Tanulj ​főzni 10 csillagozás

Horváth Ilona: Tanulj főzni

Míg nagyanyáink ráértek arra, hogy az ebéd elkészítésére rászánják egész délelőttjüket, manapság csupán rövid időnk marad arra, hogy megfőzzük a napi ebédet vagy vacsorát. Régen az számított jó háziasszonynak, aki hajnaltól alkonyig a meleg, gőzös konyhában töltötte napjait. Ma már az a fontos, hogy rövid idő alatt változatos, ízletes ételt tudjunk az asztalra tenni. Fontos tehát, hogy tisztában legyünk a háztartás minden csínjával-bínjával, ismerjük azokat a fogásokat, ötleteket, melyek segítségével lerövidíthetjük ezt a munkát, anélkül, hogy az a minőség rovására menne.

>!
Szalay, Kisújszállás, 2010
192 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632511757 · Illusztrálta: Sipos Norbert

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Kedy>!
Horváth Ilona: Tanulj főzni

Nagyon jó könyv, képekkel gazdagon illusztrált és a legelemibb dolgok is benne vannak. Kezdőknek kötelező!

vegazus>!
Horváth Ilona: Tanulj főzni

Sokat lehet tanulni belőle, elsősorban az ételek előkészítését és a helyes technikákat mutatja be, rengeteg fotóval. Recept csak elszórva van benne, mert itt nem ezen van a hangsúly, hanem a technikák részletes bemutatásán, fázisfotókkal.

Alexa>!
Horváth Ilona: Tanulj főzni

Benne vannak az alapok, tojásszétválasztás például, melyik mártást/szószt hogyan kell megcsinálni, befőttek, sütemények, levesek, főzelékek, húsételek stb. Sok minden benne van, de receptekből én olyanokra számítottam volna, ami ismert és van benne több olyan recept is, amiről az életemben nem hallottam meg elolvasva sem nyerte el a tetszésemet. De ez az én véleményem, ennek ellenére hasznos könyv a főzni tanuló kétbalkezeseknek, bele értve engem is. :) Aki szeretne főzni, nézzen bele azért ebbe is! Sok kép is van benne, sorrendbe mellette szöveggel, hogy mit hogyan kell csinálni. Ilyen téren nagyon tetszik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Gáspár Bea: Bea konyhája