Fullmetal ​Alchemist 22. (angol) (Fullmetal Alchemist 22.) 12 csillagozás

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 22. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Having consumed Gluttony's powers, Pride may now be too much to handle for Ed and his allies. Their only chance could be the help of Al and Hohenheim, but will Ed trust his estranged father long enough for their plan to work? And back at Central City, Mustang and his team have started their attack. But does the army have a dangerous trick up its sleeve…?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2016
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421534138 · Fordította: Akira Watanabe
>!
Yen Press, New York, 2014
192 oldal · ASIN: B00JF4RECE · Illusztrálta: Hiromu Arakawa
>!
VIZ Media, San Francisco, 2010
192 oldal · ISBN: 1421534134

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ViraMors P>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 22. (angol)

Ismét egy jó kis mozgalmas, összetett részt kaptunk. Apránként egyre több szereplő tér vissza Central-ba, aki meg nem, az is jó úton jár felé. Ennek megfelelően egyre hangosabban zajlanak az események az összes létező fronton.
Ebben a kötetben a női karaktereket bírtam leginkább, egyöntetűen az összeset, akik felbukkantak. Legyen szó csapatmunkáról, vagy egyéni produkcióról, harcról, beszédről, vagy információ szerzésről, minden témakörben elég rendesen villantottak ők is.

Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 22. (angol)

Mindig imádom, amikor kivételesen hasznosnak bizonyul, hogy szegény Al a szó szerinti páncélba zárt szellem. Kár, hogy morzézni viszont nem tud… Jaigen, ez volt az az ötlet, aminél első találkozásunkkor letettem a hajam, Al fején kopácsolva morzézni, őrület, Arakawa mindig meg tud lepni…
Azzal is meglepett, hogy megint visszahozott pár régi szereplőt. Oké, eddigre megszokhattam volna már ezt az írói módszerét… Mindenesetre újra együtt a Mustang-brancs, juhé!
Sajnos indul a nem annyira kedvenc részlegem, a zombiirtósdi, na mindegy, valamit valamiért, az eddigi grandiózus sztorimesélésért elnézem ezt a marhaságot. (Oké-oké, értem én, kell valami, amit nehéz legyőzni, és kihívást jelent még a tökös briggsi legényeknek is, de az agyatlan zombik elleni harcokért tényleg nem rajongok.)


Népszerű idézetek

Fyndra>!

Scum like you who observe the battlefield from a safe location… talk about 'sacrifice' as if it's something sublime. You don't even know the meaning of the word!

105-106. oldal


A sorozat következő kötete

Fullmetal Alchemist sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Yana Toboso: Black Butler 3.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Haruichi Furudate: Haikyu!! 1.
Kohei Horikoshi: My Hero Academia 3.
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Kore Yamazaki: The Ancient Magus' Bride 1.
Adachitoka: Noragami 1.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.