Horváth Ilona híres szakácskönyvéből generációk tanultak sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az alapműből most először jelenik meg színes változat. Válogatásunk tartalmazza a szerző legnépszerűbb receptjeit, valamint az alapvető konyhatechnikai tudnivalókat és praktikus fortélyokat. Bizalommal ajánljuk minden kezdő konyhatündérnek, és a gyakorlott háziasszonyoknak, szakácskodni szerető uraknak is.
Horváth Ilona válogatott receptjei 4 csillagozás
Várólistára tette 1
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: A sűrűje 2. 94% ·
Összehasonlítás - Bereznay Tamás: Mai magyar konyha ·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Csemegék könyve ·
Összehasonlítás - Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem 90% ·
Összehasonlítás - Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek ·
Összehasonlítás - Makay Béla: Szabadtűzön ·
Összehasonlítás - Korpádi Péter: Hidegkonyhai remekek ·
Összehasonlítás - Halász Zoltán: 350 világhírű recept ·
Összehasonlítás - Hargitai György: Magyar Konyha – Saláták ·
Összehasonlítás