Fullmetal ​Alchemist 19. (angol) (Fullmetal Alchemist 19.) 12 csillagozás

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 19. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ed's clever plan to take out an enemy leaves him severely injured… Can he cheat death? One of our friends discovers the ironic secret behind Scar's brother's transmutation notes. And Major General Armstrong meets with evil homunculus President Bradley. Whose side is she on again…? Plus, the disturbing origin of Ed and Al's immortal father finally revealed!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2016
188 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421525686 · Fordította: Akira Watanabe
>!
Yen Press, New York, 2014
200 oldal · ASIN: B00JF4RCBW · Illusztrálta: Hiromu Arakawa
>!
VIZ Media, San Francisco, 2009
200 oldal · ISBN: 1421525682

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Sárkánybaby>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 19. (angol)

Ahhhhhhhhhhh, emlékszem, amikor az 76-os és 77-es rész kijött egy decemberi hónapban… valami oknál fogva a fordító a kettőt egyszerre adta ki (vagyis kihagyott egy hónapot). Eleinte a hajam téptem, de amikor elolvastam… rájöttem, hogy jobb az úgy.
Huh, üt ez a manga még most is. Anno azt hittem, hogy „oh, nem kell már sok, max 5 kötet, és vége van!”, aztán ment öt helyett nyolcig. Van még ebben szufla úgy is, hogy az ember úgy sejti: látja már a végét. (Nem, nem látja.)

3 hozzászólás
Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 19. (angol)

Ebben a kötetben egyszerűen minden tökéletes. Ahogy Armstrong (az idősebb, naná) palira veszi a komplett vezérkart. (És milyen ultra elegánsan! Mint az előző kötetnél is említettem, nagyon bírom ezt a nőt.) Ahogy Riza trükkösen lekommunikálja Mustangnak, hogy van egy iccccipici kis plusz gond Bradleyék háza táján. Ahogy VÉGRE kiderül Xerxes, Hohemheim és a Fater háttérsztorija, bónuszként egy kis xingi nyelvészkedéssel, amiből kisül, hogy Hohenheim papa Xingbe is elkolbászolt anno, és neki köszönhető az ottani alkímia is. Ahogy Ed megint bebizonyítja, hogy nem hiába ő a legfiatalabb állami alkimista, és kicsit magára vonja megint a reflektorfényt. (Néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy voltaképp az Elric tesókról szól a sztori, annyira pazar a világépítés és a többi szereplő.) És hát az, ahogy Hohemheim papa megküldi a maga kis hadüzenetét, az meg a megkoronázása a kötetnek!

ideali_zed>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 19. (angol)

Halad a történet. Rendületlenül megyünk előre és fenn is tartja az érdeklődést és annak ellenére képes volt beszippantani, hogy fejből tudom, mi a végkifejlet.


A sorozat következő kötete

Fullmetal Alchemist sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 13.
Yana Toboso: Black Butler 3.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Haruichi Furudate: Haikyu!! 1.
Kohei Horikoshi: My Hero Academia 3.
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Kore Yamazaki: The Ancient Magus' Bride 1.
Adachitoka: Noragami 1.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.