erotic Edge
Angels of Darkness
Tempted by Fae
A Wish, a Kiss, a Dream
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury