Karcok 2

Álomgyár_Kiadó KU>!

„Lélegzetelállító és tökéletes.” – Jodi Picoult
https://bookline.hu/product/home.action…
„Ezt a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű." – Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző

„Okos, elsöprő erejű és nagyon különleges. Az életigenlő regény kanyargós utakon vezetve mutatja meg, hogy a szerelemhez nem kis bátorságra van szükségünk.”
Woman & Home

Kapcsolódó könyvek: Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek
Álomgyár_Kiadó KU>!

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége?
https://www.libri.hu/konyv/holly_miller.almomban-mar-sz…
Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz.
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes.
Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni.
Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben.
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme.
Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki?
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni?

A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.

Kapcsolódó könyvek: Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek
Hirdetés