Ez a több évig készült bibliográfia a szerző antikvárius és gyűjtő barátainak köszönhető, mert olyan sokszor „noszogatták” az összeállítására, hogy végül elkészítette. Az összeállításnál az antikváriusi és gyűjtői szempontokat vettem figyelembe, ismerve azok keresési igényeit és szokásait.
A magyar gasztronómiai és borászati irodalom bibliográfiája 0 csillagozás
1695-1950
Kívánságlistára tette 2
Hasonló könyvek címkék alapján
- Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked 85% ·
Összehasonlítás - Vinkó József: Szellem a fazékból ·
Összehasonlítás - Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Horváth József (szerk.): Fekete István bibliográfia ·
Összehasonlítás - Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek ·
Összehasonlítás - Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Fehér Béla – Szécsi Noémi: Hamisgulyás 88% ·
Összehasonlítás - Hargittay Emil (szerk.): Bevezetés a régi magyar irodalom filológiájába ·
Összehasonlítás - Szabó Edit (szerk.): Gyengébb? Nem! ·
Összehasonlítás - F. Almási Éva (szerk.): Kortárs magyar írók 1945–1997 I-II. ·
Összehasonlítás