Válogatásunkban Horváth Ilona klasszikusai mellett gyakorlott háziasszonyok és nagymamák legkedveltebb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba. Pelle Józsefné, Máté Pálné, Boda Zoltánné és Tóth Gézáné – Horváth Ilonához hasonlóan – mindannyian a hamisítatlan magyar konyha képviselői, egyúttal kiadónk számos alkalommal bizonyított, legsikeresebb szakácskönyveinek szerzői.
Csirkehúsos ételek 1 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Horváth Ilona konyhája
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 99 szárnyasétel 33 színes fotóval ·
Összehasonlítás - Toró Elza: A 100 legjobb étel marhahúsból ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Szárnyasparádé – 377 különleges szárnyasétel ·
Összehasonlítás - Liptai Zoltán: Finomságok csirkemellből ·
Összehasonlítás - Hemző Károly – Lajos Mari: 99 csirke- és pulykaétel ·
Összehasonlítás - Gergelyné Varga Edit: Csirkemellből sokfélét ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A legfinomabb szárnyasételek ·
Összehasonlítás - Takács Erika: A 100 legfinomabb húsétel ·
Összehasonlítás - Horváth Ildikó – Szabó Sándorné: Sertéshúsból készült ételek ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Húsételek ·
Összehasonlítás