Fullmetal ​Alchemist 26. (angol) (Fullmetal Alchemist 26.) 12 csillagozás

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 26. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

With all the pieces now in his possession, the homunculus „father” executes his master plan as Edward and the others watch in horror. When the dust settles, the entire world has been reshaped. With the help of Hohenheim, the Elric brothers lauch a desperate final attack, but is it all too late…?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2015
204 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421539621 · Fordította: Akira Watanabe
>!
Yen Press, New York, 2014
194 oldal · ASIN: B00JF4RBFY · Illusztrálta: Hiromu Arakawa
>!
VIZ Media, San Francisco, 2011
194 oldal · ISBN: 1421539624

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 26. (angol)

Már el is felejtettem, mennyire epic ez a végjáték. Ahhoz képest, hogy Hohenheim sokszor megszeppent képpel, zsebre dugott kézzel császkált a mangában, ebben a kötetben rendesen megmutatja, mennyire tápos – mi lett volna, ha harci kiképzésben is részesül? :D
Őrült jó az is, hogy amestrisiek, ishvaliak, és xingiek is kellenek bizony ahhoz, hogy a Fatert lerángassák az isteni státuszból, és egyszerűen imádom, ahogy Arakawa szépen felépítette az idevezető utat. (Máris értelmet nyert, miért kolbászolt eddig fel-alá Amestrisben Scar azután is, hogy abbahagyta az alkimista-gyilkolósdit.)
És bár nem ez az első, meg nem is az utolsó eset, hogy egy japán sztoriban egy ősellenség szó szerint belülről bomlasztja a másik oldalt, de nem tudom megunni ezt a megoldást sem. (A Slayers Rezója óta imádom az ilyet, na.)
Már csak azt nem tudom, hogy lehet a csomó-csomó-csomó izgi szálat elegánsan elvarrni egyetlen kötetben.


Népszerű idézetek

Fyndra>!

Why do you look down on us so much? Philisopher's stones are made from humans, and homunculi are born from the stones but what can be made from homunculi? What do they give birth to? Can a being that can only destroy truly be called a god? You think you're the ultimate being but you're actually just a dead end.

185-186. oldal

Fyndra>!

Stop throwing around words like 'love' and 'sorrow', you self-righteous girl. (…) We didn't need such meaningless words to understand each other. Such is the way between a king and his companion.

115. oldal

Fyndra>!

This is truly unacceptable, Pride the homunculus. (…) You spoke of the honor of the homunculi, yet when danger threatened your own existence you tried to escape into a human vessel. One that you previously looked down upon. You are nothing to be proud of.

166-169. oldal


A sorozat következő kötete

Fullmetal Alchemist sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 1.
Yana Toboso: Black Butler 3.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Haruichi Furudate: Haikyu!! 1.
Kohei Horikoshi: My Hero Academia 3.
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Kore Yamazaki: The Ancient Magus' Bride 1.
Adachitoka: Noragami 1.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.