A könyv a régi, az érettségi és a felvételi vizsgákon harminc éve használatos Négyjegyű függvénytáblázatok. Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések című kiadvány átdolgozott, kiegészített, adattartalmában felfrissített változata. A középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási feladatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, táblázatokat tartalmazza. A tartalomból: matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz, kémia.
Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések 14 csillagozás
Négyjegyű függvénytáblázatok

Ercsusz>!

Hortobágyi István – Rajkovits Zsuzsanna – Wajand Judit: Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések 94% Négyjegyű függvénytáblázatok
Középsuliban, mikor a kezembe kaptam, nemigazán tudtam mit kezdjek majd vele, de aztán kiderült mennyire hasznos is ez a könyv. Segített a tanulásban, velem volt az érettségi felkészülésnél és az egyetemen is átsegített a vizsgáimon, amiket enélkül talán meg se csináltam volna, szóval igen. Ez egy nagyon jó és hasznos dolog :)
- Hack Frigyes – Fülöp Ferenc – Kugler Sándorné – Radnai Gyula – Urbán János – Szabados László – Nemerkényi Antal – Balázs Lóránt – Büki András: Négyjegyű függvénytáblázatok, összefüggések és adatok ·
Összehasonlítás - Szűcs Sándorné – Zólyominé Székely Gyöngyi – Kocsis Sándorné: Négyjegyű függvénytáblázat – Matematika, fizika, kémia, informatika 87% ·
Összehasonlítás - Hack Frigyes – Kugler Sándorné – Tóth Géza: Négyjegyű függvénytáblázatok / Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések ·
Összehasonlítás - Becker Istvánné – Boksay Zoltán: Kémia III-IV. osztály – Fakultatív ·
Összehasonlítás - Balázs Lórántné – J. Balázs Katalin: Kémia II. alapfokon ·
Összehasonlítás - Karácsonyi Rezső: Fizika a gimnáziumok 9. évfolyama számára – Mechanika ·
Összehasonlítás - Gulyás János – Honyek Gyula – Markovits Tibor – Szalóki Dezső – Varga Antal: Ötösöm lesz fizikából ·
Összehasonlítás - Kosztolányi József – Kovács István – Pintér Klára – Urbán János – Vincze István: Sokszínű Matematika 9 ·
Összehasonlítás - Kosztolányi József – Kovács István – Pintér Klára – Urbán János – Vincze István: Sokszínű Matematika 10 92% ·
Összehasonlítás - Árki Tamás – Konfárné Nagy Klára – Kovács István – Trembeczki Csaba – Urbán János: Sokszínű matematika feladatgyűjtemény 11-12. ·