Értékelések 24

baloghtiti>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Szép történet. Jól megírva. Szerettem a tájakat, az állatokat és az érzéseket. Ilyen könyv után mindig eszembe jut az a mondás hogy: Úgy élj mintha ez lenne az utolsó napod. Tetszet. Nem volt csöpögös, de tele volt érzelmekkel.

Noncus>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Nem tudom, hogy hol is kezdhetném, mert nem igazán találok megfelelő szavakat erre a könyvre. Nem hiszem el, hogy ez a csoda egy kezdő írónő debütáló kötete. Azt hiszem, nem hiába ez a nyár legjobban várt könyve.
Azt hittem, hogy Callie és Joel története egy igazi szerelmes regény lesz. Ami valóban az is volt, de én happy end párti vagyok, és az ő meséjük cseppet sem az. Nem szeretném senki elől elvenni a lehetőséget, hogy maga fedezze fel Callie és Joel világát, így nem fogok belemenni a részletekbe. De mindenki figyelmét felhívnám arra, hogy bár ez egy szomorú szerelmi történet, de megéri elolvasni, mert elég sok mindenben elgondolkodtat (vagyis engem elgondolkodtatott pár dologról a saját életemmel kapcsolatban). Csak ajánlani tudom mindenkinek, de azért zsepi legyen a közelben.

Mert_olvasni_mindig_jó>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Félbe hagytam…

A fülszöveg azonnal megfogott és izgatottan vártama történetet, úgy gondoltam ez egy igazán szívet tépő alkotás lesz, majdnem olyan talán, mint Rácz Stefán Tibor -Élni akarok című könyve. De vannak azok a könyvek, amik az első oldaltól kezdve odaszögeznek a lapokhoz, és vannak azok, amiket csak végig szenvedek. Sajnos ez a könyv az előbbi kategóriába tartozott.

Egyszerűen nem bírtam tovább…

Valami sokkal nagyobbra számítottam, ami nem állít meg a 300. oldalon és amitől teljesen letaglózok az elejétől a végéig. Valami olyan, ami a végéig fenntartja majd a kíváncsiságomat és nem akarom majd, hogy vége legyen.

Rengeteg helyen láttam a könyvet, a csapból is ez folyt, meg hogy az év egyik legjobban várt könyve, több ismerősöm, akik előolvasok voltak, írták nekem mennyire imádták és csak ajánlani tudják, vegyem meg és olvassam. Egy szóval mindenki csak jó szívvel beszélt róla, szóval gondoltam “Miért is ne?”, a fülszöveget érdekesnek és izgalmasnak találtam, szóval belekezdtem.

De sajnos nekem ebből egy kisebb fajta pofára esés lett…

Az mindenesetre az igaz, hogy a történet gyönyörű és szívmelengető. De én azon kívül, hogy a srác megálmodja a jövőt, nem sok mindent láttam benne, legalábbis én tényleg valami teljesen másra számítottam.

Nem arra mondjuk, hogy…

Bocsánat most muszáj SPOLER-nek lennem!!!!!

300 oldalon keresztül azt olvasom, hogy hogyan jönnek össze, milyen az, amikor együtt vannak, hogyan töltik az ünnepeket, esküszöm ezt lehetett csak olvasni….

Én mondjuk szívesen olvastam volna azt amikor Joel rossz álmot lát és meg akarják akadályozni, vagy az álmaival kapcsolatban bármi mást mint ezt. Persze teljesen megérthető volt Joel álláspontja is, de azért sokkal több izgalmat el tudtam volna viselni. Untatott nagyon.

És közel a 300-hoz elérkeztem a nagy csavarhoz, az egész könyv fő lényegéhez és olyan egyszerűen, mint egy vállrándítással el lett intézve… Nem bírtam tovább idegekkel és őszintén mondom, már egyáltalán nem is érdekelt mi lesz a vége. Nem akartam vele tovább szenvedni.

Mert nekem ez egy tortúra volt.

A véleményemet tovább a blogomon olvashatjátok:
{https://mertolvasnimindigjo.com/2020/08/09/almomban-mar…}

2 hozzászólás
Hirdetés
Reni_Kissné>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Tetszett a könyv,különösen a természeti leírások benne. Azt vártam a leirások alapján hogy happy end lesz a vége,de így kicsit csalódtam,hogy szomorú lett a befejezés. De ettől függetlenül jó könyv volt.