Lucy, ​a pöttöm kiskutya 20 csillagozás

Holly Webb: Lucy, a pöttöm kiskutya

Lauren kutyájának, Bellának hamarosan kiskutyái születnek. Lauren alig várja a kölykök érkezését, bár azt is tudja, hogy mind új gazdihoz kerülnek, amint elég nagyok lesznek hozzá.
Amikor azonban a kiskutyák megszületnek, egyikük egészen parányi, és Lauren szülei abban sem biztosak, hogy egyáltalán életben marad. A legkisebb kutyust, akinek Lauren a Lucy nevet adja, kétóránként kézből kell etetni. Ez rengeteg munkával jár, de Lauren bármire hajlandó, csak hogy megmentse Lucy életét…

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Állattörténetek Könyvmolyképző · Olvasni jó! Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
116 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633732021 · Fordította: Robin Edina · Illusztrálta: Katherine Kirkland, Sophy Williams
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2013
116 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633732021 · Fordította: Robin Edina

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Vaklarma P>!
Holly Webb: Lucy, a pöttöm kiskutya

Nem egy kiemelkedő darab, de arra jó, hogy szépen bemutassa, a kutyatartás bizony felelősséggel is jár. Lucy kutyababa, ezért úgy viselkedik mint egy csecsemő, éjjel is fel kell hozzá kelni, éjjel nappal szabályos időközönként kell etetni, figyelni kell a mozdulataira, és így tovább. Ha valahol a kutyakedvelő idősebb gyerek mellé nem sokára várják a kistesót, mindenképpen érdemes elolvasni, mert így talán könnyebb megérteni az új helyzetet.

Libro>!
Holly Webb: Lucy, a pöttöm kiskutya

Én ezt a könyvet nagyon kiskoromban olvastam és most kb az összeset egy óra alatt elolvastam. De nekem még mindig nagyon tetszenek.

Az hittem , hogy talán már nem annyira fog tetszeni de tévedtem. Még mindig nagyon tetszik. A történetet így idősebb szemmel is nagyon aranyosnak találom.

sweetbrownie21>!
Holly Webb: Lucy, a pöttöm kiskutya

Annyira nem nyerte el a tetszésem mint Sam története, de nagyon szerettem ezt is. spoiler A HW könyvborítók már alapjáraton szemcsalogatók, igényesek, a vékony kötetek pedig aranyosabbnál aranyosabb meséket rejtenek, amivel biztos, hogy megszeretik a kicsik az olvasást.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2013
116 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633732021 · Fordította: Robin Edina
Dia20646 P>!
Holly Webb: Lucy, a pöttöm kiskutya

Nagyon kedves, megható történet. A könyv lapjait olvasva én is izgultam a kutyusokért és a gyerekekért is. A kicsiket néha lebecsüljük, pedig tudnak meglepetést okozni. Itt is ez történt. A fordulatos olvasmányban az állattartással és a felelősségtudattal is megismerkedhettünk. Akiknek felolvassuk, vagy esetleg első olvasmányuk a könyv sok hasznos információt és könnyű olvasmányt jelentenek a könyv sorai.
Ajánlom kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Daisy Meadows: Jázmin, a megmentő
Philip Reeve: Sen és a száguldó szán
Veronica Cossanteli: A csibukok varázslatos földjén
Bella Swift: A kiskutya, aki nyuszi akart lenni
Timo Parvela: Miú és Vau nagy kalandja
Maja Lunde: A Nap őrzője
Jørn Lier Horst: Nárcisz akció
Dobó Dorottya: A zapumai kóbor villamos
Pusztai Ilona: Jack kapitány kalandjai
Balla Margit: Bibi és Kifli