Horváth ​Ilona válogatott receptjei 4 csillagozás

Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei

Horváth Ilona híres szakácskönyvéből generációk tanultak sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az alapműből most először jelenik meg színes változat. Válogatásunk tartalmazza a szerző legnépszerűbb receptjeit, valamint az alapvető konyhatechnikai tudnivalókat és praktikus fortélyokat. Bizalommal ajánljuk minden kezdő konyhatündérnek, és a gyakorlott háziasszonyoknak, szakácskodni szerető uraknak is.

>!
Szalay, Kisújszállás, 2009
192 oldal · ISBN: 9789632511122

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

vegazus>!
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei

Gyönyörű könyv, nagyszerű receptekkel, igazi magyar ételekkel, csodás fotókkal. Vannak benne egészen egyszerű ételek, de bonyolultak is. A könyv elején tanácsok is vannak, pl. habarás, rántás elkészítésének leírása, illetve ami nekem nagyon tetszett, az elrontott ételek helyrehozása.

molyito>!
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei

Na ez az, amit sikerült beszerezni. Könnyen lapozható. Szerintem, aki nem tud főzni, akkor ebből megtanul. Csak a legegyszerűbb fogások vannak benne, érthetően elmagyarázva, hogyan kell készíteni őket.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Makay Béla: Szabadtűzön
Korpádi Péter: Hidegkonyhai remekek
Halász Zoltán: 350 világhírű recept
Hargitai György: Magyar Konyha – Saláták