Fullmetal ​Alchemist 9. (angol) (Fullmetal Alchemist 9.) 14 csillagozás

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 9. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ed, Al and Winry return to Central Command, but only bad news greets the Fullmetal Alchemist and his friends. Lieutenant Colonel Maes Hughes has been murdered--and Second Lieutenant Maria Ross is the prime suspect! While Maria awaits an uncertain fate in jail, the living suit of armor bearing the soul of serial killer „Barry the Chopper” breaks free of the military and goes on a rampage. Now, the mysterious Homunculi must come out of the shadows to deal with the mess before their monstrous conspiracy is exposed. But for Colonel Mustang, Maes Hughes's former best friend, it's not about the truth; it's about revenge…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2016
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421504605 · Fordította: Akira Watanabe
>!
Yen Press, New York, 2014
ASIN: B00JF4R6CM · Illusztrálta: Hiromu Arakawa
>!
VIZ Media, San Francisco, 2006
208 oldal · ISBN: 142150460X

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ViraMors P>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 9. (angol)

Az Elric testvérek megérkeztek az amúgy sem nyugodt fővárosban, és természetesen az eddiginél is jobban elszabadul a pokol. Ebben a kötetben – bár Arakawa nemnormális humora természetesen nem maradhatott el – a dráma az akció és az indulatok dominálnak. Nagyon tetszettek azok a képkockák, ahol az erőteljesebb karakterek lelkileg, és/vagy verbálisan egymásnak feszültek.
Ja, és Hawkeye kezében nagyon jól áll a puska :)

Sárkánybaby>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 9. (angol)

Fun Fact:
– Arakawa háborús veteránokat látogatott, hogy az elmondásaik alapján hitelesebb képet adjon a poszt traumatikus stresszről.
– A borító vicces dolog: mindenki odáig volt érte: „fúúú, Mustang mintha azt mondaná: kövessetek, bízok bennetek!”, mikor valójában a mangaka nem tudta megrajzolni az arcát, ezért áll háttal…

1 hozzászólás
Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 9. (angol)

Eddig sem vacakolt a mangaka, de mintha ennél a kötetnél külön rákapcsolt volna; iszonyatosan pörögnek az események.
Már lassan nem tudom, ki a fenét sajnáljak jobban, eredetileg ugye a fiúkkal kéne együtt éreznem, de a fene egye meg, Hughes a síron túlról is magára vonja a reflektorfényt, Falmant az új lakótárs miatt sajnáltam végig, Havocot pedig a konstans elszúrt randijai miatt, ami jelen esetben nem is olyan nagy baj, hogy nem sikerül, csak hát szegény srác nagyon ráfázik még így is. (Utálom, hogy már ismerem végig a történetet :()
A keverés-kavarások SZENZÁCIÓSAK, még mindig! Hogy lehet ennyire jól összebogozni, és aztán menet közben kisimítani a szálakat??? Arakawa tuti nem úgy gondolkodott, hogy „na, még iksz hétig biztos helyem van a magazinban”, hanem ment előre a maga kis tempójában, mert a sztori harmadánál még mindig nem látok sehol egy felesleges jelenetet.


Népszerű idézetek

Fyndra>!

I had to cancel my date for this job! If I get dumped again I'm filing for workman's comp!

163. oldal

Fyndra>!

I know I said that I'd get my original body back no matter what… but if people are going to die because of me… I'd rather stay in this body forever.

124-125. oldal


A sorozat következő kötete

Fullmetal Alchemist sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Yana Toboso: Black Butler 3.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Haruichi Furudate: Haikyu!! 1.
Kohei Horikoshi: My Hero Academia 3.
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Kore Yamazaki: The Ancient Magus' Bride 1.
Adachitoka: Noragami 1.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.