Vilmos ​herceg, Maximilian Minsky meg én 11 csillagozás

Holly-Jane Rahlens: Vilmos herceg, Maximilian Minsky meg én

A tizenhárom éves Nelly minden erejével azon van, hogy kijuthasson szerelméhez, Vilmos herceghez Londonba, ám közben elárasztják a hétköznapok eseményei: nem megy a tanulás, veszekszenek a szülők, na és ott van még az a lökött Max is. A Berlinben élő amerikai szerző regénye a 2004-es Frankfurti Könyvvásáron elnyerte a Legjobb Tinikönyv-díjat.

Tartalomjegyzék

>!
Móra, Budapest, 2005
240 oldal · ISBN: 9631179966 · Fordította: Bosnyák Viktória

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
meseanyu MP
Holly-Jane Rahlens: Vilmos herceg, Maximilian Minsky meg én

Úgy látszik, szerencsém van, és csupa jó könyv kerül a kezembe mostanában, ez is nagyon helyes, kellemes volt. Volt itt minden, ami egy tinikönyvbe kell, mégsem volt sok vagy sablonos: Vilmos hercegtől a csillagászaton át a zsidó hagyományokig, a szerelemtől a barátságon át a családi problémákig. Remek jellemfejlődés a főhősnek, az olvasónak meg kitűnő szórakozás.

>!
tonks P
Holly-Jane Rahlens: Vilmos herceg, Maximilian Minsky meg én

Kamaszkorom egy fényesen csillogó olvasmányélménye volt ez a könyv és szerencsére most is imádtam. Szeretek újraolvasni könyveket, de mindig ott a nagy félsz, hogy kinőtted az adott könyvet, vagy nem is volt olyan jó, csak épp jókor kapott el. De ez a történet most is aranyos, nagyon bírom Maximilian Minskyt és ahogy Nelly a 240 oldal alatt hatalmasat fejlődik jellemben, felfogásban, világszemléletben.

Ami most külön vicces volt, az a Vilmos herceg mánia, én mindig Harryért voltam oda :D és így felnőttként jókat mosolyogtam a kamaszlányos rajongáson.


Hasonló könyvek címkék alapján

Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Licia Troisi: Kuma ikrei
Balogh Béni: Szivárvány a Sajó felett
G. Szabó Judit: Mari, ne bomolj!
Meg Cabot: The Princess Diaries Collection I-II.
Michel Quoist: Szeress!
Varga Katalin: A zöld torony
G. Szabó Judit: A macskát visszafelé simogatják
Dagmar Chidolue: Toni, te drága
Hortense Ullrich: 1000 tuti tipp…