Elcserélt ​nadrágok 6 csillagozás

Holden Rose: Elcserélt nadrágok

Eleinte nem gyanakodtam semmire, csak feltűnt, hogy furcsaságok követik egymást. Aztán az egész város megbolondult, de a Mini Cooper-elv segített. – Howard Matheu legmagányosabb ügye az Elcserélt nadrágokban!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Főnix Könyvműhely, Hajdúböszörmény, 2016
38 oldal · Illusztrálta: Varga Zsolt

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Dinah I
Holden Rose: Elcserélt nadrágok

Howard Matheu eleinte nem gondolt semmi rosszra, ám egyik furcsaság követte a másikat, míg végül az egész város megbolondulni látszott. Gil nadrágja, Nita kabátja, zombik, egy undok harmadikos és az új ruhaüzlet… Mégis hogyan kapcsolódik össze mindez?

Holden Rose történeteit nem lehet megunni. Mindig van új a nap alatt. A mostani történet annyiban különbözik a többitől, hogy Howard itt egyedül „nyomoz”, hisz úgy látja, hogy rajta kívül mindenkinek elment az esze. Nem ismer rá a barátaira, mintha csak egy lidérces álomba csöppent volna. Persze a néha nagyon is szükséges apai csevej felnyitja a szemét, és ha akaratán kívül is, de fényt derít arra, miért viselkedik mindenki furcsán körülötte.

Érdekes látni, ahogy idősödnek a karakterek, noha nem évekkel, csak hetekkel-hónapokkal. Mégis, már ezen a novellán érezhető volt számomra, hogy kezdenek felnőni. Persze nem feltűnően. De nem lepődök meg, hisz ez az élet rendje. :)

Remélem, még sokáig olvashatjuk a CWTT-vel történt kalandokat! A Hófehér kelepcét pedig kifejezetten várom! :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem
Elekes Dóra: A muter meg a dzsinnek
Benedek Elek: Székely Tündérország
Lázár Ervin: Foci
Németh István: Felhőnézők
Lengyel Balázs: Volt egy gólyám
Vidor Miklós (szerk.): A zsákos ember
Fanta Mária: Nyári alma
Németh István: Vörösbegy
Barácius Zoltán: Emlékkönyv